Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Ευρωλίγκα analysis





Τα ταμεία συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Χθες πλήρωσαν και οι δύο προτάσεις μας. Στην πρώτη εύκολα πήραμε την νίκη της Πριενάϊ και το διπλό της Τριούμφ (χωρίς καν να χρειαστεί το χάντικαπ). Στην δεύτερη πρόταση πήραμε πανεύκολα το under στο παιχνίδι της Σπαρτάκ και κλείσαμε με την νίκη της Σάσσαρι επί της Σεβίλλης. Το πετρέλαιο του φετινού χειμώνα έχει βγει προ πολλού… 

Σήμερα έχουμε ευρωλίγκα άλλα αυτή η αγωνιστική είναι αρκετά πονηρή με τις αναμετρήσεις που έχει οπότε καλό είναι να είμαστε συγκρατημένοι. Δεν υπάρχει (πάντα σε καλή απόδοση) το σημείο που φωνάζει (όπως παλαιότερα η Καντού ή η Μπάμπεργκ μέχρι πρότινος) ενώ παρατηρούμε πως έχουμε 10 φαβορί (πλην Ρεάλ και Λιέτουβος) όπου πάνω – κάτω έχουν τις ίδιες ελκυστικές αποδόσεις μεν, άλλα πρέπει και να μαντέψουμε που θα γίνει το σπάσιμο!

Στον πρώτο όμιλο η Ρεάλ αν θέλει κερδίζει (καμία αξία η απόδοση). Το χάντικαπ είναι θέμα πάντως όσο ντεφορμέ και αν παρουσιάζετε η Ολίμπια. Με το στανιό σε χάντικαπ προς άσσο. Ο Παναθηναϊκός πιθανότατα κερδίζει (βοηθά και το κάζο από τον Ίκαρο). Και εδώ το χάντικαπ πάντως της Κίμκι θέλει σκέψη. Οριακά προς άσσο πάντως. Τέλος η Καντού, έστω και χωρίς Σμίθ, είναι υποχρεωμένη να παλέψει στην καλή της έδρα με την Ουλκέρ. Δεν παίζουμε νίκη Ουλκέρ. Κρατάμε μόνο το χάντικαπ των ιταλών.

Στον δεύτερο όμιλο ομοιομορφία! Τα 3 «θηρία» παίζουν στις έδρες των «αδυνάτων» και οι αποδόσεις νίκης τους σχεδόν παρόμοιες. Μία εκ των Σιένα, Μάλαγα ή Μακάμπι θα σπάσει σε ξερό άσσο και αν έπρεπε να κρατήσω κάτι αυτή θα ήταν η νίκη της Άλμπα. Προσοχή! Μπορεί να σπάσουν περισσότερα του ενός ή και κανένα. Απλά προσωπικά λέω πως η νίκη της Μακάμπι σήμερα είναι εξαιρετικά επίφοβη. Στα χάντικαπ προτιμώ της Άλμπα, μετά της Πρόκομ και μετά της Σαλόν. Γενικά πονηρός ο όμιλος σήμερα. Πολύ προσοχή!!!

Στον τρίτο όμιλο βρίσκω νίκη Μιλάνο στο 1,70 και είναι καλή. Άλλα και το ΟΠΑΠικό +4,5 του Ολυμπιακού είναι επίσης καλό. Συνεπώς μόνο live εδώ για να είμαστε ήσυχοι. Η Τσεντεβίτα ψάχνει απεγνωσμένα την πρώτη της νίκη άλλα και η Κάχα μετά το στραπάτσο εντός από την Εφές …καίγεται! Μία Κάχα που κέρδισε την Μπαρτσελόνα για την ισπανική λίγκα και έχει ψυχολογία άλλα 1,30 νίκη μέσα στο Ζάγκρεμπ δεν παίζω ποτέ. Οριακά προς χάντικαπ Τσεντεβίτας πάμε. Στην Πόλη η Εφές παίζει ντέρμπυ κορυφής με το τρένο της Ζαλγκίρις που έχει αμφίβολους τους Αφοί Λαβρίνοβιτς και είναι θέμα αυτό καθώς απόντος Γιαφτόκας- Κλιμαβίτσιους οι λιθουανοί ενδέχεται να έχουν πρόβλημα ψηλά. Η Εφές θα πάει για το προσπέρασμα στον όμιλο και επιτέλους κάποια ήττα πρέπει να κάνει και η Ζαλγκίρις. Χαμηλό το 1,40 της Εφές άλλα πιθανό. 

Στον τέταρτο όμιλο τέλος πολύ καλό το under 147,5 του ΟΠΑΠ στο ΤΣΣΚΑ- Μπαρτσελόνα (143 παίζεται) είναι και μονό αποδεκτό στον ΟΠΑΠ μπορείτε να το βάλετε μόνο του καθώς ενδέχεται να πέσει και να χαθεί η «ευκαιρία». Η Λιέτουβος παίζει τελικό πρόκρισης με την Μπεσίκτας και απέχουμε ενώ η Παρτίζαν λογικά κάνει σεφτέ στην πανίσχυρη έδρα της με την Μπάμπεργκ αν και χαμηλό αυτό το 1,35 άλλα εξαιρετικά πιθανό.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ

732. ΤΣΣΚΑ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ   UNDER   147,5 ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ   60-81
735. (+5,5) ΑΛΜΠΑ- ΜΑΚΑΜΠΙ      1  76-78
736. (+4,5) ΚΑΝΤΟΥ- ΟΥΛΚΕΡ      1   82-58


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ (ΑΥΡΙΑΝΗ)

20.45 ΕΦΕΣ- ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ  1   ΝΙΚΗ  1,42
21.00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΚΙΜΚΙ   1   ΝΙΚΗ    1,40
21.45 ΠΑΡΤΙΖΑΝ- ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ   1   ΝΙΚΗ    1,34

ΒΟΜΒΑ

21.45  ΑΛΜΠΑ- ΜΑΚΑΜΠΙ  1   ΝΙΚΗ  3,00 περίπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου