Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Κάποιοι θέλουν την νίκη παραπάνω από τους άλλους...



Οι πληρωμές συνεχίζονται σε καθημερινή βάση πλέον. Χθες λοιπόν πληρώθηκαν όσοι εμπιστεύθηκαν την πρόταση ΟΠΑΠ μας που φυσικά παιζόταν και στο διαδίκτυο για όποιον ήθελε. Συγκεκριμένα πήραμε το under στο ΤΣΣΚΑ- Μπαρτσελόνα (ακόμα και με όριο 143,5 όπως προέκυψε μετά την αλλαγή στον ΟΠΑΠ), η Άλμπα όπως το περίμενα το πάλεψε μέχρι τέλους με την Μακάμπι ενώ η Καντού πολύ εύκολα μας χάρισε τον άσσο στο πάρτυ που έστησε απέναντι στην Ουλκέρ. Καλοφάγωτα για ακόμα μία ημέρα.

Σήμερα διαδικτυακά είμαστε καλυμμένοι καθώς υπάρχει η πρόταση νικών από χθες με Εφές, Παναθηναϊκό και Παρτίζαν. Στον ΟΠΑΠ προσπάθησα να βρω μία αξιοπρεπή τριάδα άλλα τα χάντικαπ μοιάζουν εξαιρετικά οριακά οπότε από το να κουβαδιαστούμε άσκοπα καλύτερα να μην παίξουμε καν. Άλλωστε η φιλοσοφία μου δεν είναι στοίχημα με το στανιό αν δεν υπάρχει κάτι που να με ελκύει έστω και λίγο. Ίσως το χάντικαπ της Τσεντεβίτα (+7,5) και κατ’ επέκταση το under 156,5 από τον ίδιο αγώνα να έχουν καλές τύχες άλλα μέχρι εκεί. ΟΠΑΠική τριάδα δεν προκύπτει.

Συνεπώς. ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ (+7,5) ΚΑΙ UNDER 156,5 ως εξτραδάκι και από χθες…

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

20.45 ΕΦΕΣ- ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ     1    ΝΙΚΗ   64-77
21.00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΚΙΜΚΙ     1    ΝΙΚΗ    67-79
21.45 ΠΑΡΤΙΖΑΝ- ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ    1     ΝΙΚΗ     72-77


**Εκτός προγράμματος βλέπω να ζορίζεται η Σιένα οπότε Πρόκομ (+4,5) για μας. Οριακά (+10,5) και για Λιουμπλιάνα. Για όποιο θέλει να έχει μία γνώμη απλά! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου