Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Δυάδα Δευτέρας με ενδιαφέρον




Εξαιρετικό το σαββατοκύριακο που μας πέρασε με 9 από τα 10 σημεία να πληρώνουν!!! Ταμείο διαδικτύου λοιπόν το Σάββατο με Άρη και Απόλλωνα. Στον ΟΠΑΠ πήραμε Ουλμ και Χιπούσκοα, όχι όμως και Μπραουνσβάϊγκ. Ταμείο ΟΠΑΠ είχαμε την Κυριακή όμως με τεράστια Εστουντιάντες μαζί με Κολοσσό και Μανρέσα. Ταμείο διαδικτύου εκ νέου στο διαδίκτυο την Κυριακή με Περιστέρι και Μπανταλόνα! Καλοφάγωτα! Σήμερα πάμε χωρίς άγχος με μία δυάδα που παίζεται και στον ΟΠΑΠ.

Πρώτη επιλογή είναι ο Ολυμπιακός. Οι πρωταθλητές Ελλάδας προέρχονται από ήττα στην Βαρκελώνη για την ευρωλίγκα ενώ υποδέχονται την Παρασκευή εντός την Σιένα σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος προσφέρεται για μία πολύ ποιοτική προπόνηση καθώς είναι ( μετά τους αιώνιους) η καλύτερη ομάδα της λίγκας. Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός ανοίγει διαφορές και παίζει καλές άμυνες. Πιστεύω πως οι 18,5 πόντοι χάντικαπ του Πανιωνίου καλύπτονται σήμερα.

Δεύτερη επιλογή είναι η Σάσσαρι. Που μαζί με την Βαρέζε είναι οι φετινές αποκαλύψεις. Πανίσχυρη έδρα οι νησιώτες και σούπερ κίνητρο καθώς κάθε ομάδα στην Ιταλία παίζει με υπέρμετρο πάθος όταν είναι να κερδίσει την ισόβια πρωταθλήτρια Σιένα. Δίκαιο το χάντικαπ και ας είναι «τρένο» η Σιένα. Πάμε με τον άσσο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ/ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ    1    ΜΕ  18,5π. ΥΠΕΡ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ  87-73

ΣΑΣΣΑΡΙ- ΣΙΕΝΑ   1   ΜΕ  1,5π. ΥΠΕΡ ΣΑΣΣΑΡΙ    96-66


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου