Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Ταξιδεύουμε βόρεια στο πανέμορφο Joensuu (Eurochallenge analysis)



Πλήρωσε χθες η μία μας πρόταση διαδικτύου. Πήραμε πανεύκολα το under στο Απόλλων- Άρης και με δραματικό τρόπο την νίκη της Λιμόζ. Στην δεύτερη πρόταση που ήταν περισσότερο φιλόδοξη πέρασε το χάντικαπ του Κολοσσού, όχι όμως και του Άρη. Σήμερα, όπως κάθε Τρίτη  παραδοσιακά πλέον, θα πορευτούμε με eurochallenge. Υπενθυμίζω πως δεν ανοιγόμαστε καθώς μιλάμε για μία διοργάνωση με πολλές εκπλήξεις και «περίεργα» αποτελέσματα.

Στον πρώτο όμιλο στην Κύπρο η ΕΘΑ υποδέχεται ακόμα μία τουρκική ομάδα. Δεύτερο σερί εντός για τους κύπριους, απλά η Καρσίγιακα είναι καλύτερη της Τόφας (που πέρασε αέρας) και το +12,5 της ΕΘΑ είναι πονηρό βάσει ρόστερ! Προς άσσο με το μαχαίρι στο λαιμό! Στο άλλο παιχνίδι η Τόφας υποδέχεται την Κρκα, με τους σλοβένους να παίζουν δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι στην Τουρκία και με την ελπίδα να μην διασυρθούν εκ νέου. Εφικτό πάντως καθώς η Τόφας δεν είναι φόβητρο και το +7,5 της Κρκα μπορεί να παιχτεί σε μονό αποδεκτό για την περιέργεια.

Στον δεύτερο όμιλο η Κατάγια υποδέχεται την Κρίλια και εμείς κρατάμε το χάντικαπ των γηπεδούχων. Οι φινλανδοί είναι ιδιαίτερα αξιόμαχοι εντός έδρας και οι ρώσοι της Κρίλια σε κάτι τέτοια παιχνίδια χαλαρώνουν (δύσκολα θα χάσουν την πρωτιά άλλωστε). Καλή βόμβα και η ξερή  νίκη της Κατάγια σε αποδόσεις 3,50+.

Στον τρίτο όμιλο σαφέστατα είναι φαβορί η Βέντσπιλς απέναντι στην Σοντερτάλιε απλά και εδώ, για την περιέργεια, θα επέλεγα σε μονό αποδεκτό το +5,5 των σουηδών!

Στον τέταρτο όμιλο μπέρδεμα. Γκας Μετάν και Χιμίκ μάλλον μοιράζονται τις νίκες και περνάνε χέρι- χέρι στην επόμενη φάση άλλα ποιες νίκες θα μοιραστούν; Θα έχουμε δύο διπλά ή δύο άσσους; Τελευταία ευκαιρία για Ταρτού και Νανσί, με τον χαμένο μάλλον να αποχαιρετά οριστικά τα σενάρια της πρόκρισης. Η Ντιζόν μέχρι τώρα δεν έδειξε πως θα στεναχωρηθεί ιδιαίτερα αν αποκλειστεί. Οι εσθονοί την Ταρτού ίσως να θέλουν περισσότερο την νίκη άλλα με +4,5 για Ντιζόν γενικά το παιχνίδι είναι no bet!

Στον πέμπτο όμιλο προσέχουμε την Παρί. Που ναι μεν είναι αλλοπρόσαλλη, άλλα όταν δίνεται αουτσάϊντερ χρίζει προσοχής. Οι βέλγοι της Άαλσταρ προελαύνουν στον όμιλο άλλα το παιχνίδι είναι δύσκολο και το χάντικαπ των γάλλων μου αρέσει. Στο άλλο παιχνίδι δεν παίζουμε νίκη για Μονς. Είναι αστεία. Ίσως λίγο χάντικαπ για Πιτέστι να είναι καλύτερη  επιλογή.

Στον έκτο όμιλο, στην Τιμισοάρα υπάρχει ενδιαφέρον άλλα το παιχνίδι είναι δύσκολο με τους γηπεδούχους ρουμάνους να έχουν την καλή έδρα, άλλα τους ούγγρους της Σζολνόκι να είναι ικανοί για το διπλό. Συνεπώς no bet. 

Στον έβδομο όμιλο αφήνουμε στην ησυχία του το παιχνίδι του Απόλλωνα, όπως επίσης και αυτό της Μινσκ με την πλέον αντιστοιχηματική Νανσί!
Στον όγδοο όμιλο τέλος, κανένα ενδιαφέρον δεν παρουσιάζει το Βόννη- Άρμια.

Στο eurocup ίσως αξίζει να βάλουμε λίγα σε μονό αποδεκτό στην Σαρλερουά με -1,5.

Συνοψίζω

ΚΡΚΑ (+7,5)   ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ    7,5/10   82-79
ΚΑΤΑΓΙΑ (+7,5)    8/10   86-96
ΣΟΝΤΕΡΤΑΛΙΕ (+5,5)     ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ    7,5/10   80-82
ΠΑΡΙ (+4,5)    8/10   76-86

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

18.30 ΚΑΤΑΓΙΑ- ΚΡΑΣΝΙΕ ΚΡΙΛΙΑ    1   ΜΕ 7,5π. ΥΠΕΡ ΚΑΤΑΓΙΑ
21.30 ΑΑΛΣΤΑΡ- ΠΑΡΙ    2  ΜΕ   4,5π. ΥΠΕΡ ΠΑΡΙ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου