Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Έχασες; Έπεσες! (Αναλύση- Πρόταση Δευτέρας)




Πληρώθηκαν χθες όσοι εμπιστεύθηκαν την πρόταση διαδικτύου μας. Συγκεκριμένα η Βενέτσια έχασε οριακά όπως περίμενα ενώ κέρδισε και η Ρόμα την Μπρίντιζι. Πέρασε και το εξτραδάκι μας με το χάντικαπ της Βανόλι. Στον ΟΠΑΠ είχαμε την Ρόμα με χάντικαπ και δεν πληρωθήκαμε στις λεπτομέρειες. Το Σάββατο φάγαμε μεγάλη νίλα με την Καβάλα άλλα και την Μιτελντόϊτσερ. Στον ΟΠΑΠ άδικα πάντως δεν πληρωθήκαμε καθώς είχαμε πάρει από νωρίς την Μπάμπεργκ, πήραμε πανεύκολα την Μπραουνσβάϊγκ και περιμέναμε να τελειώσει η Λούντβιγκσπμπουργκ με την Μπάγερν. Στο 68-72 και ενώ όλα έχουν κριθεί για τον νικητή της αναμέτρησης καθώς έμεναν μόνο 5’’ και είχε επαναφορά η Μπάγερν είχαμε ένα αχρείαστο φάουλ από μέρους των γηπεδούχων που το μόνο που πρόσφερε ήταν 2 εύστοχες βολές και 2 πόντους για την Μπάγερν και νίκη με +6. Το Σάββατο ανέβασα πίεση. Τρελαίνομαι όταν χάνω έτσι σημεία. Τζάμπα και βαρεσέ. Εν τέλει αυτά είναι παρελθόν οπότε και πάμε στα σημερινά.

Ελάχιστα πράγματα. Στην Γαλλία τελικός παραμονής άλλα με την πλάτη στον τοίχο είναι μόνο η Ποϊτιερ που αν χάσει πέφτει από σήμερα. Με την νίκη της Μπουλαζάκ το Σάββατο πάντως «έσφιξε» πλέον και η Νανσί περισσότερο καθώς σε πιθανή ισοβαθμία των δύο υπερτερεί η Μπουλαζάκ. Σε τριπλή ισοβαθμία τέλος σώνεται η Μπουλαζάκ και πέφτουν παρέα Νανσί και Ποϊτιέρ. Η βαθμολογία τώρα. 10 νίκες Νανσί, 9 Μπουλαζάκ και 8 Ποϊτιερ. Με το σημερινό Ποϊτιερ- Νανσί κλείνει η 28η ημέρα και μένουν μετά 2 στροφές για το φινάλε. Η Νανσί κέρδισε στο πρώτο ματς με +6 οπότε στην χειρότερη θέλει να χάσει μέχρι 5 πόντους για να έχει τουλάχιστον την ισοβαθμία με την Ποϊτιερ (αφού όπως είπα χάνει σε αυτή με την Μπουλαζάκ). Η Νανσί που είναι ιστορική ομάδα και μόνο έδρας (2-11 χειρότερη ομάδας εκτός έδρας φέτος) έχει μετά Ροάν εκτός και Λε Μαν εντός. Αν θέλει νίκη τελευταία αγωνιστική η Νανσί εντός με την Λε Μαν για να σωθεί την παίρνει για πολλούς λόγους. Είναι μέγεθος, Έχει έδρα.  Συνεπώς 11 νίκες ταβάνι. 

Η Μπουλαζάκ φιλοξενεί εκ νέου εντός την αδιάφορη Λιμόζ και η λογική λέει ότι την κερδίζει. Βέβαια Γαλλία είσαι. Η Μπουλαζάκ δεν έχει ούτε το ειδικό βάρος της Νανσί άλλα ούτε και την έδρα της άλλα ας υποθέσουμε ότι κερδίζει. Τελευταία αγωνιστική στην Χάβρη μπορεί εκ νέου την νίκη καθώς η Χάβρη ήδη άρχισε να αποδεσμεύει τους αμερικανούς της μιας και η χρονιά τελείωσε για αυτή το Σάββατο όπου νίκησε την Ροάν και σώθηκε άνετα. Η Χάβρη φέτος έχει καλή έδρα άλλα τελευταία αγωνιστική με τις ελλείψεις πλέον η Μπουλαζάκ το παίρνει αν χρειάζεται. Επομένως κομβικό και πιο επικίνδυνο το Μπουλαζάκ- Λιμόζ  (και λόγω βαρύτητας Λιμόζ) παρά το επόμενο στην Χάβρη. Αν χάσει σήμερα η Νανσί και χάσει εκ νέου και στην Ροάν (πολύ πιθανό 80%)  και η Μπουλαζάκ κάνει το 2 στα 2 έχει σωθεί η Μπουλαζάκ. 

Η Ποϊτιερ είπαμε αν χάσει σήμερα έχει πέσει αυτόματα καθώς η Νανσί θα έχει πλέον 11 νίκες και η Ποϊτιερ 8 ενώ θα απομένουν 2 ματς.

Στο δια ταύτα για να μην σας κουράζω άλλο. Τελικός και για τους δύο όπως έγραψα παραπάνω άλλα χωρίς αύριο μόνο για την Ποϊτιερ. Θεωρητικά η Νανσί ακόμα και με ήττα κρατά την τύχη στα χέρια της. Δεν φορτώνουμε τον άσσο πάντως γιατί 1) είναι Γαλλία 2) η Ποϊτιερ δεν είναι κανένα τεράστιο μέγεθος για να εμπιστευθούμε και την ιστορία της. Λίγο άσσο (που ανεβαίνει καθώς στο εξωτερικό παίζουν «φανέλα» σήμερα την Νανσί). Το βρίσκουμε μέχρι +1,5 υπέρ Ποϊτιερ πλέον.

Συμπληρώνω με το +5,5 του Μέμφις από το ΝΒΑ.

Η δυάδα παίζεται και στον ΟΠΑΠ απλά καλό είναι να περιμένετε μήπως άλλαξει το χάντικαπ και ο ΟΠΑΠ και δώσει πχ +0,5 υπέρ Ποϊτιερ.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ 

ΠΟΪΤΙΕΡ- ΝΑΝΣΙ  1  ΜΕ  1,5π. ΥΠΕΡ ΠΟΪΤΙΕΡ
Λ.Α. ΚΛΙΠΕΡΣ- ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ   2  ΜΕ  5,5π. ΥΠΕΡ ΜΕΜΦΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου