Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Ευρωλίγκα πράξη δεύτερη !!! UPDATE



Πλήρωσε χθες το εξτραδάκι μας μία πολύ καλή απόδοση καθώς είχαμε τριάδα νικών. Συγκεκριμένα η Μπάμπεργκ (στο πονηρό σημείο που επισημάναμε) έκανε περίπατο με την Ουλμ, η Παρί για το κύπελλο κέρδισε την Βιλερμπάν ενώ και η Μιτελντόϊτσερ για την Μπουντεσλίγκα κέρδισε την Τρίερ στο κομβικό παιχνίδι για την ουρά της βαθμολογίας. Στην πρόταση ΟΠΑΠ πήραμε Μίτελ και Εφές άλλα χάσαμε την Λούντβι για ένα καλάθι. Στην πρόταση ίντερνετ πάλι από τον ίδιο αγώνα χάθηκε το under καθώς οι δύο ομάδες δεν έπαιξαν άμυνα όπως περίμενα (ειδικά η Λούντβι). Σήμερα η μέρα είναι περισσότερο ξεκούρασης εν’ όψει του πολύ γεμάτου Σαββατοκύριακου που μας έρχεται με τις ευρωπαϊκές λίγκες να φτάνουν στο φινάλε τους και το ενδιαφέρον φυσικά είναι στον μέγιστο βαθμό. Έχουμε όμως τα δεύτερα παιχνίδια για την ευρωλίγκα και με αυτά θα ασχοληθούμε.

Γενικά όλοι έχετε μία εικόνα πλέον των ζευγαριών. Στα 4 πρώτα παιχνίδια κέρδισαν οι γηπεδούχοι και οι πολύ χαμηλές τους νίκες πέρασαν όλες χωρίς να έχουμε κάποιο «σπάσιμο». Εμείς σημείο δεν χάσαμε καθώς τόσο το +7,5 του Παναθηναϊκού και της Εφές όσο και το -10,5 της ΤΣΣΚΑ μας δικαίωσαν που τα εμπιστευθήκαμε. Τώρα όμως θέλει προσοχή καθώς τα δεύτερα παιχνίδια στην ίδια έδρα πάντα είναι δίκοπο μαχαίρι στην κυριολεξία.

Στην Βαρκελώνη ο Παναθηναϊκός λογικά θα προσπαθήσει εκ νέου για το break. Το θέμα είναι όμως ότι και η Μπαρτσελόνα θα είναι πιο «διαβασμένη» τώρα και για μένα εξαρχής,  όταν έγραφα τα ειδικά στοιχήματα την Δευτέρα,  η μεγάλη ευκαιρία ήταν το πρώτο παιχνίδι για την ελληνική ομάδα και όχι το δεύτερο (ανέλυσα τον λόγο στο άρθρο της Τρίτης). Έχουμε λοιπόν ένα Παναθηναϊκό που έχει «λυσσάξει» με την διαιτησία σε σημείο να καταντά κουραστικός και τα καθαρά αγωνιστικά να μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Κάπου εδώ έρχεται και το δίκοπο μαχαίρι με το χάντικαπ +6,5 υπέρ του. Θα παίξουν ακόμα πιο παθιασμένα οι παίχτες για την νίκη καθώς πείσμωσαν από την εξέλιξη του πρώτου αγώνα και την ήττα ή μήπως σε εκείνο το παιχνίδι έπιασαν το «ταβάνι» τους και η Μπαρτσελόνα τώρα θα έχει ευκολότερο έργο εφ’ όσον είναι σοβαρή και υποψιασμένη;  Ειλικρινά είναι πολύ μπερδεμένο παιχνίδι και πολύ έξυπνα δοσμένο στα χάντικαπ καθώς αυτός που βλέπει πάλι θρίλερ παίζει ευχάριστα διπλό άλλα και αυτός που βλέπει άνετη επικράτηση της Μπαρτσελόνα παίζει πολύ ζεστά άσσο με -6,5. Εγώ θα απέχω. Για την περιέργεια μου και μόνο θα παίξω μόνο το over 142,5.

Στην Μόσχα η ΤΣΣΚΑ εκ νέου δίνεται με ένα χάντικαπ περίπου ίδιο με το χθεσινό (10,5 δηλαδή). Η Κάχα δεν δείχνει να  έχει την δυνατότητα να απειλήσει άλλα και με το συγκεκριμένο χάντικαπ δεν θα ήθελα να μπλέξω καθώς στο πρώτο παιχνίδι η ΤΣΣΚΑ έκανε ότι ήθελε με τον ρυθμό στην αναμέτρηση και στο τέλος με την χαλάρωση της είδαμε πως από έναν εύκολο άσσο στα χάντικαπ λίγο έλλειψε να έρθει ένα απρόσμενο διπλό. Ίσως αξίζουν περισσότερο τα ειδικά στοιχήματα παιχτών εδώ που αν κάτι είναι πραγματικά αξιόλογο θα δοθεί με update αύριο.

Στο ΣΕΦ με σούπερ Πρίντεζη χθες ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 άλλα όπως είδατε η αναμέτρηση είχε αυξομειώσεις στο σκορ ενώ για τον Ολυμπιακό πάντα σε κάθε μέρα μέχρι τώρα βρίσκεται ένας παίχτης που παίζει πολύ παραπάνω από αυτά που  προσφέρει ως συνήθως. Χθες ο «Πρι» άλλες φορές ο Χάϊνς, άλλες ο Παπανικολάου κτλ. Η Εφές δεν μου πολυάρεσε άλλα περίμενα ένα τόσο αμυντικό παιχνίδι. Το έγραψα άλλωστε και στην χθεσινή ανάλυση του παιχνιδιού άλλα και στην σύνοψη των σημείων. Δεν ξέρω αν θα έχουμε και αύριο ένα τόσο «σφιχτό» παιχνίδι. Αίσθηση μου είναι πάντως πως δύσκολα θα γίνει το 2-0 για την ελληνική ομάδα. Πάω ανοιχτά επομένως με καθαρή νίκη Εφές στο 3,60+ και φυσικά εκ νέου επιλέγω το χάντικαπ της στο  +6,5 καθώς όπως προείπα εγώ βλέπω μέχρι και νίκη των τούρκων αύριο. Δεν χρειάζεται να μπω σε αναλύσεις «επί χάρτου» για τον τρόπο παιχνιδιού. Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να μην με πείθει εντός έδρας (σε σχέση με άλλες χρονιές πάντα) και στατιστικά να το δούμε δεν θα έχει κάθε φορά έναν παίχτη σωτήρα…

Στην Μαδρίτη τέλος χθες η Ρεάλ έκανε έναν υγιεινό περίπατο. Πολύ πιθανόν να τον κάνει και αύριο άλλα μπορεί και όχι. Συνήθως ο Μπλατ αντιδρά καλά μετά από διασυρμούς άλλα δεν θα έπαιζα τόσο ευχάριστα το διπλό καθώς υπάρχει ποιοτική διαφορά στα ρόστερ και η σοβαρή Ρεάλ μπορεί αν θέλει και το -7,5. Το παιχνίδι εν ολίγοις μοιάζει στο χάντικαπ δίκοπο- καρμπόν με το Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός οπότε ότι και να διαλέξετε δεν υπάρχει λογική «λάθους παιξίματος». Προσωπικά θα πάω με το χάντικαπ της Μακάμπι άλλα όχι φανατικά.

ΣΥΝΟΨΗ


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  OVER 142,5   ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ

ΕΦΕΣ (+6,5)

ΕΦΕΣ  ΝΙΚΗ  3,60+

ΜΑΚΑΜΠΙ (+7,5)  ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ

UPDATE ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ / ΟΠΑΠ ΚΟΙΝΗ   12/04    12.40

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΕΦΕΣ   2   ΜΕ 7,5π. ΥΠΕΡ ΕΦΕΣ
ΡΕΑΛ- ΜΑΚΑΜΠΙ OVER 148,5π. ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ


*** Τυχόν ειδικά και πρόταση Παρασκευής αν υπάρξει θα δοθεί με update. Για Παρασκευή το ένα σημείο είναι η ΕΦΕΣ πάντως στο χάντικαπ.

2 σχόλια:

  1. ΕΝΩ ΠΑΝΩ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΒΕΡ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΤΩ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΕΡ ΤΟΥ,ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΟΒΕΡ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙΣ. ΘΩΜΑΣ ΛΑΡΙΣΑ
    Υ.Γ.ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το είχα δει και εγώ και το διόρθωσα. Να σαι καλά για τα καλά σου λόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή