Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

LIVE από χρυσάφι;



Ενώ πέρασε το βασικό μας σημείο χθες που ήταν η Ρόμα τόσο σε χάντικαπ άλλα και η βόμβα νίκης σε σούπερ απόδοση, εν τούτοις οι προτάσεις δεν πλήρωσαν καθώς Κούμπαν και Στρασβούργο δεν ανταποκρίθηκαν σωστά. Στην Γαλλία η Ναντέρ φέτος πραγματικά τρελαίνει κόσμο και αν πάρει το πρωτάθλημα θα μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις παγκοσμίως καθώς ξεκίνησε ως όγδοη άλλα και ως μπασκετικό μέγεθος δεν ήταν ποτέ κάποια ομάδα με πολύ κόσμο ή «φανέλα» που συνηθίζουμε να λέμε (ενδεικτικά στο παλμαρέ τις ως επιτυχίες έχει μόνο το πρωτάθλημα της β’ κατηγορίας όταν και ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της το 2011) . Μόνο στην Γαλλία θα μπορούσαμε να τα δούμε αυτά πάντως άλλα αυτή δεν είναι και η μαγεία του αθλητισμού; Ο καθένας όσο μπάτζετ και να έχει να έχει πάντα δικαίωμα στο όνειρο και να μην τον «φρενάρει» κανείς όταν αξίζει να το πραγματοποιήσει. Πράγμα που δυστυχώς στην χώρα μας έχει χαθεί προ πολλού με συνέπεια και ο ομαδικός αθλητισμός να μοιάζει με ένα άνοστο κακομαγειρεμένο φαγητό. 

Πάμε στα φρέσκα όπου κλασικά θα αναλύσουμε και τα 6 παιχνίδια της ημέρας. Σας είχα πει και παλαιότερα αρκετές φορές πως όσο περιορίζονται οι αγώνες καλό είναι να δίνουμε βάση στα μονά αποδεκτά. Προτάσεις πάντα θα υπάρχουν (όταν πιστεύω τα σημεία) για να έχουμε μια καλύτερη απόδοση σε τριάδα ή δυάδα άλλα όταν έχουμε σημείο ημέρας καλό είναι να μην το προτιμούμε μόνο σε δυάδες ή τριάδες. Άλλα και πάλι ο καθένας μπορεί να πράξει όπως θέλει και όπως προστάζει η τσέπη του.

Στην Ιταλία υπάρχει αναμπουμπούλα σχετικά με το θέμα της τιμωρίας των Χάκετ- Μπράουν της Σιένα που είχαν τιμωρηθεί με μία αγωνιστική άλλα έγινε έφεση από την Σιένα και μάλλον παίζουν σήμερα με την Βαρέζε άλλα η Βαρέζε θα κάνει έφεση στην έφεση της Σιένα για να μην παίξουν τελικά και γενικά γίνεται χαμός. Και πώς να μην γίνεται όταν μιλάμε για τον Μπράουν που είναι βαρόμετρο και χωρίς αυτόν η Σιένα δεν έχει σκορ. Συνάμα οι αποφάσεις του δικαστή είναι «εξπρές» γι αυτό και ο ΟΠΑΠ έχει φραγμένο το παιχνίδι αν αναρωτηθήκατε που το είδατε και διαδικτυακά το χάντικαπ της Βαρέζε από +7,5 βρίσκεται τώρα στο +4,5. Όλα ρευστά συνεπώς και περιμένουμε την απόφαση την οριστική και αμετάκλητη. Αγωνιστική η Σιένα έχει πάρει τον αέρα της Βαρέζε και ας έχασε στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς. Λογικά αν είναι κομπλέ κερδίζει σήμερα και πάει τελικό. Δεν ακουμπάμε πάντως. Καλύτερο το live για μένα εδώ για να δούμε με τα μάτια ποιοι θα παίξουν και ποιοι όχι γιατί και στα site πολλές φορές η πληροφόρηση γίνεται παραπληροφόρηση…

Πρεμιέρα στο τελικούς της Τουρκίας χωρίς Εφές και Ουλκέρ μετά από πολλά χρόνια. Η Γαλατά είναι δίκαια το φαβορί και πρέπει να το σηκώσει φέτος. Απλά η Μπάνβιτ είναι πολύ «σφιχτή» ομάδα και πάντα την σέβομαι. Με 6,5 χάντικαπ δεν θέλω να ασχοληθώ. Πιστεύω πάντως πως στο τέλος πρωταθλήτρια θα είναι η Γαλατασαράϊ (1,40).

Στην Ισπανία έχουμε την Ρεάλ από χθες να περιμένει στον τελικό την Μπαρτσελόνα. Σήμερα πάντως το παιχνίδι στα Κανάρια νησία είναι δύσκολο και γενικά η Γκραν δυσκολεύει πολύ τους καταλανούς σε αυτή την σειρά. Νίκη Μπαρτσελόνα στο 1,45 δεν παίξω ποτέ. Για την περιέργεια θα προτιμούσα το +4,5 της Γκραν.

Εκτός κουπονιού πρεμιέρα και στους τελικούς της Σερβίας με το γνωστό ζευγάρι μίσους Παρτίζαν- Ερ. Αστέρας να παίρνει θέση μάχης. Φέτος μέχρι τώρα στην Αδριατική Λίγκα είχαμε 2 στα 2 για τον Αστέρα άλλα στο final 4 στον τελικό η Παρτίζαν κέρδισε και πήρε την κούπα. Στο πρωτάθλημα Σερβίας είχαμε 1-1 στις νίκες με διπλά παρακαλώ! Συνεπώς ισορροπημένα όλα πάνω κάτω και  το +6,5 του Αστέρα είναι πονηρό οπότε δεν θέλω να ακουμπήσω το πρώτο αυτό παιχνίδι. Αν στο live έχουμε χάντικαπ Αστέρα σε διπλάσια τιμή εκεί έχουμε αξία.

Η Οστάνδη με νίκη σήμερα παίρνει το πρωτάθλημα στο Βέλγιο. Είναι ανώτερη της Μονς άλλα συνεχίζω να λέω πως η Μονς είναι πονηρή εκτός οπότε μην παίζετε νίκη Οστάνδης στο 1,30 απλά και μόνο επειδή κέρδισε εύκολα τα δύο πρώτα παιχνίδια. Το Βέλγιο είναι λίγκα περισυλλογής…

Στο Ισραήλ τέλος Εϊλάτ και Χάϊφα πράξη τέταρτη. Η Μακαμπι Τελ Αβίβ περιμένει στο τελικό. Η Χάϊφα ξεκίνησε με ένα 2-0. Είχε χρυσή ευκαιρία για το σκούπισμα εντός στο τελευταίο παιχνίδι άλλα έχασε!!! Εκρηκτικό ζευγάρι. Νίκη Εϊλάτ 1,60 και χάντικαπ -3,5 γελούν και τα «τσιμέντα». No bet ορισμός.

Τι παίζουμε; 

Το live αξίζει σήμερα μόνο που μπορεί να δώσει καλές ευκαιρίες. Για την περιέργεια μόνο ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ με +4,5 υπέρ τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου