Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Πολύ σκληρή για να πεθάνει...



Καταστροφικό ήταν το διήμερο που μας πέρασε στοιχηματικά. Ευτυχώς πέρασε! Πάμε να δούμε τι κρατάμε σήμερα που ξημέρωσε μία νέα εβδομάδα.

Στον ΟΠΑΠ βγαίνει πρόταση με το στανιό. Θα την αναφέρω απλά βάζετε λίγα. Δεν ανοίγεστε και στο διαδίκτυο καθώς ξεκάθαρο σημείο δεν υπάρχει. Περιμένουμε μεσοβδόμαδα eurochallenge, eurocup και euroleague που θα υπάρχουν σαφώς περισσότερες επιλογές.

Στην Γαλλία πάμε με το +5,5 της Μπουλαζάκ απέναντι στην πρωταθλήτρια Σαλόν. Υπάρχει διαφορά ποιότητας υπέρ της Σαλόν άλλα ο «βραχνάς» της ευρωλίγκα δίνει έξτρα κούραση στο ήδη κατάπονημένο ρόστερ του Μπενιό και εκτιμώ πως η μαχητική, αν και νεοφώτιστη, Μπουλαζάκ μπορεί να μείνει μέχρι το τέλος στο παιχνίδι και να διεκδικήσει την νίκη.

Στην Γερμανία, η Μπάμπεργκ μετά το διπλό στο Βελιγράδι, κάνει ρεαλιστικά όνειρα πρόκρισης για το Τοπ 16  και όχι άδικα. Η Λουντβι φέτος παρουσιάζεται αρκετά καλύτερη σε σχέση με πέρσι, με τους «μεγάλους» παίζει πολύ καλύτερα ως τώρα ( νίκησε την Άλμπα και την Ουλμ) ενώ παραδοσιακά στο σπίτι της είναι περισσότερο ικανή από ότι μακριά από αυτό. Το +12,5 δεν είναι άσχημο χάντικαπ. Μου αρέσει αρκετά.

Τρίτη επιλογή είναι η Σιένα. Οι πρωταθλητές Ιταλίας δείχνουν να στρώνουν σιγά, σιγά ή καλύτερα να βρίσκουν επιτέλους χημεία και να «δένουν» ως σύνολο. Η Ρόμα εκπλήσσει ευχάριστα μέχρι στιγμής ( χωρίς να έχει ρόστερ αξιώσεων) άλλα όσο κερδίζουν Σάσαρι, Καντού και Βαρέζε, η Σιένα είναι αναγκασμένη να ακολουθεί από κοντά. Το παιχνίδι είναι δύσκολο. Απλά μετά την ήττα και από την Μιλάνο την προηγούμενη αγωνιστική, η Σιένα πρέπει να παίξει σοβαρά στο παιχνίδι σήμερα και να το κερδίσει καθώς η Βαρέζε είναι ήδη 3 νίκες μπροστά!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ

776. (+12,5) ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ- ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ     1  59-89
777. (+5,5) ΜΠΟΥΛΑΖΑΝ- ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ   1  77-69
778. (+2,5) ΡΟΜΑ- ΣΙΕΝΑ    2   70-81

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

21.00 ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ- ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ   1  ΜΕ 12.5π. ΥΠΕΡ ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ
21.30 ΡΟΜΑ- ΣΙΕΝΑ   2   ΝΙΚΗ

***Συγκρατημένα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου