Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Φωτιά στο Παλαού Μπλαουγκράνα;


Ακόμα μία εξαιρετική μέρα είχαμε χθες. Δύο παιχνίδια είχαμε. Τα προβλέψαμε σωστά και φυσικά πληρωθήκαμε αδρά. Συγκεκριμένα η Ρόμα κέρδισε την Σιένα με 5π. ενώ τα ξημερώματα και το Μαϊάμι έκανε το πολυπόθητο break μέσα στο Σαν Αντόνιο με σούπερ Τζέϊμς. Είχαμε καλό μομέντουμ για τα δύο αυτά σημεία. Δικαιωθήκαμε απόλυτα. Καλοφάγωτα και πάλι.

Σήμερα ένα παιχνίδι όλο κι όλο. Το Μπαρτσελόνα- Ρεάλ. Η σειρά είναι στο 1-1 μετά από δύο παιχνίδι μέσα στην Μαδρίτη, Τώρα μεταφερόμαστε για άλλα δύο μέσα στην Βαρκελώνη.

Το ζευγάρι γενικά είναι ισορροπημένο και δεν θα μπορούσε να είναι και αλλιώς. Στο πρώτο παιχνίδι η Ρεάλ με ανατροπή ολκής πήρε την νίκη. Στο δεύτερο η Μπαρτσελόνα ανταπέδωσε και έκανε το break. Αγωνιστικά οι δύο ομάδες γνωρίζονται όσο δεν πάει και με χάντικαπ +3,5 για την Ρεάλ δεν ακουμπάμε καθώς μπορούν όλα να συμβούν σε μία τέτοια τιτανομαχία. Δεν ακουμπάω και το σύνολο πόντων. Το θεωρώ πονηρά δοσμένο και δεν μου προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα. Επομένως θα πάμε σε ειδικά στοιχήματα σε χαμηλό ποντάρισμα καθώς η μέρα προσφέρεται για χαλάρωση και δεν είναι ανάγκη να χάσουμε μεγάλο ποσό από τα ήδη πολλά κερδισμένα μας.

Τις ανατροπές και την παράταση θα τις βάλω λίγα χρήματα όμως. Την παράταση γιατί γυροφέρνει συνέχεια και τις ανατροπές γιατί πλήρωσαν και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Λίγα όμως επαναλαμβάνω. Δεν θα τις αναφέρω στο τέλος στα ειδικά.

Από ειδικά παικτών. Πιστεύω σήμερα αρκετά τον Μίροτις της Ρεάλ. Παιχνίδι με το παιχνίδι ανεβαίνει ο ταλαντούχος μαυροβούνιος φόργουορντ και πιστεύω στην απόδοση που δίνεται ως πρώτος σκορερ στον ΟΠΑΠ (9,00) αξίζει το ρίσκο.

Διαδικτυακά επιλέγω τα +5,5 ριμπάουντ για τον Μίροτις και εναλλακτικά τους +10,5 πόντους για τον Τόμιτς. Αυτά μόνο για σήμερα. Πάμε προσεκτικά

ΕΙΔΙΚΟ ΟΠΑΠ

ΜΙΡΟΤΙΤΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ   9,00

ΕΙΔΙΚΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΜΙΡΟΤΙΤΣ  ΟΒΕΡ  5,5 ΡΙΜΠ.

ΤΟΜΙΤΣ   ΟΒΕΡ 10,5  ΠΟΝΤΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου