Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Ο "αυτοκράτορας" της Ιταλίας λέγεται Βίρτους Μπολόνια!!!



Πληρώθηκαν χθες όσοι εμπιστεύθηκαν την πρόταση διαδικτύου μας. Συγκεκριμένα η Φοίνιξ Χάγκεν μας δικαίωσε πανηγυρικά καθώς εύκολα επικράτησε επί της Βούρτζμπουργκ. Ακόμα πιο εύκολα με 30π. διαφορά η Ούλμ διέσυρε την Όλντενμπουργκ. Στον ΟΠΑΠ την «πατήσαμε» με την Χιπούσκοα. Οριακά χάθηκε η Ντιζόν. Σήμερα έχουμε φουλ πρόγραμμα. Πάμε να δούμε τι παίζουμε.


Πρώτη επιλογή είναι η Γκίσεν. Οι φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν αισίως 7 συνεχόμενες ήττες άλλα με την ανώτερη Άρτλαντ το πάλεψαν μέχρι τέλους και δείχνουν σημάδια ανάκαμψης. Δεν ξεχνάμε πως σε σχέση με προηγούμενες χρονιές η Γκίσεν φέτος έχει συμπαθητικό ρόστερ και στόχος είναι η άνετη παραμονή ώστε να μην φτάσει και πάλι σε παιχνίδια «τελικούς» όπως τα προηγούμενα χρόνια. Η Τρίερ είναι σοβαρή φέτος (όσο ανταποκρίνεται η λέξη σοβαρή σε γερμανική ομάδα μπάσκετ) άλλα και το -9,5 που πρέπει να καλύψει δεν είναι μικρό καθώς δεν είναι κάποιο μεγάλο όνομα άλλα μία έμπειρη μικρομεσαία ομάδα απλά. Πιστεύω πως έστω και οριακά δεν καλύπτεται το χάντικαπ της Γκίσεν σήμερα.


 Δεύτερη επιλογή είναι η Εστουντιάντες. Οι «φοιτητές» φέτος παίζουν καλό μπάσκετ ενώ έχουν βρει χημεία από νωρίς και ας έχασαν τα δύο τελευταία παιχνίδια με Βαγιαδολίδ και Σαραγόσα. Η Μάλαγα έχει στρώσει για τα καλά και πέρασε με διπλό από το Τελ Αβίβ. Σίγουρα έχει σούπερ ψυχολογία και δίκαια δίνεται ξεκάθαρο φαβορί σήμερα. Απλά κάπου θα βγει και η κούραση της (τα έδωσε όλα με την Μακάμπι για αυτό το διπλό) και λίγο δύσκολα η Εστού να διασυρθεί εκ νέου σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Συνεπώς καλό το χάντικαπ της Εστουντιάντες. Δεν παίζουμε απλή νίκη Μάλαγα ποτέ!


Τρίτη επιλογή είναι η Μοντεγκρανάρο. Δεύτερο σερί εντός για την Μπρίντιζι. Στο πρώτο κέρδισε εύκολα την Σκαβολίνι. Νεοφώτιστες ομάδες που στόχο έχουν απλά την παραμονή η ιστορία έχει δείξει πως δύσκολα «ντουμπλάρουν»! Υποδέχεται την Μοντεγκρανάρο που φέτος στα εντός έχει «κουβαδιάσει» κόσμο και στα εκτός παρουσιάζεται ιδιαίτερα αξιόμαχη. Εγώ θα έπαιζα και ξερό διπλό για την Μοντεγκρανάρο σήμερα για την περιέργεια. Απλά με +5,5 είμαστε μια χαρά πιστεύω.


Στο διαδίκτυο πάμε με το +3,5 της Μπολόνια και την νίκη της Λιμόζ (1,30-1,35) από αύριο.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ

758. ΤΡΙΕΡ- ΓΚΙΣΕΝ (+9,5)     2    73-48
763. ΜΑΛΑΓΑ- ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ (+7,5)    2   74-85
793. ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ- ΜΟΝΤΕΓΚΡΑΝΑΡΟ (+5,5)     2   97-78

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΡΕΤΖΙΟ ΕΜΙΛΙΑ- ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ  2  ΜΕ  3,5π. ΥΠΕΡ ΜΠΟΛΟΝΙΑ   77-68
ΛΙΜΟΖ- ΠΟΪΤΙΕΡ    1   ΝΙΚΗ   67-66


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου