Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Κυριαρχία Βαυαρών και στο μπάσκετ;




Ψυχομένη χθες η Βαρέζε έκανε το 3-3 μέσα στην Τοσκάνη και πλέον αμφότεροι οι ημιτελικοί στην Ιταλία οδηγούνται σε έβδομο παιχνίδι! Καντού, Ρόμα και Σιένα έπαιξαν 7 παιχνίδια και στα προημιτελικά και έχουν «αδειάσει» ίσως θα μπορούσαμε να πούμε. Η Βαρέζε έχει 2 παιχνίδια λιγότερα… Στην Τουρκία η Γαλατά επιβεβαίωσε την αναμενόμενη ανωτερότητα της φέτος. Στο Βέλγιο το πήρε η Οστάνδη άλλα το πονηρό +7,5 της Μονς δεν καλύφθηκε. Πάρτι στο Βελιγράδι με την Παρτίζαν να προσφέρει στους οπαδούς της ανείπωτη χαρά! Σε αναμονή πλέον των κλασικών Ρεάλ- Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός πάμε να δούμε σήμερα τι έχουμε όπου υπάρχει τζάμπολ και στους τελικούς του ΝΒΑ.

Στην Ιταλία σήμερα προκύπτει η πρώτη ομάδα των τελικών. Πλέον έτσι όπως πήγε η σειρά στα 2 τελευταία παιχνίδια το σημερινό με +3,5 για Καντού είναι no bet από κάθε άποψη. Ακόμα και το μομέντουμ είναι άκαιρο. Ας κερδίσει ο καλύτερος. Προσέχουμε την Ρόμα πάντως που διψά για δόξα άλλα δεν έχει την απροσπέλαστη έδρα φέτος. Τουναντίον παίζει καλύτερα εκτός. 

Στην Ελλάδα ο Πανιώνιος υποδέχεται το Ρέθυμνο με φόντο το Eurocup;;; Καταρχήν το Ρέθυμνο θέλει Eurocup;;; Πιστεύω πως εύκολα η δύσκολα ο Πανιώνιος θα είναι ο τρίτος του πρωταθλήματος άλλα σε μία σειρά best of 5 σίγουρα θα δούμε πολλά εκπληκτικά κυρίως από τους κρητικούς που φέτος παίζουν πολύ γρήγορο run n gun μπάσκετ τριπόντου άλλα με μεγάλη επιτυχία στα ποσοστά τους. Αφήνουμε συνεπώς την πρεμιέρα ή βάζουμε λίγα στο Ρέθυμνο με +6,5 διαδικτυακά για την περιέργεια.

Στην vtb καλό το +4,5 της Κούμπαν διαδικτυακά. Φέτος ακόμα η Κούμπαν δεν έχει νίκη με την ΤΣΣΚΑ και νομίζω πως ήρθε η ώρα να σπάσει το ρόδι και να γίνει το 4-1! Άλλωστε δεν υπάρχει και άγχος για την ΤΣΣΚΑ μετά το 2-0 που απόκτησε στην σειρά των τελικών και επίσης λίγο δύσκολα να «σκουπίσει» την Κούμπαν καθώς μιλάμε για τελικούς πλέον και λογικά υπάρχει και ένας αγωνιστικός εγωϊσμός για την τροπαιούχο του Eurocup. Καλή και η νίκη στο 2,50 περίπου. 

Στην Γερμανία οι γηπεδούχοι είναι φαβορί- ελκυστικά για δυαδούλα άλλα και παράλληλα πιθανό τυράκι το ένα από αυτά και μάλλον ένα περνά ένα σπάει σε ξερό διπλό. Αυτή την αίσθηση έχω. Αναλυτικά τώρα. Η Όντενμπουργκ είναι ομάδα έδρας και φέτος στο σπίτι ήταν υπερβολικά σταθερή και πειστική εκπλήσσοντας μας ευχάριστα καθώς είναι ομάδα με στόχο τον τίτλο κάθε χρόνο άλλα πέρσι για παράδειγμα ή έδρα αποδείχθηκε «αχίλλειος πτέρνα» και στοίχισε. Η Ούλμ από μία μικρομεσαία ομάδα που ήταν επένδυσε χοντρά και δίκαια διεκδικεί θέση στον τελικό άλλα δεν έχει την απαιτούμενη εμπειρία αν η μπάλα καίει κάποια στιγμή και έχουμε ειδικές καταστάσεις στο παιχνίδι. Συνεπώς προς άσσο 1,50.

Στο άλλο παιχνίδι η Μπάμπεργκ είναι η πρωταθλήτρια και μέχρι πέρσι το έπαιρνε και με περίπατο αφού οι υπόλοιπες ομάδες πλην Άλμπα δεν «έχωναν» το χρήμα που έπρεπε. Πάντα καλή ομάδα και η καλύτερη έδρα στην Γερμανία αν και φέτος είχε αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ και η χημεία έχει διαταραχθεί. Η Μπάγερν είναι τεράστιο όνομα με προπονητή ολκής (Πέσιτς) και όλα τα φόντα για το μεγάλο «μπαμ». Δεν ξεχνάμε πως η Μπάγερν λόγω του ονόματος της έπαιξε φέτος με wild card στο Eurocup ενώ γενικά «προωθείται» και ορθώς γίνεται αυτό μιας και η ομάδα δεν «λυπάται» τα χρήματα και θέλει να είναι πρωταγωνίστρια και στο μπάσκετ. Με +6,5 θεωρώ πως είμαστε μια χαρά. Θριλεράκι περιμένω. Νίκη Μπάμπεργκ στο 1,40 για την κρισιμότητα του αγώνα δεν αξίζει ποτέ.

Στο ΝΒΑ τέλος Μαϊαμι και Σαν Αντόνιο διασταυρώνονται με φόντο το δαχτυλίδι του πρωταθλητή. Τα προγνωστικά περισσεύουν σε μία τέτοια τιτανομαχία και θα προτιμούσα να απέχω στοιχηματικά από το πρώτο παιχνίδι της σειράς. Σαν ειδικό στοίχημα πάντως θα έβαζα λίγα στο να είναι πρωταθλητές το Σαν Αντόνιο με σκορ 4-2 (7,00) και 4-3 (8,00) στον ΟΠΑΠ.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


709. (+3,5)  ΚΟΥΜΠΑΝ- ΤΣΣΚΑ  1

712. ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ- ΜΠΑΓΕΡΝ (+6,5)   2


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΚΟΥΜΠΑΝ- ΤΣΣΚΑ  1  ΜΕ 4,5π. ΥΠΕΡ ΚΟΥΜΠΑΝ

ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ- ΜΠΑΓΕΡΝ  2  ΜΕ  6,5π. ΥΠΕΡ ΜΠΑΓΕΡΝ


ΕΙΔΙΚΟ ΝΒΑ


ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ   ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ   4-2    7,00

ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ   ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ   4-3   8,00


ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ  ΠΕΡΙΠΟΥ 8 ΜΟΝΑΔΕΣ


ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ  ΚΟΥΜΠΑΝ-ΜΠΑΓΕΡΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου