Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Τιτανομαχία στην Μαδρίτη (Ανάλυση- Σύνοψη- Προτάσεις Ευρωλίγκα)




Είχε, δεν είχε η Νίμπουργκ μας χάλασε το ταμείο για δεύτερη φορά σε eurocup. Δεν πίστευα πως θα διασυρθεί άλλα διασύρθηκε. Κατά τ’ άλλα πήραμε (και με καθαρές νίκες) την Τριούμφ και την Μπουντιβέλνικ άλλα και την νίκη του Ερυθρού Αστέρα. Σήμερα το ενδιαφέρον μονοπωλεί η ευρωλίγκα σε μία αγωνιστική πάντως που πλην ενός σημείου τα άλλα είναι αρκετά μπερδεμένα με τα χάντικαπ και θα αναζητήσουμε σύνολα πόντων για τις τελικές μας επιλογές (στον ΟΠΑΠ). Δεν ανοιγόμαστε πάντως πολύ.

Στο Κάουνας η Ζαλγκίρις λογικά κερδίζει την Άλμπα αν θέλει να συνεχίσει να ελπίζει σε πρόκριση. Πιθανότατα καλύπτεται και το χάντικαπ των 11,5π. της Άλμπα καθώς υπάρχει διαφοράς ποιότητας και οι λιθουανοί χρειάζονται ένα καλό παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και μία άνετη νίκη στην ευρωλίγκα και για λόγους ψυχολογίας. Η Άλμπα κέρδισε την Μπάμπεργκ στον γερμανικό εμφύλιο άλλα ήξερε εξ’ αρχής στον όμιλο που ήταν πως δεν έχει τα περιθώρια για παραπάνω από 2 – 3 νίκες συνολικά. Άσσος με χάντικαπ για την περιέργεια.

Στην Πόλη η Μπεσίκτας θα ψάξει για την πρώτη της νίκη άλλα το μομέντουμ για την Μακάμπι δεν επιτρέπει και νέα γκέλα. Πολύ μπερδεμένο παιχνίδι και για τις εταιρίες. +7,5 ο ΟΠΑΠ, διαδικτυακά άνοιξε με +4,5 άλλα και πάλι αυτό το 1,50 νίκης της Μακάμπι  δεν θα το χαρακτήριζα ποτέ «ευκαιρία». Θα κρατήσω μόνο το under 152,5 εδώ καθώς η Μπεσίκτας έχει πρόβλημα στο σκορ έτσι κι αλλιώς και η Μακάμπι τελευταία κάνει στροφή λίγο και στην άμυνα καθώς βλέπει ότι χωρίς αυτήν δεν πρόκειται να κερδίσει ποτέ!

Στην Βαρκελώνη, η Μπαρτσελόνα ακόμα και χωρίς Ναβαρό μοιάζει να έχει βρει ρυθμό και το +9,5 της Σιένα είναι πονηρό χάντικαπ. Η Σιένα είναι αήττητη στην ευρωλίγκα και στρωμένη ομάδα (και ας έχασε από την Μπρίντιζι στα εγχώρια) και δεν δικαιολογεί ένα τόσο υψηλό χάντικαπ ή να το πω καλύτερα έναν τόσο μεγάλο φαβοριτισμό για την Μπαρτσελόνα επειδή έβγαλε διπλό στην Κάχα. Με τέτοιο χάντικαπ σου έρχεται άμεσα στο μυαλό το διπλό. Επειδή όμως όπως προείπα είναι πονηρό το χάντικαπ γενικά θα απέχω. Και το ενδεχόμενο η Μπαρτσελόνα στην καλή της έδρα να κερδίσει με πάνω από 10π.είναι πιθανό άλλα και το ενδεχόμενο να έχουμε θριλεράκι από αυτά που συνηθίζει η Σιένα είναι πιθανό. Νο Bet.

Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός πάντα είναι φαβορί άλλα τελευταία κάνει «νερά» και δεν θυμίζει την ομάδα τρένο προ διμήνου. Πολύ χρήσιμο το διπλό στο Τελ Αβίβ άλλα και εκεί είχαμε ένα ματς τρομερών ανατροπών και διακυμάνσεων στο σκορ που πραγματικά δεν ήξερες που θα κάτσει η «μπίλια». Η Ουλκέρ έκανε «σεφτέ» με την Κίμκι έστω και δύσκολα χωρίς πάλι να παίξει άμυνα. Απουσίες έχουν αμφότερες οι ομάδες. Γενικά οι τούρκοι όταν έρχονται Ελλάδα κατά έναν μαγικό τρόπο κάνουν «τα παιχνίδια της ζωής τους». Στα χάντικαπ για περιέργεια θα πήγαινα με το διπλό άλλα σε μονό αποδεκτό αυστηρά. Καλό μοιάζει το over 156,5 καθώς οι τούρκοι δεν παίζουν άμυνα εδώ και 4 μήνες και ο Ολυμπιακός πάντα εντός έδρας είναι πιο παραγωγικός.

Στην Μαδρίτη η Ρεάλ που είναι αήττητη στον όμιλο και χοτ υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ σε ένα δυνατό crush test. Καλό το χάντικαπ της ΤΣΣΚΑ δεδομένου πως έρχεται από ήττα εντός από μία άλλη ισπανική ομάδα. Την Μάλαγα. Γενικά όσοι θυμούνται και στην α’ φάση των ομίλων η ΤΣΣΚΑ είχε βγάλει και διπλό στην Βαρκελώνη όπου και τότε την είχαμε τιμήσει και μας πλήρωσε. Καλή και η παράταση εδώ που έχει ρεαλιστικές πιθανότητες.

Στα αυριανά η Μάλαγα μπορεί την νίκη με την Εφές εντός άσχετα αν οι αριθμοί και η φόρμα τελευταία άλλα λένε. Είναι κομβικό το παιχνίδι για την Ουνικάχα που στην έδρα της ποντάρει πολλά και φέτος. Δεν μπλέκουμε με το Κάχα- Κίμκι που είναι μπερδεμένο όσο δεν πάει με το χάντικαπ και κακά τα ψέματα ο Όλεσον που έφυγε από την Κάχα ήταν καλός παίχτης και έδινε σκορ. Τέλος στο ΟΑΚΑ λογικά ο Παναθηναϊκός κερδίζει την Μπάμπεργκ άλλα δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε με έναν τέτοιο χάντικαπ. Καλύτερο το over 149,5 εδώ καθώς η Μπάμπεργκ δεν μπορεί να παίξει άμυνα στην Ευρώπη και ο Παναθηναϊκός λογικά θα έχει αρκετούς χώρους για να τρέξει.


***ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΣΣΚΑ (+4,5) ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΝΤΙΒΕΛΝΙΚ (+5,5) ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ.

ΣΥΝΟΨΙΖΩ


ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ (-11,5)   ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ- ΜΑΚΑΜΠΙ   UNDER  152,5

ΟΣΦΠ-ΟΥΛΚΕΡ  OVER  156,5

ΟΥΛΚΕΡ (+8,5)   ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ – ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ

ΤΣΣΚΑ (+4,5)

ΜΑΛΑΓΑ ΝΙΚΗ  1,70-1,75

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ  OVER  149,5

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


758. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΟΥΛΚΕΡ   OVER  156,5π. ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

759. ΡΕΑΛ- ΤΣΣΚΑ (+3,5)    2

779. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ   OVER  149,5π. ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΡΕΑΛ- ΤΣΣΚΑ  2   ΜΕ  4,5π. ΥΠΕΡ ΤΣΣΚΑ  

ΜΑΛΑΓΑ- ΕΦΕΣ  1   ΝΙΚΗ ΜΑΛΑΓΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου