Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Από την Ουκρανία με αγάπη!



Ακόμα ένα εξαιρετικό σαββατοκύριακο έγραψε η ιστορία με τις προτάσεις διαδικτύου Σαββάτου και Κυριακής να πληρώνουν αδρά. Συγκεκριμένα το Σάββατο με Ελευσίνα, Απόλλων και Ποϊτιέρ. Την Κυριακή με Αβελίνο και Ουλμ. Στον ΟΠΑΠ αγγίξαμε το Σάββατο καθώς πέρασαν εύκολα Μπέϊρουθ και Λούντβι άλλα σκαλώσαμε για μισό πόντο στον Κολοσσό. Την Κυριακή χάσαμε δίκαια και τίμια. Σήμερα η μέρα προσφέρεται για χαλάρωση άλλα επειδή ποτέ δεν ξέρει πότε θα πληρωθείς μία δυάδα αρκετά καλοστεκούμενη για μένα υπάρχει.

Πρώτη επιλογή είναι η Ντόνετσκ από την vtb league. Οι ουκράνοι έχουν περισσότερο ανάγκη βαθμολογικά την νίκη και εφ’ όσον δεν αγωνίζονται πια στο eurocup και η ουκρανική λίγκα έχει πολύ δρόμο ακόμα, η vtb λίγκα μοιάζει να απασχολεί περισσότερο από κάθε το τα παλικάρια του Γεφίμοβ. Μία Ντόντεσκ που είναι ακριβή ομάδα πάντως άλλα δεν έδεσε όπως θα έπρεπε και είχε αρκετές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό τους προηγούμενους 2 μήνες. Στον αντίποδα η Κίμκι κυνηγά με ρεαλισμό την πρόκριση της στα προημιτελικά της ευρωλίγκα και ας έχασε στην Πόλη από την Ουλκέρ. Το μυαλό όλων είναι εκεί και στο δύσκολο παιχνίδι με την Κάχα στην Βιτόρια που έρχεται.  Ομάδα δεμένη και ανώτερη της Ντόνετσκ άλλα όπως προείπα έχει άλλες προτεραιότητες οπότε το +5,5 της Ντόνετσκ είναι καλό χάντικαπ.

Συμπληρώνω την δυάδα με το χάντικαπ της Ιντιάνα. Που έχει τα φόντα να κάνει την ζημιά στην καλή έδρα των Νάγκετς και αυτό το +5,5 μου γυάλισε το μάτι. Για τους πιο συντηρητικούς πάμε με προσαρμοσμένο +8,5 σε χαμηλότερη απόδοση βέβαια (1,55-1,58)

Από το ΝΒΑ σήμερα γενικά πιθανόν κερδίζει και το Μέμφις, 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΝΤΟΝΕΤΣΚ- ΚΙΜΚΙ  1  ΜΕ 5,5π. ΥΠΕΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ
ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ- ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΪΣΕΡΣ   2  ΜΕ  5,5π. ΥΠΕΡ ΙΝΤΙΑΝΑ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου