Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Τοπ 16 και στο Eurochallenge (Αναλύσεις- Προτάσεις)


Με καταπλήκτικο τρόπο τελείωσε η χθεσινή μέρα καθώς πέρασε και πλήρωσε αδρά η καθιερωμένη εξάδα που δίνουμε κάθε Σάββατο και αφορά το τριήμερο. Η απόδοση της άγγιξε τις 32 μονάδες και εν μέσω δύσκολων οικονομικών καιρών όποιος την έβαλε έστω και ένα 10ευρω τότε πήρε λίγο παραπάνω από τον μηνιαίο βασικό μισθό!

Σήμερα έχουμε έναρξη στο Τοπ16 του eurochallenge. Μία διοργάνωση που (όπως πολλές άλλες μη εμπορικές) την παρακολουθούμε στενά άλλα τώρα στην πρεμιέρα της θα πάμε πολύ μαζεμένα καθώς δεν υπάρχει κάτι που να ξετρελαίνει.

Στον πρώτο όμιλο στην Φινλανδία η Κατάγια υποδέχεται την Βέντσπιλς και οι λετονοί είναι το όνομα στην αναμέτρηση. Οι φινλανδοί εντός πάντως είναι πεισματάρηδες και οριακά +5,5 Κατάγια για μας. Στο άλλο παιχνίδι αν όλο πάνε φυσιολογικά περιμένω περίπατο της Καρσίγιακα απέναντι στους ρουμάνους της Γκας Μετάν. Ανεβασμένοι και πολύ δυνατοί ειδικά εντός φέτος οι τούρκοι. Ομάδα έδρας κυρίως οι ρουμάνοι με ελάχιστες παραστάσεις από ευρωπαϊκά δρώμενα. Συνεπώς Καρσίγιακά με -14,5.

Στον δεύτερο όμιλο δεν θα μας απασχολήσει το Σζολνόκι - Γκραβελίν καθώς οι γάλλοι μπήκαν δυνατά στα παρκέ με την έναρξη του σαμπιονά και αν πιάσουν φουλ ρυθμό κερδίζουν εύκολα τους ούγγρους. Η Σζολνόκι παίζει καλύτερα εντός άλλα δεν ξέρω κατά πόσο θα σταθεί στο ύψος της σε ένα δύσκολο παιχνίδι για αυτή. No bet. Αδιάφορο και το Παρί- Χάποελ καθώς η Παρί έχει πανίσχυρη έδρα για τα γαλλικά δεδομένα άλλα στο eurochallenge κάνει "νερά" και δεν την εμπιστεύομαι.

Στον τρίτο όμιλο η ρώσικη Κρίλια αν έχει διάθεση καλύπτει το χάντικαπ και καλό είναι εμείς να μην μπλέξουμε με αυτό ενώ η Τόφας εντός έδρας μπορεί την νίκη με την Χιμίκ και με 7π. οπότε άσσος με -6,5 στα χάντικαπ.

Στον τέταρτο όμιλο λογικά ξεσπάει η Όλντενμπουργκ πάνω στην Μινσκ για την ήττα από την Ουλμ στα εγχώρια το Σάββατο. Καλύπτεται το χάντικαπ καθώς οι γερμανοί αν βρουν ρυθμό δεν αφήνουν το πόδι από το γκάζι και σήμερα τους περιμένω φουλ επίθεση. Προσφέρεται η Μινσκ που δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Τέλος, μπερδεμένο και δίκαια δοσμένο το Άαλσταρ- Βόννη. Δεν θα μας απασχολήσει στοιχηματικά πάντως καθώς πάει παντού η αναμέτρηση.

Συνεπώς πάμε με μία δυάδα διαδικτύου μόνο και συντηρητικά καθώς στα περισσότερα παιχνίδια έχουμε ξεκάθαρα φαβορί και περιμένουμε να δείξουν διάθεση για καλό μπάσκετ στην έδρα τους.

*Στο eurocup η έξοδος για την Μπιλμπάο στην έδρα της Ρίγα δεν είναι εύκολη και μόνο δώρο δεν είναι αυτό το 1,55 του διπλού με την λογική πως επειδή έχασε η Μπιλμπάο εντός από την Νίμπουργκ τώρα θα ρεφάρει! Είχαμε πει και στο πρώτο παιχνίδι της Ρίγα με την Βαλένθια πως οι λετονοί φέτος είναι καλή ομάδα και χρίζουν προσοχής. Συνεπώς ακόμα και αν βγει εύκολα το διπλό της Μπιλμπάο εγώ θα απέχω.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ- ΜΙΝΣΚ    1   ΜΕ 13,5π. ΥΠΕΡ ΜΙΝΣΚ   74-64
ΤΟΦΑΣ- ΧΙΜΙΚ    1   ΜΕ  6,5π. ΥΠΕΡ ΧΙΜΙΚ   93-90



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου