Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Πρόωρα μπάνια στην διάσημη παραλία;



Η Ρόμα δεν μας έκανε την χάρη χθες. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην Τοσκάνη καταρρέει στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Ή μάλλον δεν ξέρω αν είναι σωστή η λέξη καταρρέει ή θα ταίριαζε κάτι άλλο πιο «κοσμητικό». Η ουσία είναι «κουβάς». Άδικός όμως βάσει της εικόνας του παιχνιδιού μέχρι το 39’.

Σήμερα έχουμε δύο παιχνίδια. Ιταλία 2 και ΝΒΑ. Συγκρατημένα πάμε πάντως. Δεν έχω ξετρελαθεί από τις επιλογές που έχω στην διάθεση μου.

Στο ΝΒΑ και στην Φλόριντα έχουμε τα δύο τελευταία (το δεύτερο αν χρειαστεί) παιχνίδια του πρωταθλήματος όπου θα μάθουμε και τον πρωταθλητή της φετινής κούρσας. Το Σαν Αντόνιο προηγείτο με 3-2. Έχει 2 match ball!!! Τις ομάδες πλέον τις ξέρετε. Η έδρα έχει υποστεί break και στοιχηματικά η νίκη του Μαϊάμι παίζεται από όλο τον πλανήτη πράγμα το οποίο με αφήνει παντελώς αδιάφορο καθώς μιλάμε για 1,30 απόδοση. Πολύ πιθανό να περάσει άλλα 1,30 δεν έχει αξία, όπως αξία δεν είχε και η νίκη του Ολυμπιακού στο ματς που διακόπηκε και είχαμε δικαιωθεί τότε. Θα προτιμήσω μόνο ένα ειδικό στοίχημα. 2 ΗΜΙΧ/  1  ΤΕΛΙΚΟ  σε περίπτωση που περνά το φαβορί τουλάχιστον στην ανατροπή να πάρουμε 6,00 απόδοση και όχι 1,30. Με χάντικαπ μέχρι +7,5 που βρίσκω οριακά είμαι προς το διπλό άλλα όχι φανατικά φυσικά. Ειδικά παικτών δεν με ελκύουν αν και το ζευγάρι Μπος- Ντάνκαν έχει επιμέρους 4-1 υπέρ του Μπος. Εν τούτοις δεν θέλω να μπλέξω. Θυμίζω πως πριν ξεκινήσει η σειρά είχαμε προτείνει ακριβές σκορ  Σαν Αντόνιο 4-2 και 4-3.

Στην μικρή Ιταλία η Μπρέσια με σούπερ εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο την Κυριακή έκανε το 2-1 και έμεινε ζωντανή στην μάχη της ανόδου. Θυμίζω ανεβαίνει μόνο ένας στην μεγάλη κατηγορία. Ο πρωταθλητής της legadue.

Σήμερα πάλι φαβορί η Μπρέσια και έχει λογική το -4,5 καθώς όπως έλεγα και παλαιότερα στην συγκεκριμένη λίγκα η έδρα είναι καταλυτικός παράγοντας άλλα δεν έχω καλό μομέντουμ για 1,45 νίκη Μπρέσια και θα μείνω άπραγος. Το ματς για μένα πάει παντού σήμερα.

Συνεπώς


ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ- ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ    2   ΗΜΙΧ/  1  ΤΕΛΙΚΟ     6,00

Συγκρατημένα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου