Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Οι "ουραγοί" δεν είπαν την τελευταία λέξη (Αναλύσεις- Προτάσεις Σαββατοκύριακου)




Επιτέλους Σαββατοκύριακο μετά από μία περίεργη αγωνιστική στην ευρωλίγκα όπου είχαμε πολλές «αυτοκτονίες» όπου και μας στέρησαν ισάριθμα ταμεία. Είχαμε πάντως και την δικαίωση με την Σαλόν χθες! Στο κουπόνι μας αυτό το τριήμερο δεν έχουμε Γερμανία καθώς διεξάγεται το all star game σήμερα το βράδυ. All star game έχουμε και στην γειτονική Τουρκία αύριο. Στοιχηματικά το κουπόνι δεν είναι τόσο ελκυστικό όσο αυτό της προηγούμενης εβδομάδας άλλα πάλι υπάρχουν κάποια σημεία που μπορεί να πληρώσουν αδρά!

Πρώτη επιλογή είναι η Φουενλαμπράδα. Που παίζει δεύτερο σερί εντός, έχει ανάγκη τους βαθμούς, είναι ως φιλοσοφία ομάδα έδρας ιστορικά και μετά το κάζο με την Μούρθια την προηγούμενης αγωνιστικής σε ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσει τώρα βρίσκεται «στα σχοινια». Η Βαλένθια παίζει τρίτο σερί εκτός έδρας ματς. Προέρχεται από διπλό στην Τσεχία για το eurocup άλλα έχει καλές απουσίες (Ρίμπας, Ζελαμπάλ κυρίως) που σε συνδυασμό με την κούραση μπορεί να στοιχίσουν. Καλό το χάντικαπ της Φουενλαμπράδα.

Δεύτερη επιλογή είναι η Μπουλαζάκ. Οι νεοφώτιστοι τελευταία φορά που κέρδισαν ήταν στο Ανταρές την Λε Μαν! Γενικά ως ουραγός η ομάδα ψάχνει νίκες και δεδομένου πως ταξιδεύει έπειτα στην καλή έδρα της Ορλεάν, λογικά σήμερα θα το παλέψει μέχρι τέλους. Δεν αγνοώ πως το όνομα της αναμέτρησης είναι η Λε Μαν άλλα στην Γαλλία και φέτος έχουμε δει πολλά να συμβαίνουν.

Τρίτη επιλογή είναι η Μπαρτσελόνα από αύριο. Οι μπλαουγκράνα κερδίζουν στην ευρωλίγκα και χάνουν στα εγχώρια. Με την Βαγιαδολίδ πάντως (παίξει- δεν παίξει ο Ναβάρο) πιστεύω πως θα κάνουν περίπατο για δύο λόγους. Προέρχονται από συντριβή στην Μαδρίτη και χρειάζεται μία νίκη- ξεμπούκωμα. Η Βαγιαδολίδ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έκανε «κηδεία» στην Βαρκελώνη και μία μίνι εκδίκηση ίσως να είναι στα σχέδια των καταλανών. Συνεπώς διπλό.

Την Κυριακή πάμε ως πρώτη επιλογή με τον άσσο της Μάλαγα. Την Πέμπτη οι γηπεδούχοι έχασαν κυριολεκτικά δικό τους παιχνίδι, στο ίδιο γήπεδο, με τον ίδιο αντίπαλο, στα πλαίσια της ευρωλίγκα με 8π.  Την συγκεκριμένη αναμέτρηση τώρα για το πρωτάθλημα ή δεν την ακουμπάς ή πληρώνεις για να μάθεις αν θα … «ξανακοιμηθεί» η Μάλαγα ή όχι. Εγώ θα πληρώσω!

Δεύτερη επιλογή είναι η Μπιέλα. Στην οποία έγιναν σαρωτικές αλλαγές μεσοβδόμαδα και ενισχύθηκε στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή. Η Σάσσαρι είναι πολύ ανώτερη αγωνιστικά άλλα το χάντικαπ είναι πονηρό και πάω με τον άσσο.

Τρίτη επιλογή είναι η Μανρέσα. Οι γηπεδούχοι παίζουν τελικό στην κυριολεξία καθώς πάντα ήταν ομάδα έδρας και τα παιχνίδια εντός με αντιπάλους όχι «θηρία» έχουν λιγοστέψει πλέον. Δεύτερο σερί εντός. Στο προηγούμενο έχασε από την Κάχα στην παράταση. Μαχητική ομάδα που δείχνει στο σπίτι της τουλάχιστον πως θα παλέψει μέχρι τέλους για την σωτηρία της σε μία δύσκολη χρονιά για αυτήν. Η Ομπραντόϊρο είναι άνετη βαθμολογικά, μπορεί να έβγαλε διπλά με Μπαρτσελόνα, Κάχα και Μάλαγα άλλα όταν παίζει με ομάδες θεωρητικά επιπέδου της ή και χειρότερες δεν παθιάζεται τόσο, όσο με την Μπαρτσελόνα, την Κάχα και την Μάλαγα! Άσσος και νίκη για Μανρέσα.

Διαδικτυακά το Σάββατο πάμε με το χάντικαπ του Κολοσσού και την νίκη της Βαρέζε (1,30). Την Κυριακή πάμε με την νίκη της Μανρέσα (1,72) και την νίκη της Μπολόνια (1,40)

Εξτραδάκι η Καζέρτα (+4,5)!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ ΣΑΒΒΑΤΟΥ


718. (+5,5) ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ- ΒΑΛΕΝΘΙΑ    1   72-69

724. (+5,5) ΜΠΟΥΛΑΖΑΚ- ΛΕ ΜΑΝ      68-77

756. (+10,5) ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ    2   82-88


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ  ΣΑΒΒΑΤΟΥ


ΑΡΗΣ- ΚΟΛΟΣΣΟΣ  2  ΜΕ  6,5π. ΥΠΕΡ ΚΟΛΟΣΣΟΥ   75-52

ΒΑΡΕΖΕ- ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ    1    ΝΙΚΗ ΒΑΡΕΖΕ   83-71


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


760. (+5,5) ΜΑΛΑΓΑ- ΡΕΑΛ     1   67-91

796. (+6,5) ΜΠΙΕΛΑ- ΣΑΣΣΑΡΙ    1   72-100

800. ΜΑΝΡΕΣΑ- ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ (+1,5)    1   83-69


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


ΜΑΝΡΕΣΑ- ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ   1    ΝΙΚΗ ΜΑΝΡΕΣΑ   83-69

ΜΠΟΛΟΝΙΑ- ΒΑΝΟΛΙ   1    ΝΙΚΗ ΜΠΟΛΟΝΙΑ   92-93


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου