Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Στην Ελευσίνα πέφτουν κορμιά! (Ανάλυση και Προτάσεις Σαββατοκύριακου)




Εξαιρετική η αγωνιστική στην ευρωλίγκα. Δεν χάθηκε σημείο στην σύνοψη με 5 στα 5 ενώ είχαμε φυσικά και 2 ταμεία διαδικτύου. Την Πέμπτη με Μπαρτσελόνα και το under στο Άλμπα- Μπάμπεργκ. Την Παρασκευή με την Ζαλγκίρις και την Μπεσίκτας. Ο ΟΠΑΠ «βγήκε» με ένα πόντο λιγότερο στην Ζαλγκίρις και οριακά δεν κάναμε ταμείο και εκεί. Σε καλή μεριά! Σήμερα και αύριο το ενδιαφέρον μας στρέφεται στις εγχώριες λίγκες. Το κακό πάντως είναι πως αυτή την αγωνιστική ενώ σχεδόν πάντα η Ισπανία προσφέρει καλές επιλογές, αυτή την φορά επαναλαμβάνω, οι ίβηρες είναι ένα μεγάλο no bet. Πολλά ξεκάθαρα φαβορί και σπαζοκεφαλία αν θα καλυφθούν χάντικαπ ή όχι. Καλό είναι συνεπώς να απέχουμε από την Ισπανία αυτό διήμερο. Χωρίς Ισπανία οπότε πάμε μαζεμένα!

Πρώτη επιλογή είναι ο Κολοσσός. Νησιωτικό ντέρμπυ με τον Κολοσσό να έρχεται από συντριβή στο Αλεξάνδρειο με τον Άρη ενώ το Ρέθυμνο (που παίζει δεύτερο σερί εντός) από νίκη επί της Καβάλας. Ορθά το Ρέθυμνο είναι φαβορί άλλα όχι για +8,5 ο Κολοσσός για μένα (μέχρι +9,5 διαδικτυακά). Η ομάδα του Φραγκιά θα στρώνει παιχνίδι το παιχνίδι (και ας έφυγε ο Τσαλδάρης) και πιστεύω  πως ακόμα και αν χάσει σήμερα θα είναι το πολύ μέχρι 5π. Συνεπώς διπλό στον ΟΠΑΠ.

Δεύτερη επιλογή είναι η Μπέϊρουθ. Ξεκούραστες οι δύο ομάδες αφού είχαμε all star game το προηγούμενο σαββατοκύριακο. Καλύτερο υλικό η Μπέϊρουθ. Ομάδα μέρας και τριπόντου η Χάγκεν που όντας εύστοχη σε μερικά παιχνίδια έκανε καλές ζημιές και είναι άνετη βαθμολογικά καθώς ξεκίνησε απλά για παραμονή. Στο σημερινό παιχνίδι  πιστεύω η Μπέϊρουθ που είναι αμυντικής φιλοσοφίας θα περιορίσει το τρίποντο των φιλοξενούμενων και θα έρθει ο άσσος στον ΟΠΑΠ. Καλό και το under 175,5 διαδικτυακά.

Τρίτη επιλογή είναι η Λούντβι. Που λογικά με τον Πάτρικ στον πάγκο θα ανεβαίνει και θα παίζει καλύτερο μπάσκετ και εν τέλει θα σωθεί πιστεύω. Μικρομεσαία ομάδα με καλή πορεία ως τώρα η Τούμπιγκεν άλλα όχι κάτι το ιδιαίτερο. Προσοχή και στο καθαρό διπλό εδώ. Καλό το +7,5 ως χάντικαπ στον ΟΠΑΠ.

Στα αυριανά είναι ίσως από τις ελάχιστες Κυριακές που προσπάθησα να βρω τριάδα στον ΟΠΑΠ και δυσκολεύτηκα τόσο πολύ. Κατέληξα σε μία αμιγώς ιταλική. Βέβαια στο καμπιονάτο τις τελευταίες τρεις βδομάδες «ματώνουμε» άσχημα άλλα ας ελπίσουμε αυτή την φορά να αλλάξουν τα δεδομένα. 

Κράτησα το χάντικαπ της Αβελίνο γιατί ενισχύεται μεταγραφικά (βλ. Λάκοβιτς) δείχνοντας ότι η ομάδα έχει θέσει άλλους στόχους από αυτό που είναι τώρα, συν ότι πάντα ήταν ομάδα έδρας. Πρωτοπόρος η Βαρέζε άλλα δεν είναι το τρένο του πρώτου γύρου. Κράτησα το χάντικαπ της Μπιέλα γιατί είναι τελικός παραμονής το παιχνίδι με την Σκαβολίνι και αν το χάσει αμαχητί τότε μάλλον κατά 80% δεν έχει μέλλον στην κατηγορία. Προσοχή. Νίκη Σκαβολίνι δεν παίζω άλλα δεν φορτώνω και το χάντικαπ της Μπιέλα διαδικτυακά. Μαζεμένα ποντάρει όποιος αγαπά παιχνίδια- τελικούς και τα κυνηγάει. Επίσης κράτησα ως 3η επιλογή την Ρέτζιο Εμίλια. Που είναι «σφιχτή» ομάδα, έχει έδρα και την Βενέτσια του Ματσόν με την καλή της άμυνα πιστεύω πως μπορεί να την κερδίσει με 3π.

Διαδικτυακά σήμερα πάμε με τρεις καθαρές μικρές νίκες. Πανελευσινιακός (1,50), Απόλλωνας Π. (1,36), Ποϊτιέρ (1,55). Την Κυριακή πάμε με το χάντικαπ της Αβελίνο που το πιστεύω ως σημείο πολύ και συμπληρώνουμε με την νίκη της Ουλμ (1,72) στο ντέρμπυ με την Μπάγερν.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

716. ΡΕΘΥΜΝΟ- ΚΟΛΟΣΣΟΣ (+8,5)    2  82-73

727. ΜΠΕΪΡΟΥΘ- ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ (+1,5)      103-96

736. ΤΟΥΜΠΙΓΚΕΝ- ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ (+7,5)    2   56-68


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΑΒΒΑΤΟΥ


ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ- ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ  1   ΝΙΚΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑ  75-62

ΑΠΟΛΛΩΝ Π.- ΙΚΑΡΟΣ  Κ.  1   ΝΙΚΗ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ   95-75

ΠΟΪΤΙΕΡ- ΧΑΒΡΗ  1   ΝΙΚΗ ΠΟΪΤΙΕΡ   70-68


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

771. (+5,5) ΑΒΕΛΙΝΟ- ΒΑΡΕΖΕ   1   74-74

773. ΣΚΑΒΟΛΙΝΙ- ΜΠΙΕΛΑ (+5,5)     89-76

776. ΡΕΤΖΙΟ ΕΜΙΛΙΑ- ΒΕΝΕΤΣΙΑ (+2,5)     69-75


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


ΟΥΛΜ- ΜΠΑΓΕΡΝ  1   ΝΙΚΗ ΟΥΛΜ   83-75

ΑΒΕΛΙΝΟ- ΒΑΡΕΖΕ   1  ΜΕ 5,5π. ΥΠΕΡ ΑΒΕΛΙΝΟ   82-83





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου