Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Απαντά με break στο break; (Τιτανομαχία No2)


Το πήρε η Ναντέρ!!! Αυτά μόνο στην Γαλλία θα μπορούσαν να συμβούν. Ο όγδοος της κανονικής περιόδου (χωρίς να κουβαλά ιστορικές περγαμηνές) κέρδισε όλα τα «θηρία» και πήρε το πρωτάθλημα. Χάσαμε δίκαια. Απλά σε κανένα άλλο πρωτάθλημα της Ευρώπης που μπαίνει σε στοιχηματικό χάρτη δεν συμβαίνει αυτό. Μόνο στην Γαλλία…

Σήμερα έχουμε έξι παιχνίδια όλα και όλα. Πάμε να τα δούμε ένα προς ένα.

Στο Ισραήλ η Μακάμπι Χάϊφα λογικά κερδίζει την Εϊλάτ και πάει τελικό όπου περιμένει εδώ και μέρες η Μακάμπι του Τελ Αβίβ. Χαμηλό πάντως το 1,50 περίπου καθώς η Εϊλάτ έχει αποδειχθεί επτάψυχη και αρνείται να παραδοθεί. Ήδη από 2-0 το πήγε στο 2-2 στην συγκεκριμένη σειρά. Απλά σήμερα πιστεύω υπερτερεί η έδρα σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο.

Στην Ελλάδα και στην Κρήτη το Ρέθυμνο κερδίζει άλλα όχι τόσο εύκολα ώστε να πάμε με -2,5 ή -3,5 διαδικτυακά. Δεν θέλω να μπλέξω με την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Πανιώνιος είναι πάντα υπολογίσιμος και φοβάμαι.

Στα σπουδαία τώρα.

Πρώτος τελικός στην Ισπανία με την Ρεάλ να είναι διψασμένη όσο ποτέ και να θέλει τον τίτλο έπειτα από αρκετά χρόνια απουσίας από την κορυφή. Νομίζω είναι δίκαια η χρονιά της καθώς σε όλη την χρονιά έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ όντας και η πιο σοβαρή από τους μεγάλους. Στις πρεμιέρες βέβαια πάντα έχουμε και την μεγαλύτερη πιθανότητα κάποιας έκπληξης επομένως για μένα καλό θα είναι να μην ασχοληθούμε με την απλή νίκη της Ρεάλ (όπως είπα και για την απλή νίκη του Ολυμπιακού για την πρεμιέρα των  ελληνικών τελικών) άλλα ούτε και με το +5,5 της Μπαρτσελόνα καθώς η καλή Ρεάλ μπορεί  την νίκη και με -6. Περισσότερο το live έχει αξία εδώ ειδικά αν βρούμε κάποια στιγμή μέχρι το α’ ημίχρονο Ρεάλ σε καλή απόδοση νίκης. Συνεπώς περιμένουμε στον πρώτο αυτό τελικό και παίζουμε για το ενδιαφέρον μόνο 2ημιχ/ 1 τελικό σε αποδόσεις του 6,00.

Στην Γερμανία η Μπάμπεργκ υποδέχεται την Όλντενμπουργκ. Μία Μπάμπεργκ που είναι η μόνιμη πρωταθλήτρια τα τελευταία χρόνια και φυσικά με πανίσχυρη έδρα. Το διαπιστώσαμε άλλωστε και στο πέμπτο και καθοριστικό παιχνίδι με την Μπάγερν. Υποδέχεται την ψυχομένη φέτος Όλντενμπουργκ που και αυτή είναι περισσότερο ομάδα έδρας άλλα ταυτόχρονα και λίγο πονηρή φέτος εκτός και ικανή για ζημιές. Με +7,5 για Όλντενμπουργκ θα δοκιμάσω το διπλό. Όχι φανατικά. Απλά το προτιμώ όπως έχει δοθεί από τον άσσο.

Στο ΝΒΑ δύσκολα χάνει το Μαϊάμι εκ νέου. Δύο στοιχήματα κρατάω μόνο. 2 ημιχρ/ 1 τελικό σε αποδόσεις του 5,75 και Wade στο +3,5 υπέρ του στο head to head με τον Parker. Βάζουμε κάπου και νίκη Μαϊάμι στο 1,40 περίπου για να ανεβάσουμε απόδοση.

Στους ελληνικούς τελικούς  τώρα. Καταρχήν δεν ξαναπαίζω under και ας βγει. Προσωπικά θα κυνηγήσω και over 67,5 πόντους Ολυμπιακού για να είμαι ειλικρινής. Από εκεί και πέρα. Λογικά ο Ολυμπιακός θα αντιδράσει. Αυτό περιμένουμε όλοι άλλωστε γι’ αυτό και οι εταιρίες πολύ λογικά και ορθά μας δίνουν μόνο +3,5 για τους πρωταθλητές Ευρώπης. Έχουμε εν ολίγοις και το τρίποντο δικό μας αν κριθούν όλα στο τελευταίο σουτ. Δεν μπορώ να πάω με τον άσσο στα χάντικαπ. Ούτε με την νίκη του Παναθηναϊκού. Περιμένω και εγώ όπως όλοι να αντιδράσει ο Ολυμπιακός και να προσπαθήσει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για το break. Συνεπώς διπλό με +3,5. Από τα ειδικά βάζουμε λίγα στα head to head του ΟΠΑΠ σε Χάϊνς (+2,5) και Διαμαντίδη (+2,5). Κυνηγάμε και τις ανατροπές εδώ όπου μπορούν να πληρώσουν καλές αποδόσεις. Ισόποσα το 2ημιχ/ 1 τελικό και το 1 ημιχ/ 2 τελικό. Τα υπόλοιπα περιττεύουν. Εννοείται όπως έχουμε πει πολλές φορές στο παρελθόν πως στοιχήματα τύπου παράτασης δεν χρειάζεται να τα λέμε πάντα. Βάζετε λίγα σε όλα τα αμφίρροπα παιχνιδια. Συγκεκριμένα εδώ και σε Ελλάδα και Ισπανία άλλα και ΝΒΑ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   2  ΜΕ  3,5π. ΥΠΕΡ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ- ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ   1    ΝΙΚΗ ΜΑΪΑΜΙ

ΕΞΤΡΑΔΑΚΙΑ

ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ- ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ  2  ΜΕ  7,5π. ΥΠΕΡ ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   OVER  67,5π. ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

ΕΙΔΙΚΑ   ΗΜΙΧ/ ΤΕΛΙΚΟ

ΜΑΪΑΜΙ- ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ     2   ΗΜΙΧ/    1   ΤΕΛΙΚΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    2 ΗΜΙΧ/ 1  ΤΕΙΚΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    1  ΗΜΙΧ/  2 ΤΕΛΙΚΟ

ΕΙΔΙΚΑ  HEAD TO HEAD  ΟΠΑΠ

WADE- PARKER      WADE ΜΕ 3,5π. ΥΠΕΡ ΤΟΥ
ΧΑΪΝΣ- ΛΑΣΜΕ      ΧΑΪΝΣ  ΜΕ 2,5π. ΥΠΕΡ ΤΟΥ
ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ- ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ    ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΜΕ 2,5π. ΥΠΕΡ ΤΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου