Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Eurocup analysis




Πλήρωσε χθες η μία δυάδα από τις δύο. Αυτή με την Όλντενμπουργκ και την Καρσίγιακα. Όπως και να χει πάλι κερδισμένοι είμαστε και πάλι στο ραντεβού με το ταμείο ήμασταν συνεπείς παρόλο που το eurochallenge είναι μία δύσκολη διοργάνωση με πολλές ιδιαιτερότητες. Σήμερα θα ασχοληθούμε με το eurocup.

Στον πρώτο όμιλο λογικά κερδίζει η Νίμπουργκ άλλα καμία αξία η χαμηλή της νίκη καθώς η Μπουντιβέλνικ είναι επικίνδυνη φέτος. Κρατάμε όμως την νίκη της ταλαντούχου Πριενάϊ – πρώην Ρουντούπις (1,50) απέναντι στην Χάποελ και προς άσσο με -3,5.

Στον δεύτερο όμιλο σέβομαι την έδρα της Ακαντέμικ άλλα δεν αντέχω τόσο φαβοριτισμό. Προτιμώ το +3,5 της Σαρλερουά σε μονό αποδεκτό πάντως. Δεν μπλέκουμε με την Μπιλμπάο που είναι θέμα διάθεσης το χάντικαπ.

Στον τρίτο όμιλο περιμένω ματσάρα στο Άρτλαντ- Ρίγα καθώς η λετονοί είναι ενισχυμένοι φέτος. Στο άλλο παιχνίδι προτιμώ το +5,5 των ρώσων της Τριουμφ καθώς οι γάλλοι της Λε Μαν (που ξεκίνησαν νωρίς φέτος με προκριματικά ευρωλίγκας) δείχνουν κουρασμένοι και μονότονοι τελευταία.

Ο τέταρτος όμιλος παίχτηκε χθες.

Στον πέμπτο όμιλο ματσάρα στο Ντόνετσκ και πάμε σε μονό αποδεκτό περιέργειας στο +1,5 για τους γηπεδούχους. Αδιαφορούμε για τα κέφια της Γαλατά στην Πολωνία.

Στον έκτο όμιλο προτιμούμε το under 147,5 στο παιχνίδι της Ούνιξ με την Ζαστάλ μιας και ο Πέτροβιτς είναι λάτρης, ενώ αφήνουμε στην ησυχία του το Οστάνδη- Πανιώνιος.

Στον έβδομο όμιλο πονηρό παιχνίδι στο Ζάγκρεμπ με την Τσιμπόνα ίσως να κοντράρει στα ίσια την ακριβή Σπαρτάκ. Καλύτερο όλων το under 142,5 εδώ. Αλλοπρόσαλλο τελείως το Σολέ- Ουλμ.


Τέλος, στον όγδοο όμιλο αφήνουμε ήσυχο τον Ερυθρό Αστέρα με την τρελό- Ορλεάν και κρατάμε μόνο την απλή νίκη της Σάσαρι επί της παραπαίουσας Σεβίλλης που μάλλον οσονούπω χαιρετά και τον Ρενέσες…

Συνοψίζω


ΠΡΙΕΝΑΪ    ΝΙΚΗ    1,50

ΝΤΟΝΕΤΣΚ (+1,5)    ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ


ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ (+3,5)     ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ


ΣΠΑΡΤΑΚ ΑΓ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ    UNDER    142,5


ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ     UNDER     147,5


ΤΡΙΟΥΜΦ (+5,5)


ΣΑΣΑΡΙ      ΝΙΚΗ     1,40


ΠΡΟΤΑΣΗ 1

19.00 ΠΡΙΕΝΑΪ- ΧΑΠΟΕΛ 1 ΝΙΚΗ
   85-72

21.30 ΛΕ ΜΑΝ- ΤΡΙΟΥΜΦ 2 ΜΕ 5,5π. ΥΠΕΡ ΤΡΙΟΥΜΦ
71-76

ΠΡΟΤΑΣΗ 2


21.45 ΣΑΣΑΡΙ- ΣΕΒΙΛΛΗ 1 ΝΙΚΗ    87-84


19.00 ΤΣΙΜΠΟΝΑ- ΣΠΑΡΤΑΚ ΑΓ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ UNDER 142,5π. ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ    56-64




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου