Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Θα σταματήσει το τρένο ή είναι express;




Σπουδαία πράγματα χθες όπου είχαμε την μεγάλη ανατροπή της Ρεάλ στην νίκη της επί της Μπαρτσελόνα. Την μαχητική Όλντεμπουργκ που έπεσε ηρωϊκά στον πρώτο γερμανικό τελικό, το Μαϊάμι να επαναφέρει την τάξη με επιβλητική εμφάνιση απέναντι στο Σαν Αντόνιο και τον Ολυμπιακό να κάνει ακόμα μία κακή εμφάνιση και να χάνει δικαιότατα από τον Παναθηναϊκό παρόλο που σε όλο το πρώτο ημίχρονο προηγούνταν και έδειχνε να ελέγχει την αναμέτρηση. Στοιχηματικά πλήρωσαν τα head to head (είχαμε 3 στα 3) του Wade, του Χάϊνς και του Διαμαντίδη. Πλήρωσαν αδρά και δύο ανατροπές που προτείναμε. Το 2ημιχ/ 1 τελικό στο Ρεάλ- Μπαρτσελόνα (6,00 απόδοση). Ακριβώς το ίδιο στοίχημα και στο Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός (5,50 απόδοση). Στην ουσία αν έβγαινε και το χάντικαπ του Ολυμπιακού (κυρίως να έχανε μέχρι 3π.) θα μιλούσαμε για πάρτι.

Σήμερα τρία παιχνίδια όλα και όλα. Πάμε να τα δούμε ένα- ένα.

Στην Τουρκία μεταφερόμαστε στην απέναντι πλευρά της Θάλασσας του Μαρμαρά όπου γηπεδούχος πλέον η Μπάνβιτ στην πολύ δυνατή της έδρα υποδέχεται την καταπληκτική φέτος Γαλατασαράϊ σε μία προσπάθεια κυρίως να μην  «σκουπιστεί» αν και σε μία σειρά best of 7 λίγο δύσκολα θα έχουμε sweep από την Γαλατά. Η σειρά είναι 2-0 υπέρ της Γαλατά και μπροστά μας έχουμε δύο παιχνίδια με πολύ ενδιαφέρον. Καταρχήν πιστεύω πως ένα διπλό θα βγάλει η Γαλατά. Είναι ανώτερη όπως και να το κάνουμε. Απλά πιστεύω πως θα είναι στο επόμενο παιχνίδι (εν ολίγοις 4-1 σκορ σειράς). Τώρα είμαι πιο ζεστός για τον άσσο της Μπάνβιτ και ορθά δίνεται ως χάντικαπ μόνο οι 2,5- 3,5 πόντοι παρόλο που στα 2 πρώτα παιχνίδια η Γαλατά κέρδισε με άνεση στο τέλος. Η Μπάνβιτ εντός θα «πουλήσει» πολύ ακριβά το «τομάρι» της και το χάντικαπ που έχει υπέρ είναι καλό.

Στην Σερβία η Παρτίζαν με νίκη σηκώνει και την κούπα. Λογικά κερδίζει στην «καυτή» της έδρα άλλα δεν θέλω να μπλέξω ούτε με το χαμηλό 1,25. Για να είμαι ειλικρινής επειδή οι σέρβοι κατά καιρούς έχουν κάνει μερικές «μαγείες» στα αποτελέσματα τους περισσότερο είμαι προς το +7,5 του Αστέρα και ας  μοιάζει να «πελαγοδρομεί» και δεν εξηγείται ένα τέτοιο χάντικαπ που εν μέρει φωτογραφίζει τον άσσο. Θα δούμε. Προς διπλό με το μαχαίρι στο λαιμό πάντως με +7,5.

Στην Α2 της Ιταλίας τέλος, Πιστόϊα και Μπρέσια αγωνίζονται για μία θέση στην πρώτη κατηγορία. Μιλάμε για δύο ομάδες έδρας απλά η Μπρέσια στα πλέι οφ αποδεικνύεται και ικανότατη εκτός έδρας. Δεύτερη στην κανονική περίοδο η Πιστόϊα. Τέταρτη η Μπρέσια που έχει μειονέκτημα έδρας σε ένα best of 5 (2-2-1). Στο πρώτο παιχνίδι κέρδισε η γηπεδούχος Πιστόϊα με 65-60. Σήμερα πιστεύω πως η Μπρέσια θα φανεί ακόμα πιο ανταγωνιστική. Μέχρι και νίκη Μπρέσια βλέπω στο 2,70++.


Συνεπώς

ΜΠΑΝΒΙΤ- ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ  1  ΜΕ 3,5π. ΥΠΕΡ ΜΠΑΝΒΙΤ

ΠΑΡΤΙΖΑΝ- ΕΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ  2  ΜΕ  7,5π. ΥΠΕΡ ΑΣΤΕΡΑ

ΠΙΣΤΟΪΑ- ΜΠΡΕΣΙΑ  2  ΜΕ  4,5π. ΥΠΕΡ ΜΠΡΕΣΙΑ


**Διαλέγετε όποιο θέλετε. Παίζετε όπως θέλετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου