Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Μόνο με καλή άμυνα έχει τύχη ο Άρης





Μας έστειλε «αδιάβαστους» η ιταλική λίγκα χθες. Η Μοντεγκρανάρο δεν απείλησε ποτέ την Μπρίντιζι, ενώ η Μπόλονια (που πίστευα πολύ) ήταν κοντά στο σκορ με την Εμίλια άλλα κατέρρευσε στο τέλος. Δίκαιος κουβάς. Μόνο η Εστουντιάντες διασώθηκε. Στα σημερινά ξεχωρίζει η ελληνική Α1 με 3 αγώνες. Γενικά η μέρα έχει ελάχιστες επιλογές και εμείς θα πάμε με 2 προτάσεις διαδικτύου συνδυάζοντας  3 παιχνίδια.
 
Στην Γαλλία αν χάσει και σήμερα η Λιμόζ θα είναι ντροπή! Μία Λιμόζ  που ψάχνει την πρώτη εντός έδρας νίκη (1,30-1,35) της και μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στην ισόβαθμη της Ποϊτιέρ. Δεν μπλέκουμε πάντως με το χάντικαπ καθώς μοιάζει οριακό και η Ποϊτιερ σίγουρα δεν θα παραδοθεί αμαχητί!

Στην Ελλάδα βρίσκω τον Κολοσσό με +6,5 και το κρατάω. Ένας Κολοσσός που προέρχεται από δύο σερί ήττες άλλα εξακολουθεί να είναι από τις υγιείς ομάδες της Α1 και μπορεί να μείνει εντός ροζ  φύλλου αγώνα μέχρι τέλους. Στην Πάτρα, αναμένεται συναρπαστικό παιχνίδι με τον Απόλλων να έχει 2 νίκες στα 2 τελευταία παιχνίδια και τον Άρη να προέρχεται από συντριβή εντός από Πανιώνιο οπότε πιο συγκεντρωμένα θα ψάξει την νίκη διορθώνοντας ίσως και τα λάθη του προηγούμενου αγώνα. Καλύτερο όλων το under 145-146 καθώς περιμένω ένα σκληρό παιχνίδι. Οριακά και με +3,5 υπέρ Άρη σε παιχνίδι με χάντικαπ. Δεν αποκλείω την παράταση 15,00-17,00 απόδοση (αν και διαδικτυακά δεν με συμφέρει στο under καθώς κάποιες εταιρίες μετρούν και την παράταση στα σύνολα πόντων)!

Στην Ιταλία όσο μένει ο Σκαριόλο στην  Μιλάνο εμείς δεν ακουμπάμε. Χθες απολύθηκε ο Ιβάνοβιτς από την Κάχα (υπάρχει Θεός), Μένει να «χαιρετίσει» ο Ρενέσες από την Σεβίλλη και ο Σκαριόλο από το Μιλάνο. Καλοί προπονητές που είναι χωρίς πάγκο  είναι ο Ομπράντοβιτς, ο Σπάχια και ο Πέσιτς!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ    1

19.00 ΑΠΟΛΛΩΝ Π. -ΑΡΗΣ   UNDER   145,5π. ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ  64-53
21.30  ΛΙΜΟΖ- ΠΟΪΤΙΕΡ    1    ΝΙΚΗ    67-66

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   2

19.00 ΑΠΟΛΛΩΝ Π. –ΑΡΗΣ   2   ΜΕ 3,5π. ΥΠΕΡ ΑΡΗ   64-53
19.00 ΠΑΟΚ- ΚΟΛΟΣΣΟΣ Ρ.   2   ΜΕ 6,5π. ΥΠΕΡ ΚΟΛΟΣΣΟΥ   68-63


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου