Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Ανταγωνιστικές Μακάμπι και Σαλόν (Προτάσεις Παρασκευής)

Δεν ήταν καλή η χθεσινή μέρα. Θα έλεγα μάλιστα πως ήταν από τις χειρότερες για μας στην ευρωλίγκα. Η Μάλαγα αυτοκτόνησε κυριολεκτικά με συνέπεια η Ρεάλ να καλύψει και το χάντικαπ. Η Μπάμπεργκ έχασε δίκαια από την Εφές καθώς πάλεψε μόνο για ένα ημίχρονο. Σήμερα εκτός από τα παιχνίδια της ευρωλίγκα έχουμε από ένα παιχνίδι σε Γαλλία και Ισπανία. Οριακά βγαίνει η πρόταση ΟΠΑΠ με συγκεκριμένες επιλογές. Γενικά δεν ανοιγόμαστε πάντως καθώς έρχεται πλούσιο Σαββατοκύριακό.

Την ανάλυση της ευρωλίγκα μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ

Στην Γαλλία, η Ροάν με την έδρα δίκαια είναι το φαβορί αν υπολογίσουμε πως κέρδισε εύκολα την Χάβρη την τελευταία αγωνιστική ενώ η Σαλόν διασύρθηκε εκτός με την Γκραβελίν. Δεν πιστεύω πάντως πως οι πρωταθλητές θα κάνουν εκ νέου ένα τόσο κακό παιχνίδι και το +4,5 που έχουν πιστεύω πως δεν θα καλυφθεί.

Στην Ισπανία το παιχνίδι είναι γρίφος. Ναι μεν η Χιπούσκοα θέλει και άλλες νίκες εντός και έχει ψυχολογία μετά την νίκη επί της Βαλένθια. Ναι μεν η Μπανταλόνα είναι ο ορισμός της μικρομεσαίας ομάδας έδρας εώς τώρα στην λίγκα άλλα προσωπικά δεν θέλω να ακουμπήσω την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Όταν την προηγούμενη εβδομάδα είχα επιλέξει το χάντικαπ της Χιπούσκοα απέναντι στην Βαλένθια ένοιωθα καλά μέσα μου. Τώρα κάτι με αποτρεπεί! Συνεπώς no bet.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ

792. ΚΙΜΚΙ- ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (+3,5)    2   88-67
700. ΡΟΑΝ- ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ (+4,5)    2   53-65
794. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΣΙΕΝΑ   UNDER   156,5π. ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ  72-74

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΚΙΜΚΙ- ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ  UNDER  156,5π. ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΣΙΕΝΑ   1  ΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (απλά για κλείσιμο δυάδας)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου