Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Το φέρνει στα "ίσια"; (finals)




Άλλη μια εκπληκτική στοιχηματικά μέρα προστέθηκε στο πλούσιο παλμαρέ μας. Συγκεκριμένα η Μπάνβιτ κέρδισε την Γαλατασαράϊ (αν και πήγε να αυτοκτονήσει πάλι) και πλήρωσε αδρά. Αργότερα η Όλντενμπουργκ κατάφερνε να χάσει μόλις με 2π. σε ένα δραματικό παιχνίδι και να πληρώσει και αυτή επίσης αδρά και ηδονικά. Τα εγχώρια τα ξέρετε. Μονάδα στον ΟΠΑΠ τα στοιχήματα όλα. Ανάξιο αναφοράς το ματς γενικά που μας «ξενέρωσε» στο τέλος. Τυχεροί όσοι (πάντα για ΟΠΑΠ) έπαιζαν απλή νίκη Ολυμπιακού. Είχα γράψει πως νίκη Ολυμπιακού δεν παίζω ποτέ σε τέτοια απόδοση. Δικαιώθηκα καθώς ο Ολυμπιακός για ακόμα ένα παιχνίδι απλά δεν μπορούσε!!!

Πάμε στα σημερινά. Δύο παιχνίδια μόνο. Χθες τελείωσε και η λίγκα της Σερβίας με το πρωτάθλημα να το παίρνει η Παρτίζαν με εμφατικό διπλό. Σήμερα θα ασχοληθούμε με Ιταλία και ΝΒΑ.

Στην Ρώμη η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται εκ νέου την Σιένα. Οι μόνιμοι πρωταθλητές έκαναν το break που ήθελαν (όπως έκαναν και στο Βαρέζε) και τώρα με σαφώς λιγότερο άγχος θα πάνε εκ νέου για την νίκη άλλα σαφέστατα είναι πολύ πιο άνετοι οι παίκτες   του Μπάνκι καθώς έρχονται και 2 σερί παιχνίδι στην Τοσκάνη μετά. Η Ρόμα θέλει την νίκη σήμερα περισσότερο για να γίνει το 1-1 και σίγουρα να ψάξει για το δικό της break μέσα στην Σιένα. Εφικτό μιας και η ομάδα είναι πολύ καλή φέτος εκτός έδρας. Θυμίζω αυτό που έγραψα και προχθές. Η Ρόμα θέλει πολύ περισσότερο το πρωτάθλημα καθώς θα την επαναφέρει στην ευρωλίγκα όπου άνηκε παλαιότερα (έχοντας και  συμβόλαιο τότε που  όμως έχασε δυστυχώς μετέπειτα). Με +2,5 για Ρόμα διαδικτυακά ή +1,5 για ΟΠΑΠ είμαι με τον άσσο. Πιστεύω πως η Ρόμα σήμερα δεν χάνει. Έχουμε και καλό μομέντουμ.

Στο Σαν Αντόνιο έχουμε το 4ο παιχνίδι της σειράς. Τα «σπιρούνια» προηγούνται με 2-1 και όλα πλέον είναι ανοιχτά και ρευστά. Έγραφα παλαιότερα πως 3 στα 3 εντός δεν κάνουν οι Σπερς. Συνεχίζω να το πιστεύω ακράδαντα και εφ’ όσον στο τελευταίο παιχνίδι είχαμε και περίπατο για το Σαν Αντόνιο κυνηγώ σήμερα το διπλό για Μαϊάμι. Από ειδικά στοιχήματα και λόγω της φύσης των ομάδων και πάλι θα πάω ισόποσα με τις αγαπημένες μου ανατροπές. Head to Head δεν έχουμε στον ΟΠΑΠ ακόμα άλλα ούτε και χάντικαπ.  Όταν μας τα προσφέρει ο οργανισμός για όποιον θέλει να κάνει δυάδα με την Ρόμα μπορεί να βάλει Μαϊάμι διπλό.

Συνεπώς

ΡΟΜΑ- ΣΙΕΝΑ  1   ΜΕ 2,5π. ΥΠΕΡ ΡΟΜΑ

ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ- ΜΑΪΑΜΙ  ΧΙΤ    2  ΝΙΚΗ ΜΑΪΑΜΙ    2,00   περίπου

ΕΙΔΙΚΑ


ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ- ΜΑΪΑΜΙ    1  ΗΜΙΧ/  2  ΤΕΛΙΚΟ

ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ- ΜΑΪΑΜΙ    2   ΗΜΙΧ/   1  ΤΕΛΙΚΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου