Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Η εκδίκηση των βάσκων! (Αναλύσεις- Σύνοψη- Προτάσεις Eurocup)




Πληρώθηκαν χθες όσοι εμπιστεύθηκαν την πρόταση μας με τις απλές νίκες. Συγκεκριμένα Γκας Μετάν και Κανάριας έκαναν το καθήκον τους και επιβεβαίωσαν την δύναμη της έδρας τους. Στην πρόταση με τα χάντικαπ όλα κρίθηκαν στο καλάθι. Ήμασταν μια ανάσα από το απόλυτο εν ολίγοις! Σήμερα έχουμε eurocup με παιχνίδια που παρουσιάζουν ενδιαφέρον άλλα έχουν και υψηλό βαθμό στοιχηματικής δυσκολίας. Πάμε να τα αναλύσουμε ως συνήθως.

Στον πρώτο όμιλο προπορεύεται η Μπουντιβέλνικ και στην καλή της έδρα υποδέχεται την Μπουντούσνοστ. Οι μαυροβούνιοι φέτος παίζουν καλά και εκτός έδρας, χωρίς άγχος με αποτέλεσμα να έχουν κάνει και σημαντικά διπλά. Σέβομαι την έδρα των ουκρανών άλλα το +5,5 του ΟΠΑΠ (μέχρι +3,5 ιντερνετικά) είναι προκλητικό και μου αρέσει. Στο άλλο παιχνίδι, η Μπάνβιτ σαφέστατα είναι το φαβορί εντός άλλα η ρώσικη Τριουμφ που ξεκίνησε άσχημα με 2 ήττες πιστεύω πως μπορεί να το παλέψει σήμερα και να μην διασυρθεί καθώς δεν είναι κακή ομάδα και στην πρώτη φάση των ομίλων μάλιστα είχε 6 στα 6! Συνεπώς διπλό με +8,5.

Στον δεύτερο όμιλο η Νίμπουργκ λίγο δύσκολα θα χάσει εκ νέου εντός κολλητό δεύτερο ματς. Πάντως η Ρίγα είναι επικίνδυνη και καλή ομάδα φέτος και έχουμε προειδοποιήσει για τις επιδόσεις της από την αρχή. Οριακά έχασε στην Βαλένθια και στην δυνατή της έδρα διέσυρε την Μπιλμπάο. Επειδή όμως την επόμενη αγωνιστική έχουμε το Ρίγα- Νίμπουργκ πιστεύω στο συγκεκριμένο ζευγάρι μιλούν οι έδρες ( που έχουν οι ομάδες) έστω και δύσκολα. Συνεπώς άσσο στον ΟΠΑΠ και  νίκη Νίμπουργκ 1,75 διαδικτυακά.

Στον ισπανικό εμφύλιο δίκαια η Μπιλμπάο είναι το φαβορί καθώς λογικά θα κάνει και μία νίκη επιτέλους. Προ ημερών για το πρωτάθλημα στην Βαλένθια, οι «νυχτερίδες» έκαμψαν την αντίσταση των βάσκων στην παράταση και την επόμενη αγωνιστική του eurocup έχουμε το Βαλένθια- Μπιλμπάο. Γενικά μιλάμε για δύο ομάδες με πολύ δυνατή έδρα, γνώριμες με ισοδύναμα ρόστερ. Το παράξενο είναι πως η Μπιλμπάο χάνει στην Ευρώπη και κερδίζει στην Ισπανία και η Βαλένθια κάνει ακριβώς το αντίθετο. Εν τέλει στο συγκεκριμένο παιχνίδι η Μπιλμπάο έχει περισσότερη ανάγκη την νίκη και την αγοράζουμε στο 1,60.

Στον τρίτο όμιλο δύσκολα παιχνίδια. Η Σεβίλλη που είναι ανεβασμένη μου μοιάζει πως την ενδιαφέρει μόνο η ισπανική λίγκα και κάνει «δοκιμές» στο eurocup. Για την περιέργεια πάντως επειδή έχει έδρα και κίνητρο (θεωρητικά) σήμερα θα επέλεγα διαδικτυακά σε μονό αποδεκτό το +1,5 που έχει. Στην Πολωνία η ευχάριστη έκπληξη Ζιελόνα αν υποτιμηθεί, θα κάνει την ζημιά άλλα γενικά η Σπαρτάκ αν παίξει σοβαρά μπορεί το διπλό. Συνεπώς απέχουμε.

Στον τέταρτο όμιλο τέλος, χθες κέρδισε η Γαλατασαράϊ και σήμερα στο Καζάν ο Ερ. Αστέρας φιλοξενείται από την Ούνιξ. Πονηρό χάντικαπ άλλα μην ξεχνάμε πως αμφότερες οι ομάδες κάνουν  μία μίνι «κοιλιά» στην φόρμα τους οπότε καλύτερα ή λίγο διπλό με χάντικαπ ή no bet. Προσέχουμε πως ο τέταρτος όμιλος είναι ο όμιλος με τα περισσότερα διπλά!

Από το eurochallenge όπως έγραψα και στην χθεσινή ανάλυση, από τα σημερινά παιχνίδια δεν κρατάμε κάτι.

ΣΥΝΟΨΙΖΩ


ΤΡΙΟΥΜΦ (+8,5)   86-79

ΜΠΟΥΝΤΟΥΣΝΟΣΤ (+5,5)   75-79

ΝΙΜΠΟΥΡΓΚ  ΝΙΚΗ  1,75  80-85

ΜΠΙΛΜΠΑΟ   ΝΙΚΗ  1,60  91-76
ΣΕΒΙΛΛΗ (+1,5)   ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ   80-87


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ
 

718. ΜΠΑΝΒΙΤ- ΤΡΙΟΥΜΦ (+8,5)    2

719. ΜΠΟΥΝΤΙΒΕΛΝΙΚ- ΜΠΟΥΝΤΟΥΣΝΟΣΤ (+5,5)    2

720. ΝΙΜΠΟΥΡΓΚ- ΡΙΓΑ (+1,5)    1


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΝΙΜΠΟΥΡΓΚ- ΡΙΓΑ   1   ΝΙΚΗ ΝΙΜΠΟΥΡΓΚ

ΜΠΙΛΜΠΑΟ- ΒΑΛΕΝΘΙΑ  1  ΝΙΚΗ ΜΠΙΛΜΠΑΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου