Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Σπορ και θέαμα στο Χάγκεν!





Αν κέρδιζε και η Κάχα χθες, θα είχαμε στήσει ένα πάρτι ολκής στην ευρωλίγκα πάλι. Η Κάχα πάντως ήταν τραγική και αποχαιρετά νωρίς την κορυφαία συλλογική ευρωπαϊκή διοργάνωση. 

Μπροστά μας έχουμε σαββατοκύριακο, που όμως δεν είναι τόσο ελκυστικό όπως άλλες φορές. Βάσει προγράμματος τα περισσότερα παιχνίδια είναι την Κυριακή. Σήμερα με βάση την Γαλλία και την μισή Γερμανία καλό είναι να είμαστε συγκρατημένοι.

Πρώτη επιλογή είναι η Φοίνιξ Χάγκεν. Το παιχνίδι το θέλουν αμφότερες οι ομάδες καθώς η γηπεδούχος με την έδρα κυρίως θα προσπαθήσει να πάρει τις νίκες που πρέπει εντός προγράμματος  για να είναι ήσυχη στο τέλος (το σημερινό παιχνίδι είναι εντός προγράμματος) ενώ η Βουρτζ (που στόχο έχει τα πλέι οφ) τρέχει ήδη ένα σερί δύο νικών και καλοβλέπει μία ακόμα ώστε να …τριτώσει το καλό. Ορθά δίνεται σχεδόν στα ίσια το παιχνίδι. Μπορεί να πάει παντού. Απλά αν δούμε και τα παιχνίδια που έρχονται, η Χάγκεν είναι πιο «σφιχτή» (εκτός Όλντενμπουργκ, εκτός Μπάμπεργκ, εκτός Φρανκφούρτη) οπότε η νίκη σήμερα κρίνεται πολύτιμη. Στα θετικά πως η Βουρτζμπουργκ έπαιξε για το eurocup την Τετάρτη στην Τουρκία με την Μπάνβιτ ενώ η Χάγκεν είναι σαφέστατα πιο ξεκούραστη.

Δεύτερη επιλογή είναι η Χιπούσκοα. Με μία νίκη σε 7 παιχνίδια και αυτή επί της ουραγού Μανρέσα στην παράταση, η Χιπούσκοα σίγουρα δεν είναι καλά και δεν θυμίζει την περσινή καλή ομάδα. Μέτριο ρόστερ έχει και η Βαγιαδολίδ απλά με την μαχητικότητα της έφτασε στις 4 νίκες, προέρχεται από σημαντικό διπλό στην Βαρκελώνη με την Μπανταλόνα και γενικά η σημερινή της νίκη στο 1,40 περίπου μοιάζει πολύ δελεαστική και σχεδόν …άχαστη! Εδώ είναι και η ένσταση μου. Δεν μπορώ να παίξω το προφανές 1,40 ενώ με αποτρέπει από τον άσσο με χάντικαπ και το πονηρό +5,5 που συνηθίζει ο ΟΠΑΠ σε τέτοια παιχνίδια και που 8 στις 10 έρχεται διπλό! Συνεπώς βάσει αριθμών και φόρμας είναι σούπερ άσσος άλλα το παιχνίδι όπως προσφέρεται εμένα με σπρώχνει στο διπλό! Θα φανούν όλα στο χειροκρότημα!

Τρίτη επιλογή είναι η Ντιζόν. Αμφότερες οι ομάδες είναι σε καλό «φεγγάρι». Η Λε Μαν μάλιστα προέρχεται και από διπλό στην Λετονία επί της Ρίγα για το eurocup. To +5,5 για την Ντιζόν στον ΟΠΑΠ είναι από τα υψηλότερα χάντικαπ και το κρατάω καθώς δεν περιμένω περίπατο της Λε Μαν σήμερα που γενικά μέχρι στιγμής μακριά από το Ανταρές στην Γαλλία οριακά χάνει ή κερδίζει.

Στο διαδίκτυο πάμε με το χάντικαπ της Χάγκεν και την νίκη της Ουλμ (1,40-1,45). 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ

726. (+1,5) ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ- ΒΟΥΡΤΖΜΠΟΥΡΓΚ     1   78-64
727. ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ- ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ (+5,5)     2   76-61
732. (+5,5)  ΝΤΙΖΟΝ- ΛΕ ΜΑΝ      1   61-67

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΟΥΛΜ- ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ   1   ΝΙΚΗ   96-66
ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ- ΒΟΥΡΤΖΜΠΟΥΡΓΚ   1   ΜΕ 1,5π. ΥΠΕΡ ΧΑΓΚΕΝ   78-64


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου