Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Νανσί ή επί τας...


Πληρώθηκαν χθες για ακόμα μία φορά όσοι εμπιστεύθηκαν την πρόταση διαδικτύου μας αυτή την φορά. Συγκεκριμένα το χάντικαπ της Ροάν δεν καλύφθηκε ποτέ (παρά την παράταση) ενώ και η Μπάμπεργκ έκανε το καθήκον της. Η νίκη της Μπάμπεργκ ήταν το σημείο μου από την ευρωλίγκα που μας πέρασε. Στον ΟΠΑΠ πήραμε άνετα το under στο Κίμκι- Ολίμπια, χάσαμε οριακά το under στο Ολυμπιακός- Τσεντεβίτα και δίκαια την Μπεσίκτας. Σήμερα έχουμε πλούσιο πρόγραμμα τόσο σε ΟΠΑΠ όσο και σε διαδίκτυο. Πάμε να δούμε τι κρατάμε.

Πρώτη επιλογή είναι η Νανσί. Οι άλλοτε πρωταθλητές Γαλλίας δεν ξεκίνησαν καλά και προέρχονται από ήττα σοκ εντός με την Μπουλαζάκ καθώς έχασαν δικό τους παιχνίδι και μάλιστα στην παράταση από την νεοφώτιστη ομάδα. Θυμίζω ότι η Νανσί ξεκίνησε με βλέψεις τετράδας και προσωπικά περιμένω να στρώνει σιγά, σιγά. Η Ναντέρ προέρχεται από 2 σερί νίκες με Βιλερμπάν και Παρί και δείχνει ανεβασμένη. Θεωρητικά παίζει καλύτερα εντός αν και μέχρι στιγμής είναι ομάδα μέρας περισσότερο και σίγουρα μαχητική. Προτιμώ την ανάγκη της Νανσί για άμεση νίκη και ανάκαμψη. Μία Νανσί που έχει και δύσκολη συνέχεια με Σολέ και Γκραβελίν και δεν θα ήθελε από νωρίς να μείνει τόσο πίσω.

Δεύτερη επιλογή είναι η Βαγιαδολίδ. Δεύτερο σερί εντός για τους γηπεδούχους που στο προηγούμενο έχασαν δίκαια από την Μπιλμπάο άλλα μόλις με 6π. Γενικά η ομάδα θα ψάξει την παραμονή και φέτος και με την άμυνα μπορεί να μείνει εντός παιχνιδιού και με την Εστουντιάντες. Οι «φοιτητές» χωρίς τυμπανοκρουσίες αυτή την χρονιά έδεσαν σαν ομάδα και έχουν 4 νίκες ως τώρα, ενώ η μοναδική ήττα τους είναι με την Μπιλμπάο εκτός με 1π.! Πολλά καλά μαζεμένα για την Εστού που περιμένω πάντως να κάνει κάπου μια καλή ήττα και μάλιστα με αντίπαλο που δεν πολυγεμίζει το μάτι, όπως καλή ώρα σήμερα η Βαγιαδολίδ. Για όλα τα παραπάνω προτιμώ το χάντικαπ της γηπεδούχου. Στα θετικά πως μετά η Βαγιαδολίδ παίζει εκτός με Μπανταλόνα ( 90% χάνει) και η Εστού παίζει εντός με Σαραγόσα ( 80% κερδίζει).

Τρίτη επιλογή είναι η Βουρτζμπουργκ. Εδώ κατέληξα λίγο ανορθόδοξα στην επιλογή σημείου άλλα το θεωρώ καλό για πρόταση ΟΠΑΠ. Εξηγώ. Έχουμε δύο ελκυστικές νίκες σήμερα από την Γερμανία. Της Μπάγερν και της Άλμπα. Θεωρώ πως η μία είναι τυράκι και πιστεύω πως το τυράκι είναι της Μπάγερν που θεωρητικά βρίσκει ρυθμό και ο κόσμος περιμένει να συνεχίσει το καλό της σερί. Στον αντίποδα η Άλμπα πάει από ήττα σε ήττα και θεωρητικά πάλι, δεν πολυγεμίζει το μάτι (δεδομένου και της κούρασης από την ευρωλίγκα) να περνάει από την φορμαρισμένη και ικανή εντός φέτος Τρίερ. Αυτά στα μη αγωνιστικά. Στα αγωνιστικά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η Βουρτζ έχει πολύ καλή έδρα, έχουν προηγηθεί 3 παιχνίδια με πολύ καλές ομάδες και τα πάλεψε όλα οπότε σίγουρα θα παλέψει και το σημερινό με ακόμα ένα μεγάλο όνομα της Μπουντεσλίγκα.

Στο διαδίκτυο κρατάω την νίκη της Νανσί (1,85) και την νίκη της Άλμπα (1,46)

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ

716. (+4,5) ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ- ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ   1  86-81
730. (+0,5) ΝΑΝΤΕΡ- ΝΑΝΣΙ   2   82-78
735. (+4,5) ΒΟΥΡΤΖΜΠΟΥΡΓΚ- ΜΠΑΓΕΡΝ   1   68-59

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΝΑΝΤΕΡ- ΝΑΝΣΙ     2     ΝΙΚΗ   82-78
ΤΡΙΕΡ- ΑΛΜΠΑ       2     ΝΙΚΗ   80-88

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου