Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Δύο σπουδαία ντέρμπι! (Ανάλυση Δευτέρας)



Πληρώθηκαν χθες όσοι εμπιστεύθηκαν την πρόταση διαδικτύου μας. Κανάριας και Καντού κέρδισαν Ομπραντόϊρο εύκολα ή δύσκολα και πλήρωσαν αδρά ένα ωραιότατο 2,60! Στον ΟΠΑΠ πήραμε σχετικά εύκολα Σεβίλλη, με σούπερ ανατροπή την  Ελευσίνα και πλέον περιμένουμε τους πρωταθλητές Γαλλίας να κάνουν ντέρμπι το σημερινό παιχνίδι με το Στρασβούργο οπότε και με το +5,5 που έχουμε να είμαστε μια χαρά. Συνεπώς πρόταση ΟΠΑΠ δεν υπάρχει για σήμερα. Πάμε μόνο διαδικτυακά.

Πρώτη επιλογή είναι η Σαλόν. Όπως είπα και το Σάββατο περιμένω καλό ντερμπάκι σήμερα μιας και βάσει ρόστερ οι ομάδες είναι σχεδόν ισάξιες. Η Σαλόν ως πρωταθλήτρια λογικά θα αρχίσει να ανεβαίνει καθώς έμεινε πίσω βαθμολογικά και λόγω ευρωλίγκα. Το Στρασβούργο χωρίς καθόλου Ευρώπη φέτος είναι «χοτ» και παίζει καλό μπάσκετ χωρίς μεγάλες βαθμολογικές απώλειες. Το +5,5 είναι καλό χάντικαπ πάντως μιας και δεν βλέπω περίπατο για Στρασβούργο.

Δεύτερη επιλογή είναι η Μπεσίκτας στο τουρκικό ντέρμπι. Οι «αετοί» πήραν τον Μίναρντ από την Μπολόνια στην θέση του Τζέρελς ο οποίος είναι καλός σκόρερ και θα βοηθήσει. Η Ουλκέρ «παραίτησε» τον Πιανιτζιάνι και σήμερα και για όσο χρειαστεί θα είναι με τον Ερντογκάν στον πάγκο. Τέταρτο παιχνίδι φέτος για τις δύο ομάδας και μέχρι στιγμής για το πρωτάθλημα η Ουλκέρ εντός κέρδισε με 9π., για το κύπελλο σε ουδέτερο η Ουλκέρ κέρδισε με 9π., για την ευρωλίγκα η Ουλκέρ εντός πάλι κέρδισε με 6π. Πρώτο παιχνίδι με την Μπεσίκτας γηπεδούχο φέτος, πάντα στο Αμπντί Ιπεχτσί που είναι άκρως μπασκετική έδρα. Διαδικτυακά το χάντικαπ άνοιξε με +4,5 για τους γηπεδούχους. Το βρίσκουμε +5,5 πλέον. Δεν θα έπαιζα απλή νίκη Ουλκέρ ποτέ. Είναι πιο ποιοτική άλλα και η Μπεσίκτας με την έδρα δεν θα χάνει εις αεί από την Ουλκέρ. Εν τέλει καλό το χάντικαπ και το κρατάω.

***ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΑΛΟΝ (+5,5) ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ- ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ  2  ΜΕ 5,5π. ΥΠΕΡ ΣΑΛΟΝ

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΟΥΛΚΕΡ    1   ΜΕ 5,5π. ΥΠΕΡ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου