Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Χωρίς περιθώρια λάθους η Μπαρτσελόνα (Αναλύσεις- Σύνοψη- Προτάσεις Ευρωλίγκα)




Πληρώθηκαν χθες όσοι εμπιστεύθηκαν την μία και μοναδική μας πρόταση. Συγκεκριμένα η Εφές κέρδισε εύκολα τον Ολυμπιακό καθώς επιτέλους έπαιξε σαν Εφες ενώ πέρασε και το πονηρό χάντικαπ της Μπέϊρουθ εύκολα επίσης καθώς οι βαυαροί στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν το «τέλειο» παιχνίδι απέναντι σε μία χοτ Όλντενμπουργκ. Με την νίκη αυτή η Μπέϊρουθ (που ήταν εκτός προγράμματος) βάζει κυριολεκτικά φωτιά στην μάχη της παραμονής καθώς βάσει προγράμματος αυτό που έγραψα την Δευτέρα για την Τρίερ φαίνεται να πλησιάζει. Οι τελευταίες δύο αγωνιστικές αναμένονται «καυτές». Στα στοιχηματικά μας, σήμερα θα πούμε δύο λόγια εκ νέου για τα τρία παιχνίδια στην ευρωλίγκα άλλα θα δώσουμε και μία εκτίμηση για την Αυστρία.

Στο ΟΑΚΑ σήμερα ο Παναθηναϊκός θέλει να τελειώσει την σειρά και να «καπαρώσει» την θέση στο Λονδίνο άλλα και η Μπαρτσελόνα θέλει να συνεχίσει να ελπίζει κάνοντας το 2-2 οπότε και στον πέμπτο τελικό στην Βαρκελώνη να κάνει το δικό της come back. Τα τρία προηγούμενα παιχνίδια κρίθηκαν εκνευριστικά στις λεπτομέρειες. Στο πρώτο κέρδισε η Μπαρτσελόνα στην παράταση ένα παιχνίδι όπου περισσότερο δίκαιο ήταν να το κέρδιζε η ελληνική ομάδα. Το δεύτερο κρίθηκε με τρίποντο του Διαμαντίδη στην εκπνοή πάνω σε άμυνα σε μία λάθος τακτική της Μπαρτσελόνα που λειτούργησε εντελώς ερασιτεχνικά  σε μία τόσο κρίσιμη στιγμή. Στο τρίτο παιχνίδι παρόλο που ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πολύ καλά, στο δεύτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα ισορρόπησε και μπορούσε να κερδίσει αν 1) ήταν πιο σοβαρή 2) δεν είχε τόσο τύχη ο Παναθηναϊκός. Και εξηγώ. 

Άντε για το τρίποντο στο δεύτερο ματς του Διαμαντίδη λες « παιχταράς ηγέτης καρυδάτος μεγάλο σουτ». Οκ. Άλλα το δεύτερο προχθές με ταμπλό είναι ΚΑΙ τύχη. Δεν το συζητώ καν. Τι παίζουμε τώρα. Καταρχήν με όριο πόντων 137,5 θα επιλέξω ανοιχτά και με σθένος το over. 3 στα 3 under παραπάει και στην τελική ο Πασκουάλ πρέπει επιτέλους να ανεβάσει και το σκορ της ομάδας του αν θέλει να κερδίσει. Επί 3 συνεχόμενα παιχνίδια ο «Άρτζι» του κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Αν καταφέρει εκ νέου να μην βρίσκει λύσεις τότε μάλλον χάνει εκτός αν είναι αυτή την φορά τυχερή η Μπαρτσελόνα στο τέλος. Από εκεί και πέρα βάζω λίγα και στο over 68,5 πόντους Μπαρτσελόνα. Σε σημείο πάω (όπως και πολλοί φαντάζομαι) με το +1,5 των καταλανών και νίκη Μπαρτσελόνα για λίγο μεγαλύτερη απόδοση καθώς δεν πιστεύω 1) σε τρίτη σερί ήττα της Μπαρτσελόνα 2) σε τόσο εντυπωσιακή τύχη του Παναθηναϊκού εκ νέου αν φτάνουμε στο φινάλε και όλα είναι οριακά.

Στην Πόλη το παιχνίδι είναι γρίφος πλέον. Η Εφές με την δύναμη της έδρας αν είναι σοβαρή κάνει το 2 στα 2 και πάμε για σούπερ τελικό στο ΣΕΦ. Δεν είμαι τόσο ζεστός πάντως όσο ήμουν χθες για τον άσσο. Ειδικά με +3,5 χάντικαπ υπέρ Ολυμπιακού δεν θέλω να πολυμπλέξω  καθώς ίσως κερδίσει η Εφές πάλι άλλα σε θριλεράκι όπως αυτά που έχουμε στα Παναθηναϊκός- Μπαρτσελόνα. Επίσης δεν ακουμπάω και σύνολο πόντων γιατί από την μία σίγουρα περιμένω καλύτερη άμυνα από τον Ολυμπιακό άλλα από την άλλη δεν ξεχνώ ποτέ πως η Εφές πάντα εντός έδρας βρίσκει περισσότερες λύσεις στο σκορ καθώς παίζει με ψυχολογία νικητή. Επομένως μόνο νίκη Εφές και φτάνει.

Στην Βιτόρια τέλος είδαμε χθες το πάρτι της Κάχα με τα τρίποντα. Τους «μούδιασαν» τους ρώσους άλλα δεν θα είναι κάθε φορά έτσι. Το τρίποντο άλλοτε μπαίνει και κάνεις περίπατο και άλλοτε όχι και χάνεις εύκολα. Δεν μπορεί να παίξει ορθόδοξα και στα ίσια η Κάχα την ΤΣΣΚΑ. Αν δεν της βγει το τρίποντο από την αρχή και δεδομένου πως τον Λάμπε τον «φρουρούν» πάντα καλά οι ρώσοι τότε ίσως έχουμε και διπλό με -5,5. Δεν θα ακουμπήσω όμως, ούτε νίκη ΤΣΣΚΑ θα παίξω με την λογική πως έχασε ένα ματς άρα τώρα ως ανώτερη ποιοτικά κερδίζει. Μόνο το under με συγκινεί καθώς θεωρώ δύσκολο ο Μεσίνα να επιτρέψει πάλι τέτοιο «βομβαρδισμό από τα 6,75 επομένως πάμε περίπου για 70-75 πόντους να βάλει η Κάχα και έχουμε αέρα να βάλει και η ΤΣΣΚΑ (αν υποθέσουμε ότι καθαρίζει την πρόκριση) περίπου άλλους 10-15. Συνεπώς under 154,5 η επιλογή μου.

Από την Αυστρία μία γνώμη. Μου αρέσει το +4,5 της Γουέλς απέναντι στην Βιέννη και η νίκη της Γκμούντεν απέναντι στην Ομπερβάρτ (1,60 περίπου).

Τέλος αύριο έχουμε έναρξη και στο final 4 της βαλκανικής λίγκας. Οικοδέσποινα η Ρίλσκι από την Βουλγαρία. Θα μας απασχολήσει μόνο το Ρίλσκι- Λέφσκι. Οι εταιρίες δίνουν ελαφρύ φαβορί την Λέφσκι ως όντως καλύτερη ομάδα που είναι σαν ρόστερ  και το αντισταθμίζουν με την έδρα της Ρίλσκι σε ένα χάντικαπ +1,5 ή +2,5 υπέρ της Ρίλσκι. Μέχρι τώρα στα μεταξύ τους, ξεκίνησε για το πρωτάθλημα η Ρίλσκι με ένα 2 στα 2, μετά για το πρωτάθλημα η Λέφσκι έκανε μία εύκολη νίκη εντός, μετά στο ουδέτερο της Βάρνα για το κύπελλο είχαμε δύσκολη νίκη για την Λέφσκι στα ημιτελικά ενώ στο best six των ομίλων της βαλκανικής μέχρι πρότινος είχαμε ένα 2 στα 2 για την Λέφσκι (εντός- εκτός) και σχετικά άνετα θα έλεγα. Εν ολίγοις οι ομάδες είναι γνώριμες όσο δεν πάει. Στα μάτια μου αυτό το 1,75 περίπου της Λέφσκι που κυκλοφορεί μου μοιάζει τυράκι ολκής. Θα ρισκάρω με την νίκη της Ρίλσκι και ότι βγει. 

ΣΥΝΟΨΗ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (+1,5)
ΠΑΟ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  OVER  137,5
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ OVER 68,5 (ειδικό)
ΕΦΕΣ ΝΙΚΗ  1,60
ΚΑΧΑ- ΤΣΣΚΑ  UNDER  154,5
ΡΙΛΣΚΙ   ΝΙΚΗ  2,00-2,05
ΓΟΥΕΛΣ (+4,5)
ΓΚΜΟΥΝΤΕΝ  ΝΙΚΗ  1,60


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ

727. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (+1,5)   2
728. ΕΦΕΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (+3,5)     1    (θα προτιμούσα απλή νίκη εδώ άλλα δεν έχω επιλογή)
729. ΚΑΧΑ- ΤΣΣΚΑ   UNDER   154,5π. ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ  ΠΕΜΠΤΗΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  2  ΜΕ  1,5π. ΥΠΕΡ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΕΦΕΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  1   ΝΙΚΗ ΕΦΕΣ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΚΑΧΑ- ΤΣΣΚΑ   UNDER   155,5π. ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ
ΡΙΛΣΚΙ- ΛΕΦΣΚΙ  1   ΜΕ 2,5π. ΥΠΕΡ ΡΙΛΣΚΙ (και με +1,5 πάλι άσσο παίζουμε)


*** ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΟΠΑΠ  ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ 1ΗΜ/ 2TΕΛ ΚΑΙ  2ΗΜ/ 1ΤΕΛ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΝΩ ΠΑΝΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΩΣ FUN BET


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου