Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Έλληνες και Τούρκοι στα όπλα!!! (Ανάλυση- Σύνοψη- Προτάσεις Ευρωλίγκα)




Η κρίσιμη ένατη στροφή του Τοπ 16 στην ευρωλίγκα είναι γεγονός. Μία αγωνιστική με σούπερ κομβικά παιχνίδια άλλα χωρίς την μεγάλη ευκαιρία για να στηριχτούμε πάνω της. Συνεπώς πάμε προσεκτικά και έχουμε το νου μας και στο live που αρκετές φορές δίνει λαβράκια!!

Στο καυτό Αμπντί Ιπεχτσί ο Ολυμπιακός θα παίξει για την νίκη και μόνο και θεωρητικά μπορεί να την πάρει με την Μπεσίκτας. Οι τούρκοι πάντως δεν έχουν νίκη στον όμιλο και θα παίξουν με πάθος για την πρώτη τους. Φανατικό το κοινό πάντα όποτε φιλοξενούνται οι ελληνικές ομάδες. Ο Ολυμπιακός θα είναι με Πέρκινκς και φυσικά χωρίς Μάντζαρη. Σίγουρα θα προσέξει την άμυνα του όπως κάνει πάντα άλλα εγώ πιστεύω πως 70π. μπορεί να τους δεχτεί. Η Μπεσίκτας έχασε τον Τζέρελς, τραυματίστηκε ο Γιούϊν άλλα ντεμπουτάρει στην διοργάνωση ο Μίναρντ που αναμένεται να πάρει και αρκετές προσπάθειες. Καλό το +11,5 που έχει η Μπεσίκτας. Δεν περιμένω περίπατο από τον Ολυμπιακό. Είναι το σημείο μου στην ευρωλίγκα. Και με 144,5 προς over.

Στην Βιτόρια η ντεφορμέ Κάχα υποδέχεται την αλλοπρόσαλλη Μακάμπι και συνδυάζουν ένα εκρηκτικό στοιχηματικά ζευγάρι. Νίκη Κάχα στο 1,45 επειδή προέρχεται από 4 σερί ήττες στην ευρωλίγκα δεν παίζω. Η απόδοση είναι αστεία. Και ας νίκησε τα Γκραν για τα εγχώρια. Στον αντίποδα η Μακάμπι ξέσπασε στην Σιένα (χρειαζόταν μία τέτοια νίκη) και ίσως από δω και πέρα κάνει μία τελευταία προσπάθεια για πρόκριση. Επιστρέφει και ο καλός Ελιάχου οπότε μία λύση παραπάνω για τον Μπλατ. Δεν είναι εμπιστοσύνης πάντως ούτε η Μακάμπι κακά τα ψέματα. Με το μαχαίρι στο λαιμό θα κρατούσα το +4,5 του διπλού διαδικτυακά και λίγο over 153,5.

Στην Βαρκελώνη η χοτ Μπαρτσελόνα με ή χωρίς Ναβάρο (πάλι αμφίβολος δίνεται) κερδίζει χωρίς προβλήματα ανεξαρτήτου αντιπάλου και ενίοτε στην Ισπανία κάνει και συντήρηση. Διέλυσε την Ουλκέρ στην Πόλη ενώ έπειτα προπονήθηκε και στην Μούρθια για το πρωτάθλημα. Μία ήττα μόνο για τους «μπλαουγκράνα» στην ευρωλίγκα. Αυτή στην Μόσχα από την Κίμκι! Θα έχουμε συνεπώς μίνι εκδίκηση; Πολύ πιθανόν. Η Κίμκι πάντως ένα διπλό στην Ισπανία το έβγαλε με την Κάχα. Γενικά όμως είναι ομάδα έδρας. Η σοβαρή Μπαρτσελόνα καλύπτει το χάντικαπ που πρέπει και το βρίσκουμε μέχρι -9,5 στο διαδίκτυο.

Στην Μαδρίτη, θέμα διάθεσης το χάντικαπ για την Ρεάλ. Δεν αξίζει να μπλέξουμε.

Στην Τοσκάνη ακόμα ένα σπουδαίο παιχνίδι. Η Σιένα πλέον βγάζει κούραση καθώς δεν έχει το βάθος πάγκου άλλων εποχών. Μάλιστα στα εκτός έδρας της χάνει και εύκολα μερικές φορές ακόμα και στην Ιταλία. Διασυρμός στο Τελ Αβίβ. Με 6 νίκες πάντως είναι δεύτερη στον όμιλο και με νίκη σήμερα μάλλον κλειδώνει την πρόκριση. Στην Ουλκέρ αποτελεί παρελθόν ο Πιανιτζιάνι και μένει να δούμε πλέον αν η ακριβή αυτή ομάδα δεν έδεσε λόγω προπονητή ή όντως φταίει κάτι άλλο. Μικρές πιθανότητες πρόκρισης έχει η Ουλκέρ άλλα θα το παλέψει έτσι κι αλλιώς. Θα κρατήσω το +7,5 των τούρκων και θα περιμένω μία βελτιωμένη εικόνα μετά την αλλαγή προπονητή. Νίκη Σιένα στο 1,35 δεν παίζω.

Στην Μόσχα επίσης θέμα διάθεσης το χάντικαπ της Μπάμπεργκ και απέχουμε.

Στην Ανδαλουσία η Μάλαγα υποδέχεται την Ζαλγκίρις και ο νικητής μένει ζωντανός στην υπόθεση πρόκριση. Ειδικά αν ο νικητής είναι η Μάλαγα. Περίεργο κλίμα στις δύο ομάδες. Στην Ουνικάχα ο Ρέπεσα είναι με το ένα πόδι στην έξοδο άλλα κέρδισε Μπάμπεργκ και Βαγιαδολίδ και μένει … μέχρι να φύγει! Στην Ζαλγκίρις έχουν τα γνωστά οικονομικά θέματα άλλα πήραν τον Μακ Γκραθ και μάλλον θα το παλέψουν ως το τέλος. Γενικά η Ζαλγκίρις στο Τοπ 16 έχασε μέχρι στιγμής 4 παιχνίδια στις λεπτομέρειες στην κυριολεξία και προσέχουμε καθώς αρέσκεται στα χιτσκοκικά φινάλε. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη σε σημείο. Είναι ένα παιχνίδι που το θέλουν εξ’ ίσου πολύ οι ομάδες και ορθά η Μάλαγα λόγω έδρας έχει ισχνό προβάδισμα. Κλασικό no bet. Μόνο για live είναι.

Στην Αθήνα τέλος ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την χοτ Εφές και το χάντικαπ της Εφές είναι πονηρό όπως και να το δούμε. Δεν μπορείς να δίνεις +4,5 σε μία ομάδα που έχει 7 σερί νίκες και προέρχεται μάλιστα από νίκες με Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ. Μεγάλο διπλό βέβαια  και ο Παναθηναϊκός στο Κάουνας άλλα η Εφές την δεδομένη χρονικά στιγμή είναι φορμαρισμένη και πολύ περίεργο αυτό το +4,5 επαναλαμβάνω! Ίσως να μην πληρώσει τόσο εύκολα όσο δείχνουν οι αριθμοί. Μάλλον εκτός ο Ξανθόπουλος και γίνεται αγώνας δρόμου για τον Λάσμε. Αν δεν παίξει ο αφρικανός τα ποιοτικά σέντερ της Εφες θα προσπαθήσουν να θέσουν από νωρίς τον Σχορτσιανίτη εκτός μάχης με τα φάουλ και μετά πάρτυ!!!
Στοιχηματικά θα έπαιζα μόνο νίκη Παναθηναϊκού στο χαμηλό 1,50 πάντως. Ρεαλιστικά το βαθμολογικό κίνητρο των «πρασίνων» είναι μεγαλύτερο. Σε ειδικό στον ΟΠΑΠ μου αρέσει το 2 ημίχρονο/ 1 τελικό.


ΣΥΝΟΨΗ


ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (+11,5)

ΜΑΚΑΜΠΙ (+4,5) ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (-10,5)

ΟΥΛΚΕΡ (+7,5)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΝΙΚΗ  1,50

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   OVER   144,5

ΚΑΧΑ- ΜΑΚΑΜΠΙ   OVER   153,5

ΣΙΕΝΑ- ΟΥΛΚΕΡ   UNDER   156,5


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


750. (+11,5) ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    1

752. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΚΙΜΚΙ (+10,5)    1

754. ΣΙΕΝΑ- ΟΥΛΚΕΡ  (+7,5)   2


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  1  ΜΕ 11,5π. ΥΠΕΡ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΕΦΕΣ   1  ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ



ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 053-215 ΜΙΝΑΡΝΤ  12,00

ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΠΑΠ: 054- 421 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΕΦΕΣ    2  ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ 1 ΤΕΛΙΚΟ   6.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου