Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Η ώρα της κρίσης έφτασε (Ανάλυση- Προτάσεις Ευρωλίγκα)



Πέρασε εύκολα χθες η Ντόρτμουντ άλλα δεν πληρωθήκαμε ελέω Ατλάντα που ηττήθηκε με 15π. μέσα στην Ιντιάνα. Σήμερα όλα τα φώτα σαφέστατα είναι στην Βαρκελώνη όπου η τοπική ομάδα και ο Παναθηναϊκός παίζουν την ύπαρξη τους στο final 4 του Λονδίνου. Εκτός από αυτό έχουμε και παιχνίδια από άλλες λίγκες. Επιγραμματικά θα πούμε μία κουβέντα.

Στην Βαρκελώνη λοιπόν πάνοπλες οι δύο ομάδες (πλην του Μάϊκλ που δεν υπολογίζεται έτσι κι αλλιώς) θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση. Μέχρι στιγμής είχαμε 4 στα 4 under (και μάλιστα χωρίς κόπο) ενώ πλην του τελευταίου παιχνιδιού τα άλλα τρία κρίθηκαν κυριολεκτικά στην λεπτομέρεια. Το +6,5 του Παναθηναϊκού με αυτά τα δεδομένα μοιάζει μία πολύ καλή επιλογή. Δεν ξέρω όμως. Το φοβάμαι. Η Μπαρτσελόνα απόδειξε με την εμφάνιση της στο τέταρτο ματς πως έχει τα φόντα να χτυπήσει και από την ρακέτα με αξιώσεις ενώ αν είναι άστοχος από το τρίποντο ο Παναθηναϊκός τώρα θα έχουμε πολλά με λίγα. Κακά τα ψέματα το δίδυμο Τόμιτς- Λόρμπεκ είναι πολύ ποιοτικό και στην μέρα του «καθαρίζει». Δεν θα κάνω παιχνίδι με χάντικαπ πάντως. Κρατώ απλή νίκη για Μπαρτσελόνα μόνο και μόνο για να κλείσω την δυάδα ευρωλίγκας μου ενώ under δεν παίζω. Αξίζουν τα ειδικά στοιχήματα ΟΠΑΠ όπου παραδοσιακά παίζουμε τις 2 ανατροπές 1ημ/2τελ και 2ημ/1τελ. Δεν χρειάζεται να πω πως βάζουμε λίγα πάντα και στην παράταση σε τόσο οριακά παιχνίδια. Όσοι έχετε την δυνατότητα του live πιστεύω πως τόσο σήμερα όσο και αύριο αξίζει πολύ.

 Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός επίσης παίζει έναν σούπερ τελικό με την Εφές και φυσικά το γήπεδο θα είναι κατάμεστο καθώς έγινε sold out από νωρίς. Λογικά έτοιμος και ο Χάϊνς που αδιαθέτησε. Σταθερά εκτός ο Βούγιασιτς λόγω πειθαρχικού παραπτώματος!!! Μεταξύ μας για την Εφές στα θετικά συγκαταλέγεται η απουσία του σλοβένου καθώς δεν πρόσφερε τίποτα στα 4 ματς της συγκεκριμένης σειράς και περισσότερο χαλούσε είτε τον ρυθμό είτε κάποιο καλό σερί πόντων  που πήγαινε να δημιουργηθεί.  Στα στοιχηματικά τώρα. Περιμένω άμυνες καλές οπότε 144,5 στον ΟΠΑΠ ή 145,5 διαδικτυακά που βρίσκω. Στο χάντικαπ πάω ζεστά με το +6,5 των τούρκων. Ο Ολυμπιακός έκανε τον περίπατο του στο δεύτερο παιχνίδι. Δεύτερο περίπατο δεν κάνει για μένα. Και οι άλλοι άλλωστε τελικό παίζουν και χρωστούν ένα καλό παιχνίδι στο ΣΕΦ (καθώς και στο πρώτο της σειράς δεν ήταν όπως θα έπρεπε). Για τα ημίχρονα/ τελικά και την παράταση ισχύει ότι και στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό. Επίσης καλό το live.

Πάμε τώρα σε σκόρπιες σκέψεις. Λοιπόν. Ο ΟΠΑΠ μας δίνει νίκες για πρώτη φορά φέτος.  1,30 η Μπαρτσελόνα και 1,30 ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός θα φορτωθεί σα «γαϊδούρι» επειδή παίζει εντός, επειδή θα έχει κόσμο, επειδή άδικα έχασε στο τέταρτο ματς, έχει χίλια επειδή. Οπότε λόγω φιλοσοφίας που έχω δεν παίζω ποτέ απλή νίκη Ολυμπιακού και συνήθως (λόγω εμπειρίας το γράφω) σε τέτοιες περιπτώσεις (πάντα για ΟΠΑΠ μιλώ) αυτό που σπάει σε διπλό ή παράταση είναι το public bet που παίζουν όλοι. Ο ΟΠΑΠ δεν θα μπορούσε να βγάζει νίκες σε κάθε ματς στην ευρωλίγκα; Θα μπορούσε. Και μόνο που αποφάσισε να το κάνει τώρα, στους «τελικούς» κάτι σημαίνει. Σε κάτι τέτοια ο ΟΠΑΠ μόνο χαζός δεν είναι. Τουναντίον. Δείχνει τον δρόμο. Εν τέλει μία νίκη περνά για μένα στο σετάκι. Πάω με το σενάριο να κερδίσει η Μπαρτσελόνα και να χάσει ο Ολυμπιακός. Έτσι κι αλλιώς με αυτά τα αποτελέσματα πληρώνουν αδρά και 3 μακροχρόνια στοιχήματα που έδωσε πριν ξεκινήσουν τα νοκ άουτ. Έχω δει όλα τα ματς των πλέι οφ και απόλυτα συνειδητά κοντράρω ανοιχτά τον πρωταθλητή Ευρώπης. Αν δικαιωθώ ή όχι θα φανεί Παρασκευή βράδυ.

Από τα υπόλοιπα σημερινά και αυριανά ξεχωρίζουν τα final 4 σε αδριατική λίγκα και eurochallenge. Δεν μου άρεσε πάντως κάτι οπότε και απέχω. Ίσως ασχοληθούμε με τους τελικούς. Απλά ενημερώνω πως στην αδριατική οικοδέσποινα είναι η Ιγκόκεα και στο eurochallenge η Καρσίγιακα. Τίποτα ουσίας από Εσθονία, Λιθουανία, Τουρκία, Αυστρία, Λετονία, Ρωσία. Θα κοιτάξω αύριο με περισσότερη περισυλλογή Γαλλία, Ουκρανία και Τσεχία. Συνεπώς πάμε με ευρωλίγκα και ο Θεός βοηθός!!!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ (παίζεται και ΟΠΑΠ)


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ   1   ΝΙΚΗ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΕΦΕΣ   2  ΜΕ 6,5π. ΥΠΕΡ ΕΦΕΣ


ΠΡΟΤΑΣΗ UNDER/OVER


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ   OVER  137,5π. ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΕΦΕΣ     UNDER   144,5π. (145,5 ΙΝ) ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

**BOMBA  NIKH ΕΦΕΣ (μέχρι 3,50)


ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΟΠΑΠ


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ       1ΗΜ/2ΤΕΛ  7,25 (η κάλυψη μας)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ     2ΗΜ/1ΤΕΛ    5,50

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΕΦΕΣ       1ΗΜ/2ΤΕΛ    7,25

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΕΦΕΣ       2ΗΜ/1 ΤΕΛ  5,50    (η κάλυψη μας)


**ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΕΝΝΟΟΥΝΤΑΙ 



ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΟΠΑΠ   ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ   ΤΟΜΙΤΣ    4,50


ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΕΦΕΣ   ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ  10,00 //  ΣΑΒΑΝΟΒΙΤΣ  11,00   ΙΣΟΠΟΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου