Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Break με το καλημέρα;


Η Μπάγερν χθες δεν έπαιξε στο β’ ημίχρονο το μπάσκετ που θα θέλαμε με συνέπεια η Μπάμπεργκ να κάνει έναν περίπατο παρόλο που στο πρώτο ημίχρονο όλα έδειχναν πως θα έχουμε ένα θρίλερ για γερά νεύρα. Πήγε στράφι έτσι η Κούμπαν που διέλυσε την ΤΣΣΚΑ και πέρασε και η απλή της νίκη σε αποδόσεις του 2,50. Στο ΝΒΑ δώσαμε ειδικά σκορ σειράς τελικού και στηρίξαμε Σαν Αντόνιο. Ξεκινήσαμε καλά.

Σήμερα όπως είναι λογικό το ενδιαφέρον μονοπωλεί ο πρώτος τελικός των «αιωνίων».  Υπάρχει πάντως ενδιαφέρον και στα άλλα παιχνίδια.

Ξεκίνημα από την Τουρκία όπου η Γαλατασαράϊ είναι ασταμάτητη και στο πρώτο παιχνίδι χωρίς κόπο στο β’ ημίχρονο υπέταξε την Μπάνβιτ. Για την Μπάνβιτ τα έχουμε ξαναπεί και δεν αλλάζει η πεποίθηση μου. Είναι δουλεμένη και δεμένη ομάδα και δεν απόκλεισε τυχαία την Εφές στα ημιτελικά. Θεωρώ πως δεύτερο περίπατο δεν κάνει η Γαλατά. Ούτε με την Καρσίγιακα έκανε. Καλό το +9,5 για μένα.

Στην Σερβία ο Ερυθρός Αστέρας πρέπει να «ξεπλύνει» την ντροπή του επιβλητικού 82-54 με το οποίο έχασε από την μισητή Παρτίζαν. Πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο στο κλάσικο της Σερβίας και δεν είναι μόνο αγωνιστικοί. Αγοράζω νίκη Αστέρα στο 1,80 και περιμένω.

Στην Ιταλία χθες η Ρόμα έκανε το «θαύμα» της και κέρδισε άνετα την Καντού.  Στο σημερινό παιχνίδι περισσότερη δίψα σαφέστατα έχει η Βαρέζε άλλα δεν το ακουμπάω. Όλα θα κριθούν από την άμυνα της Σιένα. Καταλυτικός παράγοντας η δυνατή έδρα της Βαρέζε αν και σε ένα παιχνίδι χωρίς αύριο λογικά οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα ως το τέλος.

Στην vtb η Κούμπαν χθες είχε μομέντουμ και πλήρωσε αδρά. Σήμερα όμως είναι ένα διαφορετικό τελείως παιχνίδι οπότε το αφήνουμε στην ησυχία του.

Πάμε και στα εγχώρια. Καταρχήν ο Παναθηναϊκός θα είναι πλήρης. Ο Ολυμπιακός πλην μακροχρόνιων Μάντζαρη- Μαυροειδή λογικά κομπλέ και με Λο μέσα. Από εκεί και πέρα. Στοιχηματικά καθαρά. Νίκη Ολυμπιακού 1,35-1,40 θα παίξει «όλη η γη». Ας παίξει. Δεν με ενδιαφέρει ως στοίχημα ειδικά την πρεμιέρα. Ίσως μάλιστα να καλοβλέπω περισσότερο το +5,5 στο 1,85-1,90. Σε ένα ντέρμπι αιωνίων όλα ξεκινούν από το under. Βοηθά και η φιλοσοφία των προπονητών σε αυτό. Τώρα αν στην εξέλιξη έχουμε κάποια απανωτά τρίποντα και ανοίγει ο ρυθμός μάλλον και το under 146,5 πάει περίπατο. Αν πάντως πάμε νευρικά- φυσιολογικά είναι under το παιχνίδι. Από τα ειδικά. Στα head to head του ΟΠΑΠ. Πονηρά δοσμένο το +2,5 για Διαμαντίδη στο head to head με τον Σπανούλη. Επειδή πάντως είναι στο ΣΕΦ το παιχνίδι έχει λογική άλλα και πάλι ο Πεδουλάκης πρώτο μέλημα σίγουρα θα έχει να περιορίσει τον έλληνα γκαρντ. Το αφήνουμε. Ίσως έχει λίγο ενδιαφέρον ο Λάσμε (-1,5) με τον Χάϊνς. Μόνο και μόνο λόγω στυλ παιχνιδιού.

Συνεπώς τι παίζουμε. Ακριβές σκορ σειράς 3-2 εκατέρωθεν  στον ΟΠΑΠ με 3,50 για Ολυμπιακό και 5,50 για Παναθηναϊκό. Στο σημερινό παιχνίδι τώρα. Λίγο under 146,5 και επίσης όχι φανατικά Λάσμε (-1,5) στο head to head με τον Χάϊνς. Τα υπόλοιπα live όπου σε τέτοια ματς πληρώνει αδρά, Στα χάντικαπ με το μαχαίρι στο λαιμό προς διπλό με +5,5 για Παναθηναϊκό.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ

701. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ- ΜΠΑΝΒΙΤ (+9,5)    2
703. (+0,5) ΝΑΝΤΕΡ- ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ    2

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ- ΜΠΑΝΒΙΤ   2  ΜΕ  9,5π. ΥΠΕΡ ΜΠΑΝΒΙΤ
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ- ΠΑΡΤΙΖΑΝ   1   ΝΙΚΗ ΑΣΤΕΡΑΣ

ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ ΤΕΛΙΚΩΝ Α1 ΕΛΛΑΔΑ

ΟΣΦΠ-ΠΑΟ   3-2    3,50
ΟΣΦΠ-ΠΑΟ   2-3    5.50

*ΙΣΟΠΟΣΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου