Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Δυάδα από το ΝΒΑ για το ενδιαφέρον της βραδιάς!


Από την Ευρώπη όσο και να το πίεσα σήμερα δεν μπόρεσα να βρώ κάποιο σημείο που να στέκεται σε πρόταση. Έτσι περίμενα να μας δοθούν τα χάντικαπ στο ΝΒΑ για να έχουμε κάτι από εκεί να απασχολεί το βράδυ μας. Πάμε συντηρητικά και περιμένουμε το μεσοβδόμαδο τριήμερο με eurochallenge, eurocup και euroleague.

Στο ντέρμπυ της Νέας Υορκης είμαι με το +3,5 των Νετς που πιστεύω, αν χάσουν, θα είναι πραγματικά στο καλάθι (νίκη Νετς βλέπω για να είμαι ειλικρινής). Συμπληρώνω με το +6,5 της Φιλαδέλφεια και η δυάδα δίνει πάνω από 3,50 απόδοση διαδικτυακά.


ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ- ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ  2  ΜΕ 3,5π. ΥΠΕΡ ΝΕΤΣ  85-88
ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΣΙΞΕΡΣ- ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ   1  ΜΕ 6,5π. ΥΠΕΡ ΣΙΞΕΡΣ   85-90


UPDATE  18,45

Πολλές μικρές νίκες σήμερα στον μαγικό κόσμο. Μέμφις, Νέα Ορλεάνη, Ατλάντα, Χιούστον, Σαν Αντόνιο, Πόρτλαντ. Και σετάκι νικών για Νέα Υορκή- Κλίπερς και ανοιχτό σε όλα το Σικάγο- Λέϊκερς. Από τις μικρές νίκες που σίγουρα θα έχουμε σπάσιμο βλέπω να περνάνε οι νίκες για Ατλάντα- Πόρτλαντ και Νέα Ορλεάνη. Οπότε ίσως έχουμε σπάσιμο σε  Μέμφις- Χιούστον ή Σαν Αντόνιο. Από το σετάκι Κλίπερς- Νέα Υόρκη όπως καταλαβαίνεται και από το αρχικό άρθρο το σπάσιμο για μένα πάει περισσότερο στην Νέα Υόρκη. Συνεπώς προσοχή στις μικρές νίκες για τους λάτρεις. Είναι πονηρή μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου