Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Πρωταθλητής Ισπανίας είναι η ...



Χθες προτείναμε μόνο την ανατροπή στο Μαϊάμι- Σαν Αντόνιο. Έτσι και έγινε. Το Μαϊάμι κερδίσει μεν στο τέλος άλλα έχανε στο ημίχρονο. Το θέμα είναι όμως πως στον ΟΠΑΠ δεν πληρωθήκαμε καθώς δεν μετρά η παράταση. Διαδικτυακά πάντως αναλόγως την εταιρία βγήκε καλό μεροκάματο. (Βάσει εξέλιξης του αγώνα όπως έγραψα καμία αξία το 1,30 απλής νίκης Μαϊάμι έστω και αν πέρασε).

Σήμερα μονοπωλούν το ενδιαφέρον ο τελικός των τελικών στην Ισπανία και η συνέχεια των ιταλικών τελικών.

Στην Ισπανία λοιπόν σήμερα θα μάθουμε ποιος θα κατακτήσει την κούπα. Εξ’ αρχής πίστευα και το είχα γράψει φυσικά πως θα εξαντλήσουμε την σειρά. Έτσι και έγινε. Είχα γράψει επίσης σε παλαιότερο άρθρο πως βλέπω Ρεάλ. Δεν αλλάζει αυτή μου η πεποίθηση. Και μάλιστα πιστεύω πως δύσκολα θα χαλάσει καθώς ακόμα και τα αναμενόμενα break έχουν γίνει εκατέρωθεν. Δηλαδή από πλευράς μομέντουμ είμαστε καλά. Χαμηλό το 1,35 πάντως. Πονηρό το +5,5 της Μπαρτσελόνα. Γενικά γρίφος η επιλογή στα χάντικαπ και το live μοιάζει η καλύτερη λύση. Στα ειδικά θα κυνηγήσω πρώτο σκόρερ τον Ρούντι (5,20) ενώ λίγα θα βάλω στις ανατροπές 2ημιχ/1 τελικό και 1 ημιχ/ 2 τελικό που έχουν καλή τύχη στο συγκεκριμένο ζευγάρι και ήδη έχουν πληρώσει 2 φορές. Όπως και την παράταση θα την βάλω λίγα καθώς δεν είδαμε ακόμα στους ισπανικούς τελικούς. Από σύνολα πόντων δεν με ελκύει κάτι. Επομένως νίκη Ρεάλ και Ρούντι πρώτος σκόρερ και τα υπόλοιπα από λίγα για την περιέργεια.

Στην Ιταλία η σειρά είναι 3-1 υπέρ της Σιένα και σήμερα με νίκη οι μόνιμοι πρωταθλητές ξανά είναι πρωταθλητές!!! Η Ρόμα έχασε και τα δύο παιχνίδια στην Τοσκάνη και μάλιστα στο τελευταίο λεπτό και τα δύο και οι διαφορές που προέκυψαν είναι πλασματικές. Η Ρόμα αν ήταν σοβαρή ομάδα ένα από τα δύο παιχνίδια θα μπορούσε να το είχε κερδίσει. Εν τούτοις με την πλάτη στον τοίχο πλέον θέλει νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει. Δεν έχει πάντως την έδρα φόβητρο άλλα και ένα break η Σιένα το έκανε στην πρεμιέρα οπότε δεδομένου πως το 3-1 των πρωταθλητών είναι διαφορά ασφαλείας μία ήττα σήμερα δεν θα στεναχωρήσει υπερβολικά τα παλικάρια του Μπάνκι. Έρχεται μετά παιχνίδι στην Τοσκάνη όπου μπροστά στο κοινό τους άπαντες μπορούν να χαρούν ακόμα έναν τίτλο. Ορθά και δίκαια δίνεται μικρό φαβορί η Ρόμα (1,72) και λόγω ιδιαιτερότητας της αναμέτρησης δεν μπορώ να παίξω κάτι άλλο πριν άσσου.


Συνεπώς μία δυάδα νικών με σύνεση.



ΡΕΑΛ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  1  ΝΙΚΗ ΡΕΑΛ  1,35

ΡΟΜΑ- ΣΙΕΝΑ  1  ΝΙΚΗ ΡΟΜΑ  1,72




ΕΙΔΙΚΟ ΟΠΑΠ


ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΡΕΑΛ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΡΟΥΝΤΙ ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ  5,20

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου