Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

"Σκουπίζει" η Σιένα;;;




Ανάμεικτα συναισθήματα μας άφησε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Το Σάββατο πληρωθήκαμε με Ουλμ και Βαρέζε άλλα την Κυριακή Εφές και Τούροβ ήταν αποκαρδιωτικές. Βέβαια εκλείσε με ταμείο και η πρόταση της Παρασκευής με Ναντέρ και Βαρέζε οπότε το πρόσημο είναι θετικό και αυτό είναι το σημαντικό.

Σήμερα το μενού κρύβει υποσχέσεις με τα αουτσάϊντερ να έχουν αρκετά πονηρά χάντικαπ. Πάμε να δούμε τι κρατάμε.

Στα εγχώρια Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός λογικά σκουπίζουν άλλα το Ρέθυμνο όπως είδαμε και στο ΣΕΦ είναι πολύ καλή ομάδα, πόσο μάλλον τώρα που θα παίξει εντός και ένα sold out είναι προ των πυλών. Οι γηπεδούχοι θα τα δώσουν όλα σήμερα πιστεύω και το +11,5 που έχουν υπέρ τους είναι καλό χάντικαπ.

Με το Πανιώνιος- Παναθηναϊκός δεν θα ήθελα να ασχοληθώ γιατί ο Πανιώνιος ήδη κέρδισε εντός μία φορά τον Παναθηναϊκό και πλέον δεν ξέρω τι σκέφτονται στα αποδυτήρια του «εξάστερου». Αν πάντως ο Ολυμπιακός κάνει περίπατο στο Ρέθυμνο και έχουμε διπλό θα ρίξω για την περιέργεια λίγα στον άσσο με +9,5.

Στην Ιταλία η Βαρέζε λογικά κερδίζει. Αν χάσει, η Σιένα είναι στον τελικό απλά πιστεύω πως δεν θα κλείσει τόσο εύκολα η συγκεκριμένη σειρά. Κρατάω την νίκη της Βαρέζε (1.55). Άσσος με -3,5 στον ΟΠΑΠ.

Στους τελικούς της VTB η ΤΣΣΚΑ δίκαια είναι το φαβορί άλλα η φετινή Κούμπαν είναι με το σπαθί της στα τελικά και είναι πάντα καλοδουλεμένη και επικίνδυνη ομάδα οπότε προς διπλό με +8,5 άλλα προσεκτικά καθώς είναι πρεμιέρα σε ένα best of 5 και όλα είναι συζητήσιμα.

Στο ΝΒΑ τέλος ο νικητής σήμερα ανάμεσα σε Μαϊάμι και Ιντιάνα πάει τελικό. Στηρίζω εδώ και καιρό Ιντιάνα. Θα την  πάω μέχρι τέλους. Διπλό με +7,5 και ότι βγει. Η Ιντιάνα πάντως έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων.

Εκτός κουπονιού, τελευταίο παιχνίδι και στην Βουλγαρία. Με +5,5 για την Λέφσκι το σημείο είναι σπαζοκεφαλία αν και προς διπλό είμαι με το μαχαίρι στο λαιμό.

Ισραήλ, Ρουμανία και Βέλγιο καλύτερα να τα αφήσουμε ήσυχα.

ΣΥΝΟΨΗ


ΡΕΘΥΜΝΟ (+11,5)

ΚΟΥΜΠΑΝ (+8,5)

ΒΑΡΕΖΕ   ΝΙΚΗ   1,55

ΙΝΤΙΑΝΑ (+7,5)


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


713. (+11,5)  ΡΕΘΥΜΝΟ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   1

716. ΒΑΡΕΖΕ- ΣΙΕΝΑ (+3,5)   1

717. ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ- ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΪΣΕΡΣ (+7,5)   2


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΒΑΡΕΖΕ- ΣΙΕΝΑ  1  ΝΙΚΗ ΒΑΡΕΖΕ

ΜΑΪΑΜΙ- ΙΝΤΙΑΝΑ  2   ΜΕ  7,5π. ΥΠΕΡ ΙΝΤΙΑΝΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου