Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Θα "πουλήσουν τρέλα" στους πρωταθλητές; (Ανάλυση- Σύνοψη- Προτάσεις Ευρωλίγκα- Γερμανία)



Πληρώθηκαν χθες όσοι εμπιστεύθηκαν την μοναδική μας πρόταση που παιζόταν τόσο στον ΟΠΑΠ όσο και στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα η Μπραουνσβάϊγκ δεν χρειάστηκε καν το χάντικαπ που είχε υπέρ της καθώς κέρδισε την Άλμπα ενώ και ο Παναθηναϊκός άντεξε στο Παλαού Μπλαουγκράνα χάνοντας τελικά στην παράταση με 2 πόντους. Προτάθηκε και ένα ειδικό στοίχημα που πίστευα αρκετά. Ο Τόμιτς κυριάρχησε στα ριμπάουντ και μακράν ήταν ο παίχτης με τα περισσότερα. Σήμερα έχουμε τα υπόλοιπα 3 παιχνίδια των προημιτελικών, ολόκληρη αγωνιστική στην Γερμανία άλλα και τον δεύτερο ημιτελικό στο κύπελλο Γαλλίας.

Στην Μόσχα η ΤΣΣΚΑ θέλει να μπει με το «δεξί» στην υπόθεση πρόκριση στο final 4 και ρεαλιστικά να το δούμε μπορεί να κερδίσει εντός την Κάχα. Πλήρης ρόστερ που όσο φτάνουμε προς το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς «δένει» και περισσότερο ενώ η «αρκούδα» πάντα στην έδρα της είναι δίκαια το μεγάλο φαβορί. Η Κάχα είναι σε καλή κατάσταση και με νίκη (στην Μόσχα πάλι) με την Κίμκι πριν 15 μέρες περίπου είχε τότε κάνει το άλμα της πρόκρισης που έψαχνε. Πιστεύω πως λίγο δύσκολο θα βγάλει εκ νέου τόσο σύντομα διπλό η Κάχα στην Μόσχα τόσο από στατιστικής πλευράς άλλα πολύ περισσότερο γιατί η ΤΣΣΚΑ δεν είναι Κίμκι. Φυσικά η νίκη της ΤΣΣΚΑ πληρώνει ψίχουλα και δεν μας αφορά. Στα χάντικαπ τώρα με όριο το 10,5 οριακά είμαι προς τον άσσο. Κυρίως γιατί ο Μεσίνα περιμένω πως θα «κόψει» αποτελεσματικά το τρίποντο των βάσκων και σε συνδυασμό με τον περιορισμό του Λάμπε (έχει τα κορμιά να το κάνει) εκτιμώ πως καλύπτεται το συγκεκριμένο χάντικαπ. Σε σύνολο πόντων δεν θέλω να κρατήσω κάτι καθώς ναι μεν περιμένω καλές άμυνας (ειδικά από την ΤΣΣΚΑ) άλλα δεν με ελκύει να ασχοληθώ με το πονηρό όριο των 151,5.

Στην Μαδρίτη η Ρεάλ υποδέχεται την Μακάμπι και το παιχνίδι είναι το no bet των 4 αγώνων της πρώτης ημέρας. Η Ρεάλ θεωρητικά (όπως είδαμε και με την Εφές) αν επιβάλλει τον ρυθμό της (που είναι καταιγιστικός ειδικά εντός έδρας) λογικά άνετα κερδίζει την Μακάμπι. Όμως η ομάδα του Μπλατ έχει πλέον στρώσει και παρ’ ολίγο να κάνει και καθαρό διπλό με την Μπαρτσελόνα στο φινάλε των ομίλων οπότε προσωπικά θα απέχω τόσο από την πολύ χαμηλή νίκη της Ρεάλ όσο και από το πολύ καλά διαβασμένο χάντικαπ των 6,5π. Γενικά δεν μπορώ να ψυχολογήσω το πρώτο αυτό παιχνίδι αν και με το μαχαίρι στο λαιμό οριακά είμαι λίγο με το διπλό στα χάντικαπ. 

Στο ΣΕΦ τέλος μεγάλο παιχνίδι και ελληνοτουρκική μάχη για πολλοστή φορά φέτος. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στην πρώτη φάση των ομίλων. Εκεί χωρίς το άγχος της επιτακτικής νίκης μίλησαν οι έδρες και οι γηπεδούχοι κέρδισαν εύκολα. Τώρα όμως τα δεδομένα είναι διαφορετικά και φυσικά το κίνητρο της νίκης τεράστιο. Ο Ολυμπιακός όπως έχουμε ξαναγράψει στο παρελθόν δεν είναι φέτος αξιόπιστος εντός έδρας και ακόμα και με την Κίμκι την τελευταία αγωνιστική χρειάστηκαν τα «όργια» του Παπανικολάου για να έρθει η πολυπόθητη νίκη. Στον αντίποδα η Εφές (ως ο μοναδικός εκπρόσωπος της Τουρκίας πλέον) έχουμε πει πως έχει πάρα πολύ καλό ρόστερ και γενικά αν επιτέλους παίξει στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων της τότε αυτό το +7,5 είναι ένα πολύ καλό χάντικαπ. Περιμένω ντέρμπυ όπως και να έχει οπότε το +7,5 της Εφές το κρατάω. Οριακά και προς under πάμε καθώς οι δύο κόουτς είναι στα μεγάλα παιχνίδια αμυντικής φιλοσοφίας. Ειδικά ο Μαχμούτι.

Στο γαλλικό κύπελλο η Παρί λογικά κερδίζει την Βιλερμπάν. Επιπλέον κίνητρο πως ο τελικός γίνεται στο Μπερσί του Παρισιού και η ιστορική (πρώην Ρασίνγκ Παρί) ομάδα που έχει να γευθεί τίτλο πάρα πολλά χρόνια έχει μία μεγάλη ευκαιρία μπροστά στον κόσμο της στην ουσία να το κάνει απέναντι στην Ναντέρ που είναι» βατός» αντίπαλος. Η Βιλερμπάν άλλωστε δεν ήταν ποτέ ομάδα των εκτός έδρας και πιστεύω πιο πολύ την απασχολεί το πρωτάθλημα και το πώς θα είναι στην τελική τετράδα εκεί. Στο 1,55- 1,60 η νίκη της Παρί.

Στην Γερμανία τέλος η χθεσινή νίκη της Μπράουνσβάϊγκ έβαλε φωτιά στην ουρά της βαθμολογίας και έτσι όπως βλέπω το πρόγραμμα όλων των ομάδων ως το τέλος αίσθηση μου είναι πως θα την «πληρώσει» στο τέλος η Μπέϊρουθ!!! Εκτός αν κάνει την υπέρβαση με κάποιο απρόσμενο διπλό όπως π.χ. με την Άρτλαντ. Συνεπώς για την περιέργεια αυτό το 10,5 που έχει υπέρ της το βάζουμε σε ένα μονό αποδεκτό για την περιέργεια. Από εκεί και πέρα. Η Λούντβιγκσμπουργκ είναι πάλι σε μειονεκτική θέση άλλα την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Μπραουνσβάιγκ στον απόλυτο τελικό παραμονής και θέλει για παν ενδεχόμενο μία ακόμα νίκη είτε τώρα με την Χάγκεν είτε μετά με Μπάγερν εκτός ή Φρανκφούρτη εκτός. Η Χάγκεν είναι σε πολύ καλό φεγγάρι άλλα η Λούντβι με την άμυνα μπορεί πιστεύω να κρατηθεί κοντά στο σκορ και να διεκδικήσει μία νίκη – βόμβα. Επειδή η Χάγκεν είναι ομάδα «όσα φάμε και όσα βάλουμε» το όριο βρίσκεται στους 175,5 πόντους. Εγώ έχω επιλέξει το under καθώς δεν βλέπω να φτάνουν οι ομάδες τους 170π. αν ο Πάτρικ στήσει την ομάδα όπως το έχω σχέδιο στο μυαλό μου. Συνεπώς +8,5 Λούντβι και under. Προσοχή στην Μπάμπεργκ που βάσει αριθμών δεν έχει λογική το +8,5 της Ουλμ στον ΟΠΑΠ. Στην ουσία ο μπουκ μας ωθεί να παίξουμε «χοντρά» το διπλό. Δεν θα πάρω. Ή δεν το ακομπάμε ή παίζουμε άσσο. Πιθανή και η νίκη της Μιτελντόϊτσερ απέναντι στην Τρίερ και την βάζουμε κάπου. Τα υπόλοιπα που μένουν είναι no bet.


ΣΥΝΟΨΗ


ΤΣΣΚΑ (-10,5)

ΕΦΕΣ (+7,5)

ΟΣΦΠ-ΕΦΕΣ  UNDER  149,5

ΠΑΡΙ ΝΙΚΗ  1,55-1,60

ΜΠΕΪΡΟΥΘ (+10,5)  ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ

ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ (+8,5)

ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ (-6,5)  ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ

ΜΙΤΕΛΝΤΟΪΤΣΕΡ ΝΙΚΗ   1,55

ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ  ΝΙΚΗ  1,30-1,35

ΧΑΓΚΕΝ- ΛΟΥΝΤΒΙ  UNDER   175,5


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


715. ΜΙΤΕΛΝΤΟΪΤΣΕΡ- ΤΡΙΕΡ (+2,5)     1

716. ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ – ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ  (+8,5)   2

717. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΕΦΕΣ (+7,5)  2


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ- ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ  UNDER  175,5π.ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΕΦΕΣ  2  ΜΕ 7,5π. ΥΠΕΡ ΕΦΕΣ



**ΕΞΤΡΑΔΑΚΙ



ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ- ΟΥΛΜ   1  ΝΙΚΗ  ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ

ΜΙΤΕΛΝΤΟΪΤΣΕΡ- ΤΡΙΕΡ   1  ΝΙΚΗ  ΜΙΤΕΛ

ΠΑΡΙ- ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ  1  ΝΙΚΗ ΠΑΡΙ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου