Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Τα φώτα όλα (Mπάσκετ Σαββατοκύριακο)




Πλήρωσε αδρά η πρόταση μας την Πέμπτη με Καρσίγιακα και Τούροβ. Χθες είχαμε ακόμα μία καλή μέρα. Πλην Μπαρτσελόνα και Εφές που δεν ανταποκρίθηκαν πήραμε το σημείο της ημέρας που ήταν η Ναντέρ (και με καθαρή νίκη μάλιστα), την Λέφσκι σε καλή απόδοση άλλα και την Μέγκα Βιζούρα που έκανε παλικαρίσια το 1-1 στην σειρά και δεν χρειάστηκε επίσης το χάντικαπ που είχε υπέρ της. Περιμένουμε την Βαρέζε σήμερα για νέο ταμείο να κλείσει η δυάδα η χθεσινή με την Ναντέρ!!!

Σήμερα πιο διαίτης μέρα δεν γινόταν. Ελάχιστα παιχνίδια για Σάββατο και με πιάνει ένα σφίξιμο στην καρδιά καθώς το υπέροχο ταξίδι μας για την σεζόν 12-13 οδεύει προς το τέλος του. Το αν είμαστε κερδισμένοι ή όχι από το μπάσκετ το ξέρει η τσέπη του καθενός. Ελπίζω και φέτος να ανταποκρίθηκα πλήρως στην μεγάλη εμπιστοσύνη που μου δείχνετε καθημερινά και βέβαια σας ευχαριστώ για αυτό. 

Δεν ξεχνάμε πως φέτος έχουμε Ευρωμπάσκετ!!!

Ξεκίνημα από την Γερμανία όπου λογικά ήρθε η ώρα να μιλήσει εκ νέου η έδρα. Ουλμ και Μπάγερν είναι πίσω στο σκορ με 2-1 ενώ ξεκίνησαν με νίκη την σειρά. Μιλάμε (ειδικά η Μπάγερν) για ομάδες που έχουν ισχυρή έδρα και δεδομένου πως με ήττα αποκλείονται νομίζω δίκαια είναι τα χάντικαπ (+5,5 σε Όλντενμπουργκ και +3,5 σε Μπάμπεργκ) έτσι δοσμένα. Και στα δύο παιχνίδια προς άσσο κλείνω άλλα πάντα πάμε προσεκτικά στην Γερμανία γιατί έχουμε δει πολλά. Λόγω και έλλειψης επιλογών κρατάω πάντως Ουλμ με -5,5, Μπάγερν με -3,5 και δυαδούλα νίκη Ούλμ (1,40), νίκη Μπάγερν (1,55). Επαναλαμβάνω. Συγκρατημένα πάμε.

Στην Ιταλία η Βαρέζε είναι πονηρή ομάδα και ξανά μόνο 59π. δεν ξαναβάζει. Η Σιένα με την άμυνα της έχει αποσυντονίσει το γρήγορο και με τρίποντο παιχνίδι της Βαρέζε άλλα δεν θα συμβαίνει και σε κάθε αγώνα αυτό. Ήρθε η ώρα της Βαρέζε για απαντήσεις και νομίζω με +7,5 είμαστε μια χαρά. Έχουμε καλό μομέντουμ εδώ.

Αφήνουμε την Ρεάλ στην ησυχία της με τέτοιο χάντικαπ, όπως και την Μπαρτσελόνα. Τα παιχνίδια εφ’ όσον νίκησαν τα θηρία στα πρώτα παιχνίδια άλλα δεν κάλυψαν τα χάντικαπ εκεί, είναι πλέον μπερδεμένα.

Θέλω πολύ να κερδίσει η Ιντιάνα άλλα το παιχνίδι δίνεται σχεδόν στα ίσια (ελαφρύ φαβορί Μαϊάμι) και στοιχηματικά δεν αξίζει αυτή την φορά.

Στο Βέλγιο πρεμιέρα στους τελικούς ανάμεσα σε Οστάνδη και Μονς. Η Οστάνδη λογικά έφτασε στην «πηγή» καθώς σε όλη την  χρονιά ήταν η καλύτερη ομάδα. Η Μονς έκανε την υπέρβαση με την Σαρλερουά (και με σκούπισμα μάλιστα) και γενικά είναι πονηρή στα εκτός έδρας πάντα. Περιμένουμε να δούμε πως θα κυλήσει το πρώτο παιχνίδι της σειράς. Με Μονς +5,5 δεν ακουμπάμε τίποτα.

Στην Κροατία στους τελικούς στο πρώτο παιχνίδι η Τσιμπόνα έκανε περίπατο άλλα τώρα στο σπίτι της Ζαντάρ είναι αλλιώς. Η ομάδα τόσο στην αδριατική λίγκα όσο και στα εγχώρια βασίζεται πάρα πολύ στην έδρα της και δεν μου προξενεί εντύπωση πως δίνεται στα ίσια το παιχνίδι παρόλο που η Τσιμπόνα είναι καλύτερη ομάδα. Άσσος και νίκη Ζαντάρ.


Στην Σλοβακία σήμερα μαθαίνουμε τον πρωταθλήτη. Τόσο η Κομάρνο όσο και η Ίντερ εξάντλησαν την σειρά (3-3) οπότε ο τελικός των τελικών θα κρίνει και τον πρωταθλητή. Ισοδύναμες η ομάδες. Η Ίντερ έχει την εμπειρία, η Κομάρνο τον ενθουσιασμό. Προτιμούμε το +4,5 της Ίντερ που είναι φιλοξενούμενη ομάδα και ευχόμαστε να έχουμε θριλεράκι.

Από τα  αυριανά  θα τιμήσουμε Εφες και Τούροβ.

ΣΥΝΟΨΗ


ΟΥΛΜ ΝΙΚΗ   1,40

ΜΠΑΓΕΡΝ   ΝΙΚΗ  1,55

ΒΑΡΕΖΕ (+7,5)

ΖΑΝΤΑΡ   ΝΙΚΗ  1,85   ΜΟΝΟ ΤΟΥ

ΙΝΤΕΡ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (+4,5)   ΜΟΝΟ ΤΟΥ

ΕΦΕΣ (+2,5)  περίπου

ΤΟΥΡΟΒ  ΜΕ +6,5 ( ΠΕΡΙΠΟΥ)


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


706. ΟΥΛΜ- ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ (+5,5)    1

708. ΣΙΕΝΑ- ΒΑΡΕΖΕ (+7,5)    2



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   ΣΑΒΒΑΤΟΥ


ΟΥΛΜ- ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ   1  ΝΙΚΗ  ΟΥΛΜ

ΣΙΕΝΑ- ΒΑΡΕΖΕ  2  ΜΕ  7,5π. ΥΠΕΡ ΒΑΡΕΖΕ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


ΜΠΑΝΒΙΤ- ΕΦΕΣ  2   ΜΕ 2,5π. ΥΠΕΡ ΕΦΕΣ

ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ- ΤΟΥΡΟΒ  2  ΜΕ   6,5π. ΥΠΕΡ ΤΟΥΡΟΒ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου