Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Η Βεστφαλία φλέγεται...




Πληρώθηκαν χθες όσοι εμπιστεύθηκαν την πρόταση μας από την Τσεχία. Συγκεκριμένα η Οστράβα έκανε έναν υγιεινό περίπατο ενώ λίγο αργότερα και η Παρντούμπιτσε κέρδισε με καλή εμφάνιση στο β΄ημίχρονο την Ντέτσιν. Πέρασε και το πονηρό χάντικαπ της Τσβόλε από την Ολλανδία για το οποίο αναφερθήκαμε σχετικά. Σήμερα η μέρα επίσης δεν είναι για πολλά. Πάμε να δούμε τι έχουμε.

Πλήρη αγωνιστική στην Τουρκία όπου Εφές και Καρσίγιακα δεν παίζουν λόγω Ευρώπης οπότε «κουτσουρεμένη» αγωνιστική και το ντέρμπυ ανάμεσα σε Γαλατά και Μπάνβιτ είναι αύριο. Συνεπώς no bet η Τουρκία.

Μπερδεμένο το Λιέτουβος – Πριενάϊ στην Λιθουανία με 12,5 για τους φιλοξενούμενους.

Αφήνουμε και την Τσεχία στην άκρη.

Πρεμιέρα στην Ουγγαρία στα πλέι οφ όπου τα «θηρία» είναι πολύ ανώτερα και λογικά Ατομερόμου, Σζολνόκι και Φέχερβαρ πάνε για περίπατο. Σωστά δοσμένο στο -5,5 στα χάντικαπ ο άσσος της Καποσβάρι. Προς άσσο μεν άλλα πολύ πολύ λίγα.

Στην Γερμανία η Τριέρ μετά το σπουδαίο διπλό σωτηρίας στην Φρανκφούρτη ίσως πάει για τουρισμό στο Βερολίνο οπότε άσσο Άλμπα με -11,5 ή τίποτα. Και η Άλμπα άνετη είναι πάντως οπότε δεν βάζουμε πολλά στον άσσο.

Τέλος από το ΝΒΑ κάνω raise στην Ατλάντα στο +10,5 που πληρώνει 1,50 και το κρατάω στην πρόταση μου.

Συμπληρώνω την δυάδα με ποδόσφαιρο καθώς δεν έχω άλλες μπασκετικές επιλογές. Μου αρέσει πολύ η Ντόρτμουντ σε dnb. Δηλαδή θέλουμε νίκη Ντόρτμουντ άλλα στην ισοπαλία δεν χάνουμε. Απλά ακυρώνεται ο αγώνας μας και είναι σαν να μην τον παίξαμε ποτέ.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΪΣΕΡΣ- ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ   2   ΜΕ  10.5π. ΥΠΕΡ ΑΤΛΑΝΤΑ

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ- ΡΕΑΛ    1   DNB


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου