Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Παίζουν τα ρέστα τους ή έχουμε στέψη; (finals)




Δεν ευτυχίσαμε χθες να πληρωθούμε μία εξαιρετική απόδοση με τον Μίροτιτς. Ο μαυροβούνιος άσσος σημείωσε 18π. ενώ την ίδια ώρα Ναβάρο και Ρέγιες σημείωναν από 20π. Έχουμε πει κατά καιρούς πως τα στοιχήματα πόντων παικτών θέλουν και αρκετή δόση τύχης. Όπως για παράδειγμα συνέβη και με τον Τόμιτς που θέλαμε να σκοράρει έστω 11π. και έμεινε στους 10!!! Σήμερα έχουμε τρία παιχνίδια. Θα τα δούμε ένα προς ένα. Θα δούμε όμως και τα αυριανά.

Στο Ρέθυμνο η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Πανιώνιο για την μάχη της 3ης θέσης και το σκορ είναι 2-1 υπέρ της αθηναϊκής ομάδας. Και στο προηγούμενο παιχνίδι στο Ρέθυμνο μπορεί να κέρδισαν οι νησιώτες άλλα μπορούσαν κάλλιστα και να χάσουν. Ο Πανιώνιος παρουσιάζεται πιο σοβαρός στο τέλος κάθε παιχνιδιού αν και όλα τα παιχνίδια ως τώρα είχαν αμφίρροπη εξέλιξη με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ. Για σήμερα δεν θα έπαιζα νίκη Ρεθύμνου. Πιθανότατα ο Πανιώνιος να τελειώσει την σειρά. Καλό το live που λόγω συμπεριφοράς Ρεθύμνου μπορούμε να βρούμε καλές τιμές εκατέρωθεν. Τίποτε παραπάνω.

Στην Τουρκία μεταφερόμαστε στην Πόλη όπου η Γαλατά πολύ πιθανόν σήμερα πανηγυρίζει το πρωτάθλημα μπροστά στον κόσμο της. Λογικά τιγκαρισμένο το Αμντί Ιπεχτσί και δίκαιο το +8,5 που έχει η Μπάνβιτ. Προσέχουμε πως η Γαλατά κάνει εκπληκτικό 4ο δεκάλεπτο πάντα και γυρίζει παιχνίδια που μέχρι το 30’ μοιάζουν χαμένα προ πολλού. Οπότε και εδώ καλό είναι να περιμένουμε το live και στο ημίχρονο ή λίγο αργότερα π.χ. στο 25’ να αγοράσουμε Γαλατάσαραϊ με καλύτερες προϋποθέσεις από το -8,5. Για το αρχικό χάντικαπ δεν είμαι ζεστός αν και 55-45 είμαι με το μαχαίρι στο λαιμό προς τον άσσο.

Στην Ιταλία μεταφερόμαστε στην Τοσκάνη όπου η Σιένα με την δυνατή της έδρας θα προσπαθήσει το 1-1 να το κάνει 3-1. Δεν θα είναι εύκολο πάντως καθώς η Ρόμα είναι πολύ καλή ομάδα εκτός έδρας (ίσως και η καλύτερη του πρωταθλήματος) και πιστεύω ένα διπλό ίσως το βγάλει από εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Θα ρισκάρω λίγα σήμερα στο +7,5 της Ρόμα και αν δω ότι χάνει, στο παιχνίδι της Δευτέρας θα πάω πολύ πιο ζεστά με το χάντικαπ της παρέας του Ντάτομε.

Αυτά από σήμερα. Όπως βλέπετε η μέρα δεν έχει το μομέντουμ που θα ήθελα. Απλά κρατάω όχι σε δυνατό ποντάρισμα το χάντικαπ +7,5 της Ρόμα.

Αύριο έχουμε τους γερμανικούς τελικούς στο προσκήνιο. Άλλα και το ΝΒΑ. Η Μπάμπεργκ μοιάζει να μην χάνει αυτόν τον τίτλο καθώς έχει τρία match ball πλέον. Η Όλντενμπουργκ πάντως και στα δύο παιχνίδια που προηγήθηκαν έχασε στις λεπτομέρειες και δυσκολεύει αφάνταστα τους μόνιμους πρωταθλητές. Δεν μου πάει το χέρι να παίξω άσσο και ας μιλάμε για την καλύτερη έδρα της Γερμανίας. Το χάντικαπ βέβαια είναι λίγο πονηρό άλλα και πάλι βάσει της εικόνας των ομάδων περισσότερο με ελκύει το διπλό με +7,5.

Στο ΝΒΑ τέλος, έχουμε το τελευταίο παιχνίδι στο Σαν Αντόνιο και μετά μεταφερόμαστε και πάλι στην Φλόριντα. Το παιχνίδι άνοιξε με +1,5 υπέρ Σαν Αντόνιο. Περισσότερο προς τον άσσο είμαι άλλα δεν θέλω να βάλω σε παρολί το σημείο. Ίσως σε μονό αποδεκτό για την περιέργεια περισσότερο.

Άνοιξαν τιμές μόλις τώρα και για το Μπαρτσελόνα –Ρεάλ. Από την αρχή εδώ πίστευα πως θα εξαντλήσουμε τα 5 παιχνίδια. Έτσι επιλέγω νίκη Μπαρτσελόνα περίπου στο 1,70 τώρα που την βρίσκω. Ενδέχεται η απόδοση να μεταβληθεί καθώς μιλάμε για μία αρχική τιμή από 1-2 εταιρίες μόνο.

Στην Ιταλία 2 μεταφερόμαστε στην έδρα της Μπρέσια για τα επόμενα 2 παιχνίδια (αν χρειαστεί δεύτερο κιόλας). Η Πιστόϊα δύσκολα μεν άλλα έκανε το 2-0 και είναι αγκαλία με την άνοδο. Πιστεύω η Μπρέσια μπορεί το 2-1 καθώς στην μικρή Ιταλία η έδρα είναι πολύ σημαντικός παράγοντας βοήθειας για τις ομάδες. Στο 1,55-1,60 η νίκη της Μπρέσια την κρατάω.

Συνεπώς


ΣΙΕΝΑ- ΡΟΜΑ   2    ΜΕ  7,5π. ΥΠΕΡ ΡΟΜΑ (ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΑ)

ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ- ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ   2  ΜΕ  7,5π. ΥΠΕΡ ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ

ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡ- ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ   1   ΜΕ  1,5π. ΥΠΕΡ ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ (ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΡΕΑΛ  1   ΝΙΚΗ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ   1,70

ΜΠΡΕΣΙΑ- ΠΙΣΤΟΪΑ  1  ΝΙΚΗ ΜΠΡΕΣΙΑ


**Μία δυάδα μπορείτε να βάλετε νίκη Μπαρτσελόνα και νίκη Μπρέσια. Έχει και ένα σχετικά ανεκτό πιθανόν καλό μομέντουμ. Από εκει και πέρα τα άλλα όλα μονά αποδεκτά αναλόγως τι σας αρέσει περισσότερο άλλα πάντα συγκρατημένα  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου