Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Κάποιοι θέλουν να κάνουν "σεφτέ" επιτέλους! (Προτάσεις Κυριακής)




Πληρώθηκαν χθες όσοι εμπιστεύθηκαν την πρόταση ΟΠΑΠ μας. Συγκεκριμένα το χάντικαπ της Φουενλαμπράδα δεν καλύφθηκε, η Χάβρη δεν χρειάστηκε καν το χάντικαπ που είχε υπέρ της ενώ εύκολα κέρδισε και η Γκραβελίν την Ορλεάν. Εύκολα πήραμε και το εξτραδάκι της Όλντενμπουργκ. Στο διαδίκτυο πέρασε η Ποϊτιερ, όχι όμως και η Βούρτζμπουργκ. Σε καλή μεριά!

Σήμερα έχει εξ’ ίσου παιχνίδια που παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Πάμε να τα δούμε.

Πρώτη επιλογή είναι ο Κολοσσός. Πιστεύω πως το μυαλό του Ολυμπιακού είναι ήδη στο μεγάλο παιχνίδι με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας και όπως έδειξε και με το Περιστέρι στην Ελλάδα μιας και έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση χαλαρώνει αρκετές φορές επικίνδυνα. Κυρίως ύστερα από μεγάλες εμφανίσεις στην ευρωλίγκα…

Δεύτερη επιλογή είναι η Μπανταλόνα. Δεύτερο σερί εντός για την Σαραγόσα που τρέχει σερί 3 νικών. Δεύτερο σερί εκτός για την Μπανταλόνα που ψάχνει μία νίκη μετά από δύο ήττες. Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο για τους γηπεδούχους καθώς τα ρόστερ των ομάδων πάνω- κάτω ισοδύναμα είναι. Καλό το +6,5 της Χουβεντούτ.

Τρίτη επιλογή είναι η Μανρέσα. Κάποτε μία νίκη θα κάνει η Μανρέσα. Η Εστού προέρχεται από μεγάλο διπλό στην Μάλαγα και ίσως υποτιμηθεί σήμερα η ουραγός Μανρέσα από τους «φοιτητές». Καλό χάντικαπ το +4,5. Πιθανόν να έχουμε και καθαρή νίκη για την Μανρέσα σήμερα.

Στο διαδίκτυο πάμε με την νίκες για Μπολόνια (1,65) και Καβάλα (1,55).

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ

754. (+15,5) ΚΟΛΟΣΣΟΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   1    72-88
759. ΣΑΡΑΓΟΣΑ- ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ (+6,5)    2    77-57
788. (+4,5) ΜΑΝΡΕΣΑ- ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ    1   98-89

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

17.00 ΚΑΒΑΛΑ- ΙΚΑΡΟΣ   1  ΝΙΚΗ   82-83
19.15 ΜΠΟΛΟΝΙΑ- ΡΟΜΑ  1  ΝΙΚΗ    85-79



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου