Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Θα ισχύσει ο νόμος του Ιπεχτσί; (Πρόταση Τετάρτης)




Ματώσαμε χθες με την ευρωλίγκα. Ειδικά στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού όλα κρέμονταν από μία κλωστή οπότε θέλει και πολύ τύχη για να πάρεις ένα τέτοιο σημείο. Τύχη που δεν είχαμε χθες. Αντίθετα την Μακάμπι την χάσαμε εύκολα και δίκαια καθώς στο β’ ημίχρονο η Ρεάλ ήταν εμφανώς ανώτερη σε όλες τις γραμμές. Σήμερα έχουμε τα άλλα δύο παιχνίδια. Την ανάλυση μου και τα ειδικά στοιχήματα στον ΟΠΑΠ μπορείτε να την δείτε στο χθεσινό άρθρο. Απλά θα προσθέσω σήμερα ότι επιπλέον βλέπω.

Καταρχήν έχουν «σπάσει» οι νόμοι της στατιστικής στα σύνολα πόντων. 3 στα 3 under στο Παναθηναϊκός- Μπαρτσελόνα. Το ίδιο και στο παιχνίδι της Μακάμπι που τελείωσε όμως  η σειρά  καθώς η Ρεάλ «σκούπισε». Θα έχουμε 3 στα 3 under και στο Εφες- Ολυμπιακός; Πλέον σηκών τα χέρια ψηλά άλλα και πάλι επειδή είμαι πεισματάρης θα ικανοποιήσω την περιέργεια μου ποντάροντας στο over  142,5.

Από εκεί και πέρα. Κρατάμε νίκη Εφές και με -2,5 στον ΟΠΑΠ όπως είπα και χθες. Αφήνουμε ήσυχο το παιχνίδι της Κάχα με το χάντικαπ. Νίκη ΤΣΣΚΑ δεν παίζω σε αυτή την απόδοση ποτέ. Και ας έρθει.

Στα υπόλοιπα τώρα. Από την Γερμανία έχουμε 3 εξ’ αναβολής παιχνίδια. Μόνο το πονηρό χάντικαπ της Μπέϊρουθ αξίζει πάντως. Θυμίζει πολύ βάσει αριθμών άλλα σημεία που την προηγούμενη εβδομάδα μας πλήρωσαν αδρά. Προσοχή στην Μπάμπεργκ που άρχισε να συνέρχεται και να κάνει περιπάτους οπότε αυτό το +14,5 της Άρτλαντ δεν είναι και τόσο μεγάλο όσο δείχνει. Δεν ακουμπάμε την Άλμπα που είδαμε πως κέρδισε με την ψυχή στο στόμα την Μιτελντόϊτσερ το Σάββατο και γενικά η Άλμπα χάνει εύκολα διαφορές και έχει ακόμα νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι της προφανώς συνέπεια της κούρασης και από την ευρωλίγκα που έπαιζε μέχρι πρότινος.

Επομένως τι κρατάμε. Λίγο over στο Εφές- Ολυμπιακός και νίκη Εφές. Και κάνουμε δυάδα με το +6,5 της Μπέϊρουθ. Η δυάδα μπορεί να παιχτεί και στον ΟΠΑΠ απλά εκεί θα θέλουμε η Εφές να κερδίσει από 3π. πόντους και πάνω. 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΕΦΕΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  1  ΝΙΚΗ   ΕΦΕΣ

ΜΠΕΪΡΟΥΘ- ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ  1  ΜΕ  6,5π. ΥΠΕΡ ΜΠΕΪΡΟΥΘ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου