Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Είναι ικανή για το διπλό;




Ακόμα μία εξαιρετική μέρα είχαμε χθες. Δεν χάθηκε σημείο στην κυριολεξία. Συγκεκριμένα η δυάδα νικών με μομέντουμ για Μπαρτσελόνα και Μπρέσια πέρασε σχετικά άνετα. Επίσης πήραμε την Όλντενμπουργκ και το Σαν Αντόνιο. Λίγο πριν το φιναλε των μπασκετικών υποχρεώσεων για την σεζόν 2012-2013 έχουμε ξετινάξει τον μπουκ στην κυριολεξία που μάλλον θα παρακαλά να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης. 

Καλοφάγωτα όπως και να έχει. Περνάμε δύσκολα οικονομικά όλοι και πιστεύω αυτή μας η ρέντα πως είναι ένα βοήθημα μικρό ή μεγάλο αναλόγως πως ποντάρει ο καθένας.

Προσπαθώ μέσα από τα άρθρα μου να σας κάνω όσο το δυνατόν πιο σαφές πότε θα πρέπει να παίξετε συγκρατημένα, πότε λίγο πιο ανοιχτά ώστε πάντα στο τέλος να μένει ένα κέρδος στην τσέπη του καθενός. Δεν ξέρω κατά πόσο τα καταφέρνω άλλα γίνομαι τόσο αναλυτικός και κάποιες φορές «κουραστικός» μόνο και μόνο γιατί στόχος μου είναι το κέρδος. Μακάρι να είχα την δυνατότητα να μιλάω με τον καθένας σας διαζώσης και να ανέλυα κάθε φορά το σκεπτικό μου. Δεν γίνεται όμως αυτό. Είμαστε πολλοί!!!

Σήμερα έχουμε ένα παιχνίδι όλο κι όλο. Σιένα – Ρόμα και τα φώτα όλα στραμμένα εκεί.

Όπως έγραφα και το Σάββατο περιμένω την Ρόμα να κάνει ένα break. Μάλιστα έγραφα πως αν χάσει το Σάββατο, σήμερα θα ήμουν ακόμα πιο ζεστός για το χάντικαπ που θα έχει και δεν αλλάζω ούτε λέξη από την τοποθέτηση μου του Σαββάτου. Ίδιο χάντικαπ. +7,5 για Ρόμα. Πλέον είμαι ζεστός για το διπλό. Βοηθά και το γεγονός ότι το Σάββατο η Ρόμα αυτοκτόνησε καθώς κατά μία έννοια έχασε δικό της παιχνίδι μιας και στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν μπροστά στο σκορ. Έχασε εν τέλει με 8π. (χάθηκε δηλαδή και το χάντικαπ) άλλα αυτό δεν αναιρεί τις ικανότητες των ρωμαίων. Σήμερα τους περιμένω πιο σοβαρούς οπότε με +7,5 είμαστε μια χαρά. Για τους «μερακλήδες» πάμε και με νίκη Ρόμα στο 3,70.

Στα ειδικά κρατάω Σιένα under  79,5 πότους στην αναμέτρηση.

Συνεπώς


ΒΑΣΙΚΟ ΜΠΕΤ


ΣΙΕΝΑ- ΡΟΜΑ   2  ΜΕ  7,5π. ΥΠΕΡ ΡΟΜΑ



Εξτραδάκια


ΣΙΕΝΑ- ΡΟΜΑ  2  ΝΙΚΗ ΡΟΜΑ    3,70

ΣΙΕΝΑ   UNDER  79,5π. ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου