Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Φοβού τους Λιθουανούς!!! (Αναλύσεις- Σύνοψη- Προτάσεις Ευρωλίγκα)



Σε μία εξαιρετική μέρα χθες από άποψη προβλέψεων βρέθηκε η Νίμπουργκ να θέλει να χάσει στο τέλος σώνει και ντε, με αποτέλεσμα να μην πληρώσει καμία πρόταση. Έβλεπα το παιχνίδι και δεν πίστευα στα μάτια μου ειλικρινά. Είναι από τις περιπτώσεις που δεν ξέρεις αν πρέπεις να γελάς ή να κλαις! Κατά τ’ άλλα πέρασαν Μπουντούσνοστ και Τριούμφ και εύκολα επίσης η Μπιλμπάο. Σήμερα έχουμε ευρωλίγκα σε μία δύσκολη αγωνιστική πάντως. Ελάχιστες οι επιλογές και καλό είναι να πάμε συγκρατημένα.

Στην Κων/πολη η Ουλκέρ καλείται κάποτε να κερδίσει επιτέλους άλλα το κλίμα είναι βαρύ στην τουρκική ομάδα με τον κόσμο να θέλει να φύγει ο Πιανιτζιάνι άλλα ο ιταλός τους  πουλάει «τρελίτσα» καθώς είναι πολλά τα λεφτά. Ακολουθεί την τακτική Σκαριόλο εν ολίγοις! Αγωνιστικά ισχύουν πάντα τα γνωστά δεδομένα. Η Ουλκέρ αν κάποτε αποφασίσει να παίξει ως ομάδα τότε κερδίζει και εύκολα. Αν συνεχίσει τις γνωστές τελευταίες τις εμφανίσεις τότε χάνει και εύκολα. Προσωπικά για την περιέργεια και μόνο θα βάλω κάπου νίκη Ουλκέρ (1,60) όχι όμως σε καλό δελτίο. Η Κίμκι είναι ομάδα έδρας και γενικά στρωμένη και καλή ομάδα φέτος άλλα την ανάμετρηση εν πολλοίς θα κρίνει η απόδοση της Ουλκέρ σήμερα.

Στην Βιτόρια η χοτ Κάχα υποδέχεται την Μπαρτσελόνα σε ένα σπουδαίο παιχνίδι. Για το πρωτάθλημα αρχές Νοέμβρη είχαμε Κάχα- Μπαρτσελόνα  80-69. Οι μπλαουγκράνα πιθανότατα θα έχουν και τον Ναβάρο στην σύνθεση τους μετά από απαίτηση του ίδιου να συμπεριληφθεί στην αποστολή για να παίξει όσο αντέξει. Γενικά τέτοια παιχνίδι ο «Λα Μπόμπα» δεν τα χάνει ή σπάνια τα χάνει. Αγωνιστικά η Κάχα τρέχει ένα μεγάλο αήττητο σερί. Η Μπαρτσελόνα ψιλοστρώνει άλλα δεν έχει ακόμα σταθερότητα. Πονηρό το χάντικαπ. Θα πάω με το διπλό. Πιστεύω ήρθε η ώρα να χαλάσει το πολύ μακρύ σερί νικών της Κάχα. Άλλωστε δείχνει σημάδια κούρασης. Την Κυριακή εντός με την Σαραγόσα ίδρωσε για να κερδίσει εν τέλει με 1π.!

Στο Βερολίνο έχουμε γερμανικό εμφύλιο και μία από τις δύο ομάδες επιτέλους θα κάνει «σεφτέ» στις νίκες. Για το πρωτάθλημα μέσα Δεκέμβρη Άλμπα- Μπάμπεργκ 90-75. Αγωνιστικά το παιχνίδι πάει παντού καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν εξ’ ίσου την νίκη. Η Άλμπα έχει την έδρα και δίκαια οριακά είναι ελαφρύ φαβορί χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό. Κρατάω μόνο το under 154,5 καθώς περιμένω καλές άμυνες από τους γηπεδούχους κυρίως και γενικά ένα νευρικό και αγχώδες παιχνίδι. Δεν ξεχνάμε πως οι δύο ομάδες είναι ξεκούραστες καθώς είχαμε το all star game την εβδομάδα που μας πέρασε.

Στο Τελ Αβίβ η Μακάμπι υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι που το θέλουν και οι δύο πάρα πολύ. Ο Ολυμπιακός χωρίς Λο και Πάουελ έχει τις απουσιούλες του άλλα είναι συμπαγής ομάδα και δουλεμένη από πέρσι ακόμα. Η Μακάμπι είναι πάντα πανίσχυρη εντός, αν θέλει, παρόλο που έχει γκελάρει φέτος ανεξήγητα. Αν δεν είχε χάσει ο Ολυμπιακός από την Σιένα, την νίκη της Μακάμπι θα την είχα σε πρόταση. Τώρα φοβάμαι να την βάλω. Άλλα ούτε και το χάντικαπ του Ολυμπιακού καλοβλέπω καθώς μιλάμε για ένα τρίποντο υπόθεση!  Γενικά θα περιμένω το live για το συγκεκριμένο παιχνίδι και αναλόγως θα πράξω.

Αύριο στην Μόσχα δεν ακουμπάμε την αήττητη ΤΣΣΚΑ με την ντεφορμέ Μάλαγα. Ένα ωραιότατο no bet είναι ότι πρέπει για αυτό το χάντικαπ.

Στην Πόλη πάλι η Εφές δείχνει να στρώνει και εντός έδρας να βγάζει μία αξιοπιστία άλλα η Ζαλγκίρις που έχει περισσότερη ανάγκη τους βαθμούς είναι πάντα επικίνδυνη ακόμα και για ξερό διπλό. Δεν ξεχνάμε πως οι λιθουανοί τόσο στην Αθήνα, όσο και στην Μαδρίτη έχασαν με 1π. μόλις από Παναθηναϊκό και Ρεάλ ενώ είναι ιδιαιτέρως μαχητικοι μακριά από το Κάουνας. Καλή και η παράταση εδώ ως απόδοση. Διπλό με χάντικαπ ως βασικό σημείο που το βρίσκουμε μέχρι +4,5 διαδικτυακά.

Σώστος γρίφος και το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ. Ο Διαμαντίδης αναμένεται να παίξει άλλα η Ρεάλ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και δεν ξέρω αν θα χάσει εκ νέου όπως συνέβη και στην πρώτη φάση των ομίλων. Τότε η Ρεάλ είχε χάσε με 11π!!! Δεν θέλω να κρατήσω κάτι. Το live και εδώ μοιάζει η πιο σοφή επιλογή.

Τέλος στην Τοσκάνη, η Σιένα υποδέχεται την Μπεσίκτας. Μία Σιένα που δεν θα έχει τον καλό σέντερ Ρες άλλα συνεχίζει να κερδίζει και να έχει 4 στα 4 στην ευρωλίγκα παρά τις κατά καιρούς απουσίες της. Η Μπεσίκτας είναι ουραγός, είναι όμως δεμένη ομάδα που με όπλο την άμυνα προσπαθεί να κάνει την ζημία αν υποτιμηθεί. Καλό χάντικαπ το +13,5. Πιστεύω πως δεν θα καλύφθει.

ΣΥΝΟΨΙΖΩ

ΟΥΛΚΕΡ  ΝΙΚΗ  1,60  ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ  85-82

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (+1,5)  79-90

ΑΛΜΠΑ- ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ  UNDER  154,5   82-63

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ (+4,5)  56-52

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (+13,5)   63-57

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ

774. ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (+1,5)    2

775. ΑΛΜΠΑ- ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ  UNDER   154,5π. ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

807. ΕΦΕΣ- ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ (+3,5)    2

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ  ΠΕΜΠΤΗΣ


ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ   2  ΜΕ 1,5π. ΥΠΕΡ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

ΑΛΜΠΑ- ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ  UNDER  154,5π. ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ


ΕΦΕΣ- ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ  2   ΜΕ  4,5π. ΥΠΕΡ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

ΣΙΕΝΑ- ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ   2  ΜΕ  13,5π. ΥΠΕΡ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου