Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Συναγερμός στα Ηλύσια (Αναλύσεις και προτάσεις Σαββατοκύριακου)



Ακόμα μία αγωνιστική στην ευρωλίγκα πήρε περίφημα, αν εξαιρέσω μόνο το χάντικαπ της Άλμπα, καθώς πήραμε 6 από τα 9 σημεία που προτείναμε και τα 2 που χάθηκαν ήταν περισσότερο περιέργειας παρά μεγίστου ενδιαφέροντος. Ιδανικά έκλεισε το βράδυ με το εύκολο under του Ολυμπιακού που με δικαίωσε πλήρως ( όπως έγραφα) ως ένα από τα καλύτερα σημεία του κουπονιού

Πάμε στα φρέσκα όμως με τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να είναι σε πλήρη εξέλιξη πλην της Γαλλίας που θα μπει σε φουλ ρυθμούς την επόμενη εβδομάδα. Γενικά το διήμερο που έχουμε μπροστά μας έχει σημεία πονηρά που είτε θα μας πληρώσουν αδρά ή θα μας κουβαδιάσουν πανηγυρικά! Ημίμετρα δεν υπάρχουν!

Ξεκίνημα από Ελλάδα όπου το καλύτερο σημείο του κουπονιού για μένα είναι ο Ηλυσιακός. Ματς τελικός για την παραμονή για τους γηπεδούχους, που ενισχύθηκαν σημαντικά, δεν έχουν ακόμα νίκη εντός έδρας και είχαν μπόλικο χρόνο φυσικά με την διακοπή του πρωταθλήματος να ανασυνταχθούν και να αναδιοργανωθούν. Ο Ίκαρος είναι άνετος βαθμολογικά και τα ευχάριστα νέα είναι πως ο Κυρίτσης κάτα 95% δεν θα παίξει. Συνεπώς πρόβλημα στο σκορ για τους φιλοξενούμενους και δραματικό φινάλε, ελπίζω με χαμόγελα για μας. Δεν αποκλείω την παράταση!

Δεύτερη επιλογή είναι η Αβελίνο. Το χάντικαπ εδώ είναι πονηρά δοσμένο. Η Βενέτσια είναι σε φόρμα με 3 σερί νίκες, παίζει εντός, προέρχεται από νίκη με την Σιένα και υποδέχεται μία Αβελίνο που εκτός έδρας δεν έχει κάνει «σεφτέ» και μετρά 4 σερί ήττες στο πρωτάθλημα! Και το χάντικαπ είναι μόλις 6,5 πόντοι… Δεν παίζω άσσο ποτέ. Κατά 80% τέτοια προφανή σημεία στην Ιταλία καταλήγουν σε μεγάλες «μπόμπες» και θα πληρώσω για να μάθω!

Τρίτη επιλογή είναι η Εστουντιάντες. Που έχει πάντα έδρα στην Ισπανία, είναι σε καλή κατάσταση μετά και το διπλό στην Μούρθια και τα παιχνίδια με τους «μεγάλους» εντός τα αντιμετωπίζει με υπέρμετρο πάθος. Η Κάχα είναι χοτ, έβγαλε και διπλό στο Τελ Αβίβ άλλα εμένα αυτό το 1,50 της νίκης της περισσότερο τυράκι μου μοιάζει παρά ευκαιρία. Εν τέλει με το χάντικαπ πιστεύω είμαστε καλά.

Καλό σημείο για την σημερινή πρόταση διαδικτύου (όσοι δεν θέλετε να βάλετε Ηλυσιακό με χάντικαπ) είναι το under 144,5 στο Γκίσεν – Φρανκφουρτη. Πολύ πιθανή και η νίκη του Άρη στο χαμηλό 1,35.

Την Κυριακή ξεκινάμε με το ντέρμπι στην Ισπανία ανάμεσα σε Βαλένθια και Μπιλμπάο. Δεύτερο σερί εντός και δευτέρο σερί ντέρμπι για τις νυχτερίδες. Στο πρώτο ισοπέδωσε την Μάλαγα. Γενικά πάντως η Βαλένθια έχει απουσίες που δεν ενόχλησαν με την Μάλαγα άλλα μπορεί να στοιχίσουν με την Μπιλμπάο. Οι βάσκοι έχασαν στην Σαραγόσα και αναμένεται να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την νίκη. Άλλωστε τα ρόστερ πάνω- κάτω ισοδύναμα είναι. Ακόμα και καθαρό διπλό μπορεί η Μπιλμπάο. Με καλύπτει το χάντικαπ. Πιστεύω δεν θα καλυφθεί.

Δεύτερη επιλογή είναι η Μανρέσα. Που δίνει την μάχη της παραμονής, μέχρι πρότινος έπαιζε χάλια μπάσκετ, άλλα δείχνει να στρώνει και με την Κανάριας στην Τενερίφη αυτοκτόνησε καθώς άξιζε την νίκη βάσει απόδοσης όπως και με την Βαλένθια εντός. Η Σεβίλλη θεωρητικά δεν είναι το χάλι των πρώτων αγωνιστικών άλλα δεν εμπνέει και εμπιστοσύνη για να καλύψει ένα χάντικαπ 8,5 πόντων. Δεν αποκλείω και την βόμβα του καθαρού διπλού εδώ.

Τρίτη επιλογή είναι το Μιλάνο. Που εντός έδρας έχει τραγικό απολογισμό, που ο Σκαριόλο έχει χάσει την «μπάλα» προ πολλού άλλα όλως παραδόξως τα αστέρια της ομάδας με τις ομάδες ευρωλίγκας της χώρας  ανταποκρίνονται περίφημα τόσο πέρσι όσο και φέτος. Έτσι έβγαλαν διπλό στην Τοσκάνη με την Σιένα και παρόλο που στο παιχνίδι με την Καντού βάσει εμφανίσεων η Καντού θα έπρεπε να είναι το φαβορί βλέπουμε το αντίθετο. Ορθά πάντως για μένα. Περιμένω νίκη της Μιλάνο, μπορεί να καλύψει και το -2,5.

Διαδικτυακά πάμε με δύο νίκες από την Ιταλία. Με αυτή της Μπολόνια (1,50) και με αυτή της Βανόλι (1,55).

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ ΣΑΒΒΑΤΟΥ


720. (+3,5) ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ- ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ     1

791. ΒΕΝΕΤΣΙΑ- ΑΒΕΛΙΝΟ (+6,5)     2

795. (+4,5) ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ- ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ    1

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΑΒΒΑΤΟΥ


ΓΚΙΣΕΝ- ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ   UNDER 144,5 ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ         (ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΝΤΩΝ Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΜΕ ΧΑΝΤΙΚΑΠ)

ΑΡΗΣ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ   1   ΝΙΚΗ ΑΡΗΣ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ  ΚΥΡΙΑΚΗΣ


793. ΒΑΛΕΝΘΙΑ- ΜΠΙΛΜΠΑΟ (+4,5)    2

797. ΣΕΒΙΛΛΗ- ΜΑΝΡΕΣΑ (+8,5)      2

798. ΜΙΛΑΝΟ- ΚΑΝΤΟΥ (-2,5)      1


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ  ΚΥΡΙΑΚΗΣ


ΜΠΟΛΟΝΙΑ- ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ   1   ΝΙΚΗ ΜΠΟΛΟΝΙΑ

ΒΑΝΟΛΙ- ΡΕΤΖΙΟ ΕΜΙΛΙΑ   1    ΝΙΚΗ ΒΑΝΟΛΙ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου