Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Τα "ρέστα" του ο Τζον Πάτρικ! (Αναλύσεις- Προτάσεις Σαββατοκύριακου)




Εξαιρετικά πήγε το φινάλε στην ευρωλίγκα. Αν εξαιρέσω την Κίμκι όλο το υπόλοιπο κουπόνι πήγε όπως ακριβώς το αναλύσαμε. Απολογισμός 8 στα 9 επιβεβαιωμένα σημεία, ένα ταμείο διαδικτύου και μία ανατροπή ΟΠΑΠ ειδικό στοίχημα να πληρώνει. Καταλαβαίνεται πως αν η Κίμκι υπερασπιζόταν το χάντικαπ που είχε θα μιλούσαμε για το απόλυτο πάρτι. Αυτά έχει όμως το στοίχημα. Πάμε να δούμε τι έχουμε για το Σαββατοκύριακο καθώς ο χρόνος μας πιέζει πλέον.

Πρώτη επιλογή είναι η Λουντβιγκσμπουργκ. Η γηπεδούχος ομάδα αυτή την στιγμή είναι αυτή που «πέφτει» μαζί με την Γκίσεν. Το πρόγραμμα της είναι δύσκολο και στην ουσία μόνο στον εντός έδρας τελικό με την Μπραουνσβάϊγκ μπορεί να ελπίζει σε ξεκάθαρη νίκη άλλα και πάλι ίσως της χρειαστεί ακόμα μία νίκη (τουλάχιστον). Η Άρτλαντ φέτος είναι ομάδα ασταθής και προέρχεται από θρίαμβο επί της Μπάγερν εντός. Γενικά εκτός έδρας βγάζει «παιδικές ασθένειες» ενώ δεν έχει καλή χημεία παρόλο που το ρόστερ της είναι αξιοζήλευτο. Με την άμυνα και την έδρα πιστεύω τα παλικάρια του Πάτρικ θα κάνουν θρίλερ την αναμέτρηση και γιατί όχι να κερδίσουν κιόλας μιας και πλέον χτυπάνε όλα τα παιχνίδια μήπως και ρεφάρουν την εντός έδρας γκέλα ολκής με την Μιτελντόϊτσερ  που τους έχει στοιχίσει. Άσσος.

Δεύτερη επιλογή είναι η Σολέ. Το παιχνίδι είναι ντέρμπι όπως δίκαια μαρτυρά και το χάντικαπ. Από την μία έχουμε την Σολέ που είναι καλό όνομα και θέλει τουλάχιστον να μπει στα πλέι οφ για να μην μιλάμε για μία καταστροφική χρονιά. Από την άλλη η Λε Μαν που επίσης είναι καλό όνομα θέλει να εδραιωθεί στην τετράδα άλλα εκτός έδρας δεν είναι τόσο ικανή όσο  στο Ανταρές. Από ήττα στο Ροάν προέρχεται η Σολέ. Από 2 σερί εντός έδρας νίκες προέρχεται η Λε Μαν (Χάβρη- Λιμόζ). Εύκολα ή δύσκολα πιστεύω η Σολέ κερδίζει σήμερα. Και η παράταση υπέρ μας!

Τρίτη επιλογή είναι η Μπουλαζάκ. Καταρχήν να πω πως έχουμε ένα πολύ πονηρό χάντικαπ εδώ. Η Ροάν τρέχει ένα σερί 6 νικών, είναι η πιο χοτ ομάδα στην Γαλλία, παίζει με τον ουραγό της λίγκας και το χάντικαπ εκ πρώτης όψεως δείχνει εύκολο διπλό. Γιατί όμως μόνο 6,5; Το ότι «καίγεται» η Μπουλαζάκ δεν φτάνει ως σκέψη. Το ότι κέρδισε χθες η Νανσί σίγουρα είναι ένα γεγονός που έχει «σφίξει» Μπουλαζάκ και Ποϊτιερ καθώς πρέπει να κάνουν το κάτι παραπάνω πλέον. Επίσης στην Γαλλία κάτι μεγάλα σερί νικών από φορμαρισμένες ομάδες «σπάνε» όταν δεν τα περιμένει κανείς και όχι σε κάποιο αμφίρροπο ντέρμπυ. Θεωρώ πως η Μπουλαζάκ είναι ικανή για την ζημιά. Θα το πάλευε έτσι κι αλλιώς άλλα με τέτοιο πονηρό χάντικαπ δεν μπορώ να μην δεν έχω άσσο στην πρόταση. Και ας χάσω.

Πάμε να δούμε και την Κυριακή.

Πρώτη επιλογή είναι η Βαλένθια. Παιχνίδι με ιδιαιτερότητες και ακόμα ένα πονηρό χάντικαπ στο προσκήνιο. Η Ρεάλ μετά το πάρτι με την Εφές εντός ξεκινά τα προημιτελικά της ευρωλίγκα με πλεονέκτημα έδρας αντιμετωπίζοντας την Μακάμπι. Σε αντίθεση με Τουρκία και Ελλάδα όπου οι ομάδες ξεκουράζονται εν όψει ευρωλίγκα οι ισπανοί και φέτος δεν κάνουν καμία «χάρη» στις ομάδες τους αποδεικνύοντας το πόσο μακράν κορυφαίο είναι το πρωτάθλημα τους ευρωπαϊκά. Η Ρεάλ όμως όντας 5 νίκες  μπροστά από την δεύτερη Κάχα έχει ήδη εξασφαλίσει την πρωτιά στην κανονική περίοδο και την «παίρνει» πολύ άνετα και να κάνει συντήρηση και να χάσει αν θέλει ακόμα. Το παιχνίδι πιστεύω θα μας το έδιναν στα ίσια αν η Βαλένθια ήταν κομπλέ. Τώρα με της απουσίες της βρίσκουμε το χάντικαπ μέχρι +6,5 για τις νυχτερίδες. Ο ΟΠΑΠ ορθά για μένα πιο μαζεμένος. Πάντως πήρε 2 παίχτες πεντάδας η Βαλένθια για όσο απέχουν οι βασικοί Λίστσουκ- Πιετρούς- Ντόελμαν και αν διασύρθηκε με την Μπαρτσελόνα τώρα εντός και με το συγκεκριμένο μομέντουμ για την Ρεάλ πιστεύω πως μπορούν να παλικάρια του Περάσοβιτς να κάνουν μία καλή εμφάνιση. Άσσος.

Δεύτερη επιλογή είναι η Μπρίντιζι. Αδιάφορο βαθμολογικά το παιχνίδι καθώς δεν φαίνεται οι δύο ομάδες να νοιάζονται για τα πλέι οφ. Απλά η Μπρίντιζι έχει 6  σερί ήττες ενώ η Καζέρτα προέρχεται από σπουδαίο διπλό στην Καντού. Ελεύθερο μπάσκετ περιμένουμε, χωρίς άγχος για το αποτέλεσμα και αν κρίνω από το χάντικαπ ο «μπουκ» περιμένει και νίκη Μπρίντιζι άλλα δεν μας το λέει…

Τρίτη επιλογή είναι τα Γκραν Κανάρια. Που προέρχονται από ήττα εντός έδρας από την Ομπραντόϊρο. Ήττα σοκ αναμφίβολα γιατί η Γκραν ποντάρει πολλά στην έδρα και φέτος. Πιστεύω δεύτερο συνεχόμενο εντός δεν χάνει η Γκραν. Πιστεύω πως θα καλυφθεί και το χάντικαπ γιατί η Εστού πάει χωρίς τον πρώτο σκόρερ της και γιατί η Εστού ρεαλιστικά είναι αδιάφορη και ντεφορμέ. Και ας κέρδισε την ουραγό Μανρέσα εντός. Αυτό έλλειπε! Αν και με την Μανρέσα ζορίστηκε είναι η αλήθεια για πάνω από 30 λεπτά. Στα πολύ θετικά ότι τα επόμενα παιχνίδια της Γκραν είναι με Μπαρτσελόνα και Ρεάλ όποτε το αρνητικό σερί επιβάλλεται να σπάσει αύριο.

Στο διαδίκτυο το Σάββατο κρατάω την Λούντβι  με +3,5 και την νίκη της Σεβίλλης (1,48). Την Κυριακή πάμε με τα Γκραν στο -5,5 που βρίσκω τώρα και την νίκη της Σιένα (1,55). Εξτραδάκι για το Σάββατο η νίκη της Γκραβελίν (1,45) και το χάντικαπ +2,5 του Πανελευσινιακού.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ ΣΑΒΒΑΤΟΥ


745. (+0,5)   ΣΟΛΕ- ΛΕ ΜΑΝ  1

751. (+3,5) ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ- ΑΡΤΛΑΝΤ   1

753. (+6,5) ΜΠΟΥΛΑΖΑΚ- ΡΟΑΝ    1


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΑΒΒΑΤΟΥ


ΣΕΒΙΛΛΗ - ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ   1   ΝΙΚΗ ΣΕΒΙΛΛΗ   1,48

ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ- ΑΡΤΛΑΝΤ  1  ΜΕ  3,5π. ΥΠΕΡ ΛΟΥΝΤΒΙ


**ΕΞΤΡΑΔΑΚΙ


ΧΑΒΡΗ- ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ  2   ΝΙΚΗ ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ   1,45

ΠΑΛΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ- ΠΑΟΚ  1  ΜΕ 2,5π. ΥΠΕΡ ΕΛΕΥΣΙΝΑ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


776. ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ- ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ  (+6,5)   1

782. ΚΑΖΕΡΤΑ- ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ (+3,5)   2

771. (+4,5)  ΒΑΛΕΝΘΙΑ-  ΡΕΑΛ   1


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ- ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ   1  ΜΕ 5,5π. ΥΠΕΡ ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ

ΒΑΝΟΛΙ- ΣΙΕΝΑ  2  ΝΙΚΗ ΣΙΕΝΑ   1,55


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου