Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Μεγάλο παιχνίδι- Απόλυτο ντέρμπι (Ανάλυση και πρόταση)




Πλήρωσαν οι προτάσεις μας το Σάββατο. Τόσο στον ΟΠΑΠ, όσο και διαδικτυακά. Συγκεκριμένα, στον ΟΠΑΠ, ο Ηλυσιακός κέρδισε τον Ίκαρο, η Αβελίνο μας δικαίωσε πανηγυρικά με ξερό διπλό στην Βενέτσια ενώ οριακά πήραμε και την Εστουντιάντες. Διαδικτυακά πληρωθήκαμε με την εύκολη νίκη του Άρη και το παλικαρίσιο under στο Γκίσεν – Φρανκφούρτη. Την Κυριακή εξελίχθηκε σε πληγή η Ιταλία καθώς στην πρόταση ΟΠΑΠ χάθηκε μόνο η Μιλάνο καθώς πέρασαν Μπιλμπάο και Μανρέσα. Στο διαδίκτυο είχαμε ολική αστοχία με την νίκες των Μπολόνια και Βανόλι. Σήμερα η μέρα προσφέρετε για χαλαρό ποντάρισμα. Περισσότερο ενδιαφέροντος θα έλεγα.

Στην γειτονική Τουρκία έχουμε το κλασικό ντέρμπυ με αντιπαλότητα ανάμεσα σε Εφές και Ουλκέρ. Η Εφές (11-2) προέρχεται από μεγάλη νίκη εντός επί του Παναθηναϊκού για την ευρωλίγκα ενώ στα εγχώρια έβγαλε εύκολο διπλό στην Προύσα. Μοιάζει να στρώνει το σύνολο του Μαχμούτι άλλα για μένα η Εφές δεν είναι ακόμα ομάδα που μπορείς να «ακουμπήσεις» πάνω της με βεβαιότητα. Ειδικά αν δεν είναι σε καλή μέρα ο Φάρμαρ! Η Ουλκέρ (12-1) συνεχίζει να απογοητεύει στην ευρωλίγκα καθώς έχασε και από την Σιένα εντός και παρόλο που ο Πιανιτζιάνι στους πενταδάτους έχει να κάνει με δικά του παιδιά (τρόπος του λέγειν Μακ Κάλεμπ- Σάτο- Άντερσεν) η ομάδα δεν ρολάρει όπως θα έπρεπε και είναι ευρωπαϊκά σε παρατεταμένη κρίση. Στα εγχώρια η ομάδα είναι το εντελώς αντίθετο πάντως έχοντας το καλύτερο ρεκόρ με μόλις μία ήττα εώς τώρα και αυτή η ήττα μάλιστα έγινε στην πολύ ισχυρή έδρα φέτος της Καρσίγιακα. Τι θα μπορούσαμε να παίξουμε τώρα …

Νίκη Εφές δεν παίζω. Η απόδοση είναι αστεία για το απόλυτο ντέρμπυ της χώρας και το 1,48 που βρίσκω για Εφές δεν έχει καμία αξία ακόμα και αν βγει. Είναι λάθος παίξιμο. Το +3,5 που βρίσκω διαδικτυακά για την Ουλκέρ με καλύπτει. Έχουμε και το τρίποντο αν υποθέσουμε ότι όλα κρίνονται στο σουτ. Υπάρχει και ενδεχόμενο παράτασης πάντα σε τέτοια παιχνίδια. Δεν παρασύρομαι από την κακή εικόνα στην ευρωλίγκα της Ουλκέρ. Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει άλλες ιδιαιτερότητες και άλλα κίνητρα. Value και το 2,45 της νίκης της Ουλκέρ. Στον ΟΠΑΠ με +2,5 πάλι προς διπλό είμαι. Από under/ over δεν κρατάω κάτι.

Για το ενδιαφέρον λοιπόν όσοι θέλετε να έχετε κάτι για το βραδάκι σταματάτε εδώ με διπλό Ουλκέρ στα χάντικαπ. Από κει και πέρα αν ψάχνετε δυάδα, διαδικτυακά θα έβαζα το διπλό της Βουρτζμπουργκ στο +15,5 που βρίσκω τώρα και είναι 2π. παραπάνω από το όριο του ΟΠΑΠ.

Συνεπώς…


ΕΦΕΣ- ΟΥΛΚΕΡ    2   ΜΕ 3,5π. ΥΠΕΡ ΟΥΛΚΕΡ   94-76

Και εξτραδάκι

ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ- ΒΟΥΡΤΖΜΠΟΥΡΓΚ  2   ΜΕ  15,5π. ΥΠΕΡ ΒΟΥΡΤΖΜΠΟΥΡΓΚ  96-75

**Επαναλαμβάνω πάμε με χαλαρό ποντάρισμα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου