Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Eκτελεστής ή άσφαιρος; (Mπάσκετ Τρίτης)




Δικαιότατα κέρδισε χθες το Μαϊάμι με συνέπεια να μην πληρωθούμε διαδικτυακά παρόλο που πήραμε την Βαρέζε έστω και με καρδιοχτύπι στο τέλος. Πήραμε και την Κούμπαν στην εκτίμηση που κάναμε. Σήμερα παρόμοια μέρα με ελάχιστα παιχνίδια. Πάμε να τα δούμε ένα- ένα.

Στην Ιταλία η Καντού παρουσιάζεται ιδιαίτερα μαχητική και ανανεωμένη στα πλέι οφ. Απόκλεισε με μειονέκτημα έδρας την δυνατή εντός Σάσσαρι ενώ κατάφερε να γυρίσει και το σκορ με την Ρόμα (πάλι έχοντας μειονέκτημα έδρας) από 2-0 σε 2-3. Τρέχει ήδη 3 σερί νίκες απέναντι στην αντίπαλο της. Η Ρόμα είναι φέτος πολύ καλή ομάδα εκτός έδρας άλλα στις 2 επισκέψεις στο Καντού έχασε και σχετικά εύκολα. Αν δεν κάνει το break σήμερα αποκλείεται και η Καντού θα γίνει αυτόματα η πρώτη ομάδα των τελικών. Πιστεύω το μομέντουμ είναι με την Ρόμα σήμερα και δεδομένου πως η ομάδα εκτός έδρας τα πάει περίφημα σε όλη την χρονιά αυτό το +6,5 ή +7,5 διαδικτυακά αξίζει πολύ.

Στην vtb ξανά ΤΣΣΚΑ και Κούμπαν στα παρκέ για την δεύτερη αναμέτρηση. Χθες και ενώ το σκορ ήταν 69-65 υπέρ της ΤΣΣΚΑ η Κούμπαν έκανε 4 συνεχόμενα εγκληματικά λάθη και ενώ θα μπορούσε μέχρι να κλέψει και την νίκη, τελικά έχασε εύκολα. Ότι έχω πει για την Κούμπαν και χθες άλλα και σε προηγούμενα άρθρα ισχύει. Η ομάδα φέτος είναι ικανή για καλές «ζημιές» όταν δίνεται σούπερ αουτσάϊντερ οπότε νίκη ΤΣΣΚΑ στο αστείο 1,25 δεν παίζω ποτέ. Πάω ξανά με το χάντικαπ και περιμένω πάλι το live που χθες έδωσε στην Κούμπαν 14 πόντους χάντικαπ κάποια στιγμή και ήταν σωστό λουκούμι. Το βάζω και στην πρόταση του ΟΠΑΠ. 

Στην Γαλλία μεταφερόμαστε στην έδρα της Ναντέρ με το σκορ στο 1-1 σε ένα best of 5. Η (όγδοη) Ναντέρ μας χρυσοπλήρωσε στο προηγούμενο παιχνίδι μέσα στο (δεύτερο) Στρασβούργο με το διπλό της άλλα τώρα είναι δύσκολα τα πράγματα. Το Στρασβούργο είναι πολύ δουλεμένη ομάδα φέτος, με τον Κολέ (που είναι και ο προπονητής της εθνικής) να κάνει σπουδαία δουλειά. Έχει και παίχτες όπως ο Αζινκά (πρώην ΝΒΑ)που  κακά τα ψέματα κάνουν την διαφορά στο σαμπιονά. Σήμερα εκτιμώ πως το Στρασβούργο κερδίζει την Ναντέρ και παίρνει το προβάδισμα. Άλλωστε δεν ξεχνάμε πως το Στρασβούργο ήταν ομάδα ευρωλίγκας παλαιότερα, άπαντες θέλουν τον τίτλο και γενικά είναι μεγαλύτερο μέγεθος κατά πολύ από την μικρούλα άλλα επικίνδυνη Ναντέρ.

Στην Ισπανία η σοβαρή Ρεάλ σκουπίζει σήμερα άλλα με +7,5 η Σαραγόσα και με όπλο την πανίσχυρη έδρα της το παιχνίδι εγώ θα το αφήσω ήσυχο.

Εκτός κουπονιού η Ζαντάρ έχει πολύ πονηρό χάντικαπ σήμερα (+10,5) δεδομένου πως η ανωτερότητα της Τσιμπόνα είναι δεδομένη και μέχρι τώρα στα 2 προηγούμενα παιχνίδια έκανε ψιλοπεριπάτο. Μόνο και μόνο για αυτό πάω για την περιέργεια προς το διπλό με +10,5 σε μονό αποδεκτό.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


700. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ- ΚΟΥΜΠΑΝ (+7,5)    2

701. ΚΑΝΤΟΥ- ΡΟΜΑ (+6,5)   2

702. (+1,5) ΝΑΝΤΕΡ- ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ    2


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΚΑΝΤΟΥ- ΡΟΜΑ  2  ΜΕ 7,5π. ΥΠΕΡ ΡΟΜΑ

ΝΑΝΤΕΡ- ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ  2  ΝΙΚΗ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ    1,75


ΒΟΜΒΑ


ΚΑΝΤΟΥ- ΡΟΜΑ   2  ΝΙΚΗ ΡΟΜΑ   3,50++



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου