Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Ρώσικος εμφύλιος με υποσχέσεις... (Ανάλυση- Σύνοψη- Προτάσεις Eurocup)


Δεν μας φέρθηκε σωστά η Χάποελ Χολόν και ο κουβάς ήταν αναπόφευκτος. Η Γκας Μετάν όμως ήταν δικαίωση καθώς νίκησε κιόλας την ποιοτικότερη Καρσίγιακα και μάλιστα εύκολα. Πέρασε στα δευτερεύοντα και η Βαλένθια. Σήμερα αν και έχουμε λίγα παιχνίδια στο πρόγραμμα η μέρα μοιάζει καλή. Μένει να αποδειχθεί στο χειροκρότημα!

Στον πρώτο όμιλο για το eurocup όλα πιθανά. Απλά με ήττα η Τριούμφ αποχαιρετά από σήμερα κάθε σενάριο πρόκρισης. Νίκη Τριούμφ πάντως επειδή βρίσκεται «με την πλάτη στον τοίχο» δεν παίζω ποτέ στο τραγικό 1,50. Εμπιστεύθηκα τους ρώσους στο προηγούμενο εντός με την Μπάνβιτ όταν και ήταν ελαφρό αουτσάϊντερ. Τώρα ως ξεκάθαρο φαβορί που αναμενόμενα θα πάρει παιχνίδι πάνω του το σημείο δεν έχω λόγο να μπλέξω. Προσέχουμε ακόμα πως η Μουντούσνοστ φέτος έχει κάνει καλές ζημιές μακριά από την Ποντγκόριτσα και σίγουρα η ήττα εντός την προηγούμενη αγωνιστική από την Μπουντιβέλνικ «έσφιξε» άπαντες. Καλύτερο το χάντικαπ +4,5 των μαυροβούνιων σε αυτή την αναμέτρηση άλλα δεν το κρατάω σε πρόταση.

Στο άλλο παιχνίδι η Μπάνβιτ λογικά κερδίζει και περνάει το τοκογλυφικό 1,25. Θα το κρατήσω μόνο και μόνο για το κλείσιμο της δυάδας μου. Αγωνιστικά τώρα, η Μπάνβιτ είναι ομάδα έδρας, είναι πανίσχυρη εντός – ομάδα χημείας και δεδομένου πως έχασε στα περίχωρα της Μόσχας δύσκολα «γκεράλει» τώρα μιας και είναι από τις ομάδες που θέλει να προχωρήσει στο Eurocup. Οι ουκρανοί είναι φέτος καλή ομάδα, οι πιο άνετοι βαθμολογικά στον όμιλο, λίγο δύσκολο πάντως να βγάλουν κολλητό διπλό για μένα και μάλιστα βλέπω εν τέλει η Μπάνβιτ να καλύπτει και αυτό το -7,5. Σωστά δοσμένο το χάντικαπ.

Ο δεύτερος όμιλος έγινε χθες.

Στον τρίτο όμιλο έχουμε ρώσικο εμφύλιο με φόντο την πρωτιά στον όμιλο αν και ρεαλιστικά δεν την χάνει η Κούμπαν. Οι γηπεδούχοι βολεύονται και με ήττα 13 πόντων και κάτι τέτοιες διευκολύνσεις σε ρώσικους εμφύλιους δεν ευνοούν το φαβορί. Μέχρι τώρα φέτος σε δύο παιχνίδια στην Αγ. Πετρούπολη στο ένα κέρδισε η Σπαρτάκ για το πρωτάθλημα και στο άλλο η Κούμπαν για το Eurocup. Καλό το χάντικαπ της Σπαρτάκ. Για μένα δεδομένου και της ουσιαστικής έλλειψης κινήτρου για την Κούμπαν κερδίζει κιόλας με 2-3 πόντους στο τέλος. Κρατάω το σημείο ζεστά.

Στον τέταρτο όμιλο τέλος πονηρά παιχνίδια. Στην Γαλατασαράϊ έχουμε ειδησεογραφία για οικονομικά προβλήματα και μελλοντικές αποχωρήσεις παιχτών άλλα μέχρι στιγμής πλην του «κοκάκια» Χόκινς όλοι είναι στις επάλξεις και η ομάδα μάλιστα έφτασε μέχρι τον τελικό του κυπέλλου Τουρκίας. Η Ούνιξ άλλαξε προπονητή και στρώνει μετά το ντεφορμάρισμα της. Το παιχνίδι είναι κομβικό και για τις δύο ομάδες. Καλύτερα να απέχουμε αν και το χάντικαπ της Γαλατά (+5,5) είναι προκλητικό. Στο Βελιγράδι, ο Ερυθρός Αστέρας πανηγυρίζει για το κύπελλο που πήρε με επεισοδιακό τρόπο απέναντι στην μισητή Παρτίζαν σε έναν τελικό που κράτησε 2 μέρες και ένα final 8 που υποχρέωσε τον Αστέρα να δίνει επί 4 μέρες παιχνίδια στο αφιλόξενο Κρακούγιεβατς. Η Ουλμ είναι πεισματάρα και ζημιάρα ομάδα και δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Το μομέντουμ των ομάδων με υποχρεώνει να παίξω +8,5 για Ουλμ. Δεν μπορώ να αμελήσω τα πανηγύρια και την κούραση του Αστέρα.

Στην Μπουντεσλίγκα είναι καλό το +3,5 της Φρανκφούρτης. Το κρατάω για την πρόταση.

ΣΥΝΟΨΙΖΩ


ΜΠΟΥΝΤΟΥΣΝΟΣΤ (+4,5)  ΠΟΝΗΡΟ

ΣΠΑΡΤΑΚ (+4,5)

ΣΠΑΡΤΑΚ  ΝΙΚΗ 2,70

ΜΠΑΝΒΙΤ (-7,5)

ΜΠΑΝΒΙΤ ΝΙΚΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ

ΟΥΛΜ (+8,5)

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ (+3,5)


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


719. ΚΟΥΜΠΑΚ- ΣΠΑΡΤΑΚ (+4,5)   2

722. ΕΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ- ΟΥΛΜ (+8,5)  2

723. ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ- ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ (+3,5)   2


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΚΟΥΜΠΑΝ- ΣΠΑΡΤΑΚ  2  ΜΕ 4,5π. ΥΠΕΡ ΣΠΑΡΤΑΚ

ΜΠΑΝΒΙΤ- ΜΠΟΥΝΤΙΒΕΛΝΙΚ   1  ΝΙΚΗ ΜΠΑΝΒΙΤ

ΣΥΣΤΗΜΑ  3-4 ΤΡΙΜΕΡΟΥ 


719. ΚΟΥΜΠΑΚ- ΣΠΑΡΤΑΚ (+4,5)   2

722. ΕΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ- ΟΥΛΜ (+8,5)  2

748. (+1,5) ΜΑΚΑΜΠΙ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ   1

766. ΟΥΛΚΕΡ- ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (+9,5)   2



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου