Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Θα βρει τον τρόπο ο Σιμόνε! (Euroleague Analysis)




Η μέρα χθες ήταν εξαιρετική στο eurocup. Και πώς να μην είναι όταν έχουμε 6 επιβεβαιωμένα σημεία στα 8! Το κακό ήταν που δεν πέρασε η Τσιμπόνα. Ένα κομβικό σημείο που υπήρχε και στις δύο προτάσεις με αποτέλεσμα να μετριάσει την χαρά μας κατά πολύ. Σήμερα και αύριο, παραδοσιακά, έχουμε ευρωλίγκα και όλο το ενδιαφέρον στρέφεται εκεί!

Στον πρώτο όμιλο η Κίμκι υποδέχεται την απογοητευμένη Καντού (που λογικά ρίχνει το βάρος στο πρωτάθλημα) και λογικά κερδίζει σήμερα τους ιταλούς. Το -7,5 που πρέπει να καλύψει είναι οριακό (δεν θα πάει ο Τσιντσιέρι και για τουρισμό) , άλλα όχι ανέφικτο και αν έπρεπε να διαλέξω σημείο στον ΟΠΑΠ με το μαχαίρι στο λαιμό θα ήταν ο άσσος. Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ολίμπια. Το χάντικαπ των σλοβένων στο +13,5 πλέον και θέλει προσοχή καθώς η Ολίμπια θα παίξει χωρίς άγχος και για να είμαι ειλικρινής φοβάμαι τον Παναθηναϊκό όταν πρέπει να καλύψει μεγάλα χάντικαπ και ας δείχνει «χοτ» τελευταία. Προς διπλό επομένως. 

Στην Μαδρίτη, σημαντικό παιχνίδι ακόμα και για την πρωτιά ανάμεσα στην Ρεάλ και την Ουλκέρ. Οι ισπανοί είναι σε εξαιρετική κατάσταση, άλλα οι τούρκκοι σε τέτοια ματς θέλουν πολύ προσοχή. Ικανός και ο Πιανιτζιάνι στα μεγάλα παιχνίδια. Πολύ καλό το +8,5 της Ουλκέρ που θα είναι κομπλέ με Μακ Κάλεμπ και Σάτο στην 12άδα. Προς under 159,5π. σε σύνολο πόντων.

Στον δεύτερο όμιλο ξεκαθαρισμένα όλα πλην θεαματικού απροόπτου. Μακάμπι και Μάλαγα θέλουν πρωτιά, η Άλμπα «καθάρισε» με την πρόκριση την προηγούμενη αγωνιστική και η Σιένα σήμερα ρυθμίζει την πρωτιά!!! Στα αγωνιστικά, η Άλμπα απέναντι στην Πρόκομ (που άφησε ελεύθερο και τον Ρόμπινσον μιας και τελείωσε η ευρωλίγκα για φέτος) μπορεί να κερδίσει εύκολα άλλα θέλει προσοχή το +10,5 των πολωνών καθώς οι γερμανοί έχουν ντερμπάρα σαββατοκύριακο με την Μπάγερν. Ίσως χαλαρώσουν στο τέλος…  Η Μακάμπι μετά τις δύο σερί ήττες πιθανότατα «ξεμπουκώνει» απέναντι στην Σαλόν (που στρέφεται αποκλειστικά στο σαμπιονά) οπότε το -15,5 μοιάζει μεγάλο άλλα ίσως να αποδειχθεί μικρό!

Στην Τοσκάνη, η Σιένα όπως είπαμε ρυθμίζει την πρωτιά καθώς με νίκη της επί της Μάλαγα περνά πρώτη η Μακάμπι (πάντα έχοντας κερδίσει την Σαλόν) ενώ φτάνει και την Ουνικάχα στην δεύτερη θέση. Σε εξαιρετική κατάσταση το σύνολο του Μπάνκι άλλα επίσης σε καλή κατάσταση και η Μάλαγα (και ας έχασε από την Κάχα στην Ισπανία). Στο καλάθι περιμένω να κρίνεται η αναμέτρηση οπότε πάμε με το +4,5 της Μάλαγα και παίζουμε λίγα και στο ενδεχόμενο της παράτασης.

Στον τρίτο όμιλο μπερδεμένο το Τσεντεβίτα- Εφές στα χάντικαπ και νίκη Εφές φοβάμαι να παίξω. Θα κρατήσω μόνο το under 151,5 λόγω φιλοσοφίας Πέτροβιτς κυρίως. Στην Βιτόρια η Κάχα δίνεται γκραν φαβορί απέναντι στην Μιλάνο και κάτι θα ξέρουν οι μπουκ… Δεν ακουμπάω προσωπικά γιατί η φετινή Κάχα στην ευρωλίγκα είναι μία αλλοπρόσαλλη ομάδα όπως και η Μιλάνο που δείχνει να στρώνει άλλα ποτέ δεν ξέρεις... Στο Κάουνας στο ντέρμπυ κορυφής όλα είναι πιθανά καθώς παίζουν δύο πολύ φορμαρισμένες ομάδες. Εμείς πάμε με το under 153,5 καθώς περιμένω από Πλάθα και Μπαρτζώκα να αλληλοεξουδετερώνουν τα βασικά τους όπλα με μπόλικο ξύλο!

Στον τέταρτο όμιλο στην μάχη της 4ης θέσης λογικά η Παρτίζαν δεν χάνει από την Ρίτας άλλα το -6,5 είναι οριακό και ας θέλουν +9 οι σέρβοι για να έχουν την ισοβαθμία. Το παιχνίδι θα είναι πραγματική μάχη. Η Μπαρτσελόνα θα είναι χωρίς Ναβαρο (κυρίως) και Μάϊκλ στην  Πόλη εξ’ου και πτώση από +9,5 και +7,5 στα χάντικαπ. Η Μπεσίκτας πάντως όντας εξασφαλισμένη ίσως έχει το μυαλό και στο μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην Γαλατασαράϊ οπότε καλύτερο όλων το under 145,5 (βοηθάει και η απουσία Ναβάρο).

Τέλος στην Γερμανία, η Μπάμπεργκ περιμένει τα δύο επόμενα παιχνίδια με Λιέτουβος εκτός και Παρτίζαν εντός για να προκριθεί και δεν ελπίζει κάτι από το σημερινό με την ανώτερη ΤΣΣΚΑ που στρώνει κιόλας (νίκη εύκολη στο Καζάν για την PBL). Προσέχουμε πως έρχεται και το Ουλμ- Μπάμπεργκ για την Μπουντεσλίγκα οπότε παίζουμε ή ΤΣΣΚΑ ΜΕ -8,5 διαδικτυακά ή απέχουμε.


ΣΥΝΟΨΙΖΩ


ΚΙΜΚΙ ΝΙΚΗ    ΚΑΙ ΜΕ (-7,5)    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ   77-53
ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ    UNDER      151,5    73-81
ΟΛΙΜΠΙΑ Λ.   (+13,5)    ΠΙΘΑΝΟ   80-72
ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ   (-14,5)   SB     ΠΙΘΑΝΟ  78-73
ΠΑΡΤΙΖΑΝ  ΝΙΚΗ     1,30- 1,35    75-74
ΤΣΣΚΑ (-8,5)     SB     ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ    89-97
ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ    UNDER     154,5     SB   63-77
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ   UNDER     145,5   48-78
ΜΑΛΑΓΑ  (+4,5)   91-72
ΟΥΛΚΕΡ   (+8,5)   ΚΑΙ  UNDER       159,5     77-61


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ

758. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΟΛΙΜΠΙΑ  (+13,5)       2
779. ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    UNDER   153,5π. ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ
782. ΡΕΑΛ- ΟΥΛΚΕΡ (+8,5)       2

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ    1 (κύρια)

ΠΑΡΤΙΖΑΝ- ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ      1   ΝΙΚΗ 
ΡΕΑΛ- ΟΥΛΚΕΡ       2      ΜΕ   8,5π. ΥΠΕΡ ΟΥΛΚΕΡ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ     2
ΣΙΕΝΑ- ΜΑΛΑΓΑ     2     ΜΕ 4,5π. ΥΠΕΡ ΜΑΛΑΓΑ
ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ- ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ      1      ΜΕ 14,5π. ΥΠΕΡ ΣΑΛΟΝ


*** ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΩΖΕΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου