Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Ο τελικός των τελικών έφτασε!




Απογοητευτική η Ρόμα χθες στο τρίτο δεκάλεπτο έχασε δίκαια και η Σιένα είναι πανάξια πρωταθλήτρια για ακόμα μία χρονιά. Στην Ισπανία έγινε αυτό που περίμενα. Η καλύτερη καθ’ όλη την χρονιά Ρεάλ πήρε το πρωτάθλημα και μάλιστα στο χθεσινό παιχνίδι έτσι όπως έπαιζε η Μπαρτσελόνα δεν θα μπορούσε να το χάσει ποτέ. Σήμερα  ένα παιχνίδι μόνο. Ο τελικός των τελικών στο ΝΒΑ όπου θα μάθουμε αν το Μαϊάμι ή το Σαν Αντόνιο θα είναι ο νέος πρωταθλητής της χώρας.

 Στο προηγούμενο παιχνίδι το Σαν Αντόνιο έχασε χρυσή ευκαιρία να τελειώσει το πρωτάθλημα άλλα τελικά το Μαϊάμι αποδείχτηκε πολύ σκληρό για να πεθαίνει αμαχητί, επέστρεψε και στην παράταση πήρε την πολυπόθητη νίκη. Σχεδόν ίδιες αποδόσεις με το προχθεσινό παιχνίδι άλλα εγώ θα ξαναπώ. Αποδόσεις νίκης Μαϊάμι 1,30-1,35 είναι αστείες.

Από εκεί και πέρα. Στα στοιχήματα παικτών δεν με ελκύει κάτι. Διαβασμένα αρκετά τα όρια καλό είναι να απέχουμε και να μην παίξουμε με ενθουσιασμό επειδή είναι το τελευταίο παιχνίδι της μπασκετικής χρονιάς. Όποιος θέλει μπορεί με λίγα χρήματα να κυνηγήσει τις ανατροπές από 2 ημίχρονο σε 1 τελικό και από 1 ημίχρονο σε 2 τελικό. Βλέπετε να επιμένω πολύ σε αυτό το στοίχημα και ο λόγος είναι ο εξής; Στους τελικούς κάθε μεγάλης λίγκας οι δύο μονομάχοι έχουν σχεδόν ίδια δυναμική και υπάρχουν καλές πιθανότητες ο ένας να προηγείτο στο ημίχρονο και ο άλλος να κερδίσει εν τέλει το παιχνίδι. Αυτό δεν συνέβη άλλωστε και στο προηγούμενο ακριβώς παιχνίδι με το Μαϊάμι και το Σαν Αντόνιο; Συνήθως όταν υπάρχει καλό μομέντουμ ανατροπής τα σημεία είναι και σε πρόταση στο τέλος κάθε άρθρου. Τώρα το μομέντουμ δεν μας βοηθά άλλα πάντα για την περιέργεια εγώ βάζω λίγα χρήματα καθώς οι αποδόσεις αξίζουν το ρίσκο.

Τι θα παίξουμε τώρα. Λίγο χάντικαπ για Σαν Αντόνιο και τέλος. Και αυτό συγκρατημένα καθώς στο live σίγουρα θα έχουμε καλύτερες επιλογές άλλα η ώρα διεξαγωγής του παιχνιδιού δεν μας επιτρέπει πολλά πολλά. Προσωπικά περιμένω Σαν Αντόνιo σκορ σειράς στο 4-3 που είχα επιλέξει μαζί με το 4-2 ισόποσα πριν ξεκινήσουν οι τελικοί. Απλά θα βάλω και το +5,5 του Σαν Αντόνιο καθώς πιστεύω πως πάλι θριλεράκι θα έχουμε.


ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 


ΜΑΙΑΜΙ- ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ  ΣΚΟΡ ΣΕΙΡΑΣ  4-3 ΥΠΕΡ ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ   8,00


ΠΡΟΤΑΣΗ



ΜΑΙΑΜΙ- ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ  2  ΜΕ  5,5π. ΥΠΕΡ ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ   (ΟΧΙ ΦΑΝΑΤΙΚΑ)




ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ


ΝΙΓΗΡΙΑ- ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ     Χ


Υ.Γ. Ακόμα μία μπασκετική σεζόν έφτασε στο τέλος της. Σας ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη και εύχομαι να μείνατε κερδισμένοι στοιχηματικά από το  κομμάτι που με αφορά, δηλαδή το μ πάσκετ. Από δω και πέρα και μέχρι την έναρξη του ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας θα κινούμαστε σε χαλαρούς ρυθμούς με λίγο ποδόσφαιρο, λίγο τένις, λίγο φόρμουλα ένα και φυσικά μπάσκετ από έφηβους και νέους. Όποτε υπάρχει κάτι που αξίζει θα γράφεται. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου