Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Eurochallenge δεύτερη στροφή!




Διασύρθηκε η Λουντβιγκσμπούργκ από την Μπάμπεργκ. Χάθηκαν οι δύο προτάσεις μας. Πήραμε σχετικά εύκολα Σιένα και Μπουλαζάκ. Το ηθικό δίδαγμα που προκύπτει από την Δευτέρα. Το ΜΟΝΟ σώζει!!!

Σήμερα θα ασχοληθούμε με το Eurochallenge που παραδοσιακά γεμίζει τις Τρίτες μας. Δεν ανοιγόμαστε. Η συγκεκριμένη διοργάνωση κρύβει πολλές παγίδες και στο παρελθόν έχουν συμβεί απίστευτες εκπλήξεις.

Στον πρώτο όμιλο λογικά η Τόφας ως καλύτερη ομάδα περνά από την Κύπρο άλλα η νίκη της (1,28) δεν αξίζει και το χάντικαπ είναι πονηρό. Στο άλλο παιχνίδι, η Καρσίγιακα είναι «χοτ» μετά και την νίκη επί της Ουλκέρ για το πρωτάθλημα άλλα οι σλοβένοι της Κρκα είναι «ζημιάρηδες» αν υποτιμηθούν και ας μην έχουν το περσινό ρόστερ. Λίγο χάντικαπ εδώ +7,5 για Κρκα όχι ζεστά πάντως.

Ο δεύτερος όμιλος παίζει αύριο.


Στον τρίτο όμιλο θα ήθελα λίγο παραπάνω το χάντικαπ των φινλανδών της Τάμπερεν άλλα ακόμα και έτσι (+3,5) πάμε οριακά με τον άσσο και ας είναι η Βέντσπιλς το όνομα. Στον σουηδικό εμφύλιο έστω και δύσκολα εκτιμώ πως η Νόρκεπινγκ κερδίζει σήμερα την Σοντερτάλιε. 1,55 το κρατάω.

Στον τέταρτο όμιλο μιλούν οι έδρες άλλα δεν αξίζει η νίκη της Ταρτού 1,35 και ας έρθει εύκολα ενώ κρατάμε την νίκη της Ντιζόν (1,65) απέναντι στους ουκρανούς της Χιμίκ. Μία Ντιζόν που δείχνει να «ξυπνάει» από την κοιλιά που είχε κάνει ενώ και η Χιμίκ δεν είναι φόβητρο σε καμία περίπτωση.

Στον πέμπτο όμιλο η Άαλσταρ κάνει ότι θέλει με το χάντικαπ και δεν θα ασχοληθούμε. Θα κρατήσουμε πάντως το χάντικαπ (+10,5) για την άλλη ομάδα του Βελγίου. Την Μονς. Που παίζει στο Παρίσι με την, θεωρητικά πάντα, ανεβασμένη και ισχυρή εντός Παρί, άλλα για μένα δεν είναι εμπιστοσύνης οι γάλλοι, ειδικά απέναντι σε μία σχετικά καλή ομάδα, που κάνει ζημιές και δεν είναι για +10,5.

Στον έκτο όμιλο η Όλντενμπουργκ έχει όλα τα φόντα να κάνει ακόμα έναν περίπατο απλά προσέχουμε πως είναι τρίτο σερί εντός έδρας παιχνίδι και ήδη έχει κάνει δύο περιπάτους με Σζολνόκι και Μπέϊρουθ. Το φοβάμαι. Το αφήνω ήσυχο. Στο άλλο παιχνίδι έχουμε ουγγρικό εμφύλιο με την Σζολνόκι να είναι το όνομα, να έχει καλύτερο υλικό και να είναι δίκαιο φαβορί για την νίκη. Απλά δεν αξίζει η χαμηλή της νίκη (1,20) για ένα παιχνίδι ανάμεσα σε καλά γνώριμες ομάδες.

Στον έβδομο όμιλο κανένα ενδιαφέρον βάσει απόδοσης στην νίκη των λευκορώσων της Μινσκ (1,35), ενώ στον γαλλικό εμφύλιο άκρη δεν βγαίνει. Τόσο η Νανσί, όσο και η Γκραβελίν δεν περνάνε και τις καλύτερες μέρες τους. Απλά η Νανσί δεν βλέπεται και η Γκραβελίν υποφέρεται πάντα σε σύγκριση με τα περσινά. Το  καλύτερο no bet του eurochallenge!

Στον όγδοο όμιλο τέλος, η Βόννη με την Χάποελ παίζουν αύριο. Στην Γεωργία πάντως η Άρμια παίζει σήμερα και εμείς θα κρατήσουμε την νίκη της (1,50) απέναντι στους βέλγους της Αντβέρπ καθώς μιλάμε για μία καλή ομάδα έδρας (η Άρμια) που θα ψάξει νίκες εντός και με την Βόννη και με την Χάποελ. Απλά η Αντβέρπ είναι ο πιο «βατός» αντίπαλος από τους τρεις…

Στο eurocup αφήνουμε ήσυχο το παιχνίδι της Σαρλερουά ενώ κρατάμε το χάντικαπ της Λε Μαν +6,5 (που έχει εμπειρία) και ας νίκησε η Ρίγα την Κυριακή την Ζαλγκίρις!!! για την vtb league

ΠΡΟΤΑΣΗ   1

16.00 ΑΡΜΙΑ- ΑΝΤΒΕΡΠ   1   ΝΙΚΗ   71-80
20.00 ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ- ΣΟΝΤΕΡΤΑΛΙΕ   1   ΝΙΚΗ   64-62

ΠΡΟΤΑΣΗ  2

21.00 ΝΤΙΖΟΝ- ΧΙΜΙΚ   1  ΝΙΚΗ  73-76
21.30 ΠΑΡΙ- ΜΟΝΣ   2  ΜΕ  10.5π. ΥΠΕΡ ΜΟΝΣ   84-86

ΜΟΝΟ ΑΠΟ EUROCUP

19.30  ΡΙΓΑ- ΛΕ ΜΑΝ   2   ΜΕ 6,5π. ΥΠΕΡ ΛΕ ΜΑΝ   80-89

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου